maggie, neliudek. Vis tiek pagimdysi, tos kelios dienos sen ar ten veliau jau nieko nebereiks.
Siandien pas mus UK per telika rode moteriske, kuri pernesiojo leliuka 2 savaites, nes ja ligoninej vis issiusdavo namo laukti, o kai priejo laikas gimdyti, paaiskejo, kad jos ligonines gimdymo skyriu uzdare remontui. Ir teko jai galybe km vaziuoti i kita ligonine gimdymui jau isibegejus. Bet viskas baigesi gerai ir jai, ir dukrytei.
As is vienos puses laukiu gimdymo, is kitos puses tokia tingine ir slunke pasidariau, kad neisivaizduoju, kaip sugebesiu isgimdyti. Dienom daugiausia namie praslampineju (turiu rimta priezasti - reikia mokytis), tai jauciuosi nerangi ir sustingusi, apie koki dar gimdyma kalba Man regis kai saremiai prasides, as tingesiu ir is lovos pasijudint Tai va Maggie liudesys apemes, o mane apatija. Ir mano MB siandien iki velumos dirba, tai as namie viena, neidomu
as tai irgi daznai pagalvoju apie gimdyma nors man dar 34 savaites ir kuo arciau ta diena tuo labiau bijau bet kartu ir laukiu atsibodo tie nepatogumai
QUOTE(mejja @ 2008 03 20, 20:07)
jau prasidejo klausinejimai,tai KADA?AR DAR NE? o dar geros dvi savaites
o as jau buvau pradejusi pergyventi kad tik nepernesiociau,nes nenoriu kad mano mazius zaliuose vandenyse plaukiotu
o as jau buvau pradejusi pergyventi kad tik nepernesiociau,nes nenoriu kad mano mazius zaliuose vandenyse plaukiotu
nugi parasei ta pati ka ir as galvoju. Manes jau irgi klausineja nors man dar laiko nemazai liko, o tai kas bus kai visai terminas ant nosies lips Kai su pirmu gimdziau veliau 12 dienu, tai galvojau isdurnesiu ne tiek is nerimo, kiek nuo visu lindimo...
Ir as pernesiojimo baisiai nenoriu, nors man visai tiketina
QUOTE(Maggie @ 2008 03 20, 20:48)
anot gydytojos as TIKRAI perneshiosiu [terminas -pirmadieni] ir galiu buti rami - Velykos praeis ramiai. tai liepe treciadieni vaziuoti ten, kur gimdysiu, kad jau mane apziuretu ir sprestu ka daryti.
bliamba, o as taip norejau, kad viskas vyktu naturaliai, taip man nesinorejo tu skatinimu visokiu ...
bliamba, o as taip norejau, kad viskas vyktu naturaliai, taip man nesinorejo tu skatinimu visokiu ...
pirmiausia tai gimdyti bet kada gali pradeti, kartais jos labai klysta. O antra taip greitai niekas taves neskatins. Bent savaite jei visi rodmenys, t.y. vaisiaus tonai, geri, dar tikrai leidzia ramiai vaikscioti, ir tik antra savaite rimciau sprendzia ka daryti. Taip kad ramiakas
o wa man nuo sekmadienio paruosiamieji,isejo kazkokios gleiwes sekmadieni,o nuo wakar ryto tiek skauda strenas ir pilwas apsitraukineja kad jau silpna daros.man daba 36 saw ir 5 d...tai ir nzn kada cia wiskas prasides.pirma mazyle pernesiojau,ir jokiu gimdymo artejimo pozymiu nebuwo,teko 41 saw skatink,o daba kaip pirma kart wisai kitaip wiskas
mano mazius taip intensyviai duodavos pas mane pilve, o dbr vos vos ir tai labai retai juntu kokius judesiukus. zinau kad lyg ir paskutiniu momentu nebera jam vietos ir turi nurimt, bet vistiek baisiai neramu
O gal maggie jau gimdyt isvaziavo? zinot, buna, merginos nesitiki pagimdyti dar savaite, o islekia ta pati vakara su saremiais i ligonine. Auuu, maggie!
Gal kas zino kada reik nustot kalci ir magni gert? Mano gine tai nieko nesako,kazkaip as ja nepasitikiu
QUOTE(Lauraaa @ 2008 03 21, 15:45)
Gal kas zino kada reik nustot kalci ir magni gert? Mano gine tai nieko nesako,kazkaip as ja nepasitikiu
Mano gyd is viso neliepe kalcio ar magnio gerti... tik profilaktiskai kompleksinius papildus As pati buvau sau magnio pasiskyrusi pradzioje , nes tempimai pilvo buvo. Aisku per eilini vizita paskiau tai gydytojai, sake pagerti - kenkti tikrai nekenks
Kiek zinau tai net ne magnis yra rekomenduotinas kai vitaminu maziau gauname - stiprina sirdi, kraujagysles, dar ten kazkokiuose procesuose dalyvauja, bet jau nebepamenu
O del kalcio - tikrai nezinau
viskas mums bus gerai mazyliai geriausiai zino kada jiems laikas issikrapstineti lauk
mano gine buvo prigasdinusi kad jei iki 37 savaiciu istempsiu bus labai gerai,nes gimda maza ir ziauriai susitraukinedavo... o db.. jokiu susitraukinejimu,viskas ok taip kad gydytoju prognozemis negalima tiketi
maggie tikekimes gimdo
as ir tai aplinkiniams pasakiau kad gimdysiu balandzio vidury,nes pagalvojau apie pernesiojima,bet visokiu fruktu yra... ijungia durniu ir klausineja,nors pagal mano pasakyma man dar visas menuo pries akis
mano gine buvo prigasdinusi kad jei iki 37 savaiciu istempsiu bus labai gerai,nes gimda maza ir ziauriai susitraukinedavo... o db.. jokiu susitraukinejimu,viskas ok taip kad gydytoju prognozemis negalima tiketi
maggie tikekimes gimdo
as ir tai aplinkiniams pasakiau kad gimdysiu balandzio vidury,nes pagalvojau apie pernesiojima,bet visokiu fruktu yra... ijungia durniu ir klausineja,nors pagal mano pasakyma man dar visas menuo pries akis
QUOTE(mejja @ 2008 03 21, 15:45)
[/b]
jumoriste nors gal ir teisi as negaliu apsginti nuo : KADA?
siandien buvau pas gydytoja, pasiskambinau, kad nerealiai skauda nugara, negaliu taip skausmas einant krenta i mkoja, ypac laiptais lipant ji liepe ateiti, apziurejo ir ka... ogi nieko, sake nervas turbut uzspaustas ir liepe gerti paracetamoli arba ibuprofena bet jau geriau kentesiu, negu vaistus rysiu, juk jau mazai liko, galiu riboti savo keliones i parduotuves ir pan...
dar siandien pasiemiau B streptokoko atsakyma, geras, valio nors tai pradziugino mus su leliuku
o del pernesiojimo, tai daznai klysta gydytojai, pvz mano drauge turejo 17 d. gimdyti, nuejo tadien pas gine, o toji jai pasake kad gali rami buti iki 24 dienos, bet drauge jau 19 d paryciais supava leliuti savo, va taip va tikiuosi ir mums taip bus, laiku
dar siandien pasiemiau B streptokoko atsakyma, geras, valio nors tai pradziugino mus su leliuku
o del pernesiojimo, tai daznai klysta gydytojai, pvz mano drauge turejo 17 d. gimdyti, nuejo tadien pas gine, o toji jai pasake kad gali rami buti iki 24 dienos, bet drauge jau 19 d paryciais supava leliuti savo, va taip va tikiuosi ir mums taip bus, laiku
magni geriau nuo 7 savaites iki 33 paskui pati nutraukiau nes skaiciau kad gresia pernesiojimas nors man gine sake gert iki galo o kalcio visai negeriau