QUOTE(raptor @ 2008 03 19, 22:09)
Tiesa o mano gydytoja sake,kad magnio nebegerciau nuo 36 savaites. Ziuriu visi tie gydytojai skirtingai kalba.
na, vistik del magnio turbut kokie 95% gydytoju liepia nebegerti gale magnio, kad leliai gimdoje neuzsikoncervuotu. Beja, dazniausiai reikia nutraukti gerima 32-34 savaiciu.
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 20, 10:18)
maniske gine isrgi issisukineja nuo tepinelio tingi sako, jei isskyros nera labai tirstos ar gelsvos- nereikia toks poziuris mane veda i nevilti
oi kaip mane biesina toks atsainus poziuris, gerai jei viskas gerai, o kai pagalvoji kad praziopsota liga kokias pasekmes gali sukelti As tai negaliu atsidziaugti, kad zinau del streptokoko
QUOTE(lioniukė @ 2008 03 20, 12:37)
ryt ir as eisiu pasiimti atsakymo del B streptokoko, tikiuosi bus geras o siandien visai nezinau kas cia su mano stuburu yra, ar jums skauda taip as jau net slubavau kai greiciau eiti reikejo, krenta skausmas i des stuburo puse atrodo kad kazkas issirakino
nugi turbut lelius koki nerva uzspaude, todel ir skauda
O man vis dar nieko nesijaucia, t.y. net klubai taip nebeskauda kaip pries menesi, gal tik gimda dazniau kieteja, bet nei skausmu jokiu, nei nieko...Tik va oro trukumas labai vargina, greiciau jau tas pilvelis zemyn nusileistu