Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(raptor @ 2008 03 19, 22:09)
Tiesa o mano gydytoja sake,kad magnio nebegerciau nuo 36 savaites. Ziuriu visi tie gydytojai skirtingai kalba.

na, vistik del magnio turbut kokie 95% gydytoju liepia nebegerti gale magnio, kad leliai gimdoje neuzsikoncervuotu. Beja, dazniausiai reikia nutraukti gerima 32-34 savaiciu. ax.gif

QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 20, 10:18)
maniske gine isrgi issisukineja nuo tepinelio g.gif tingi biggrin.gif sako, jei isskyros nera labai tirstos ar gelsvos- nereikia g.gif toks poziuris mane veda i nevilti verysad.gif

oi kaip mane biesina toks atsainus poziuris, gerai jei viskas gerai, o kai pagalvoji kad praziopsota liga kokias pasekmes gali sukelti doh.gif As tai negaliu atsidziaugti, kad zinau del streptokoko unsure.gif

QUOTE(lioniukė @ 2008 03 20, 12:37)
ryt ir as eisiu pasiimti atsakymo del B streptokoko, tikiuosi bus geras ax.gif o siandien visai nezinau kas cia su mano stuburu yra, ar jums skauda taip g.gif as jau net slubavau kai greiciau eiti reikejo, krenta skausmas i des stuburo puse blink.gif atrodo kad kazkas issirakino doh.gif

nugi turbut lelius koki nerva uzspaude, todel ir skauda g.gif

O man vis dar nieko nesijaucia, t.y. net klubai taip nebeskauda kaip pries menesi, gal tik gimda dazniau kieteja, bet nei skausmu jokiu, nei nieko...Tik va oro trukumas labai vargina, greiciau jau tas pilvelis zemyn nusileistu rolleyes.gif
Atsakyti
o as magni geriau iki 37 sav doh.gif nes mano gine nemate reikalo perspeti, kada reikia nutraukti g.gif bet kai pradesiu amitinti tuomet vel gersiu, nes labai gerai per nestuma buvo plaukams ir nagams, plaukai visai neslinko, o nagai tokie uzaugo, kad niekad tokiu neturejau tongue.gif
Atsakyti
vis paskaitinedavau,o parasyti laiko nebuvo doh.gif

ritukas,zinau,kitaip kalbejau,bet db dar noriu panesioti rolleyes.gif noriu dar su draugem susitikti,o joms tik kita savaite iseina... o be to ir paruosiamieji dingo,savijauta neitiketinai gera bigsmile.gif

manes gine irgi ant lektuvo nebesodino ir jokio tepinelio neeme
unsure.gif
Atsakyti
sveikutes jau ir mes ikopem i 8 menesiuka ir jungiames prie jusu jauciames neblogai neskaitant to kad sunku susilenkt ir nakti blogai miegasi nes i wc reikia keltis kas 2 valandas as skaitineju jusu komentarus del magnio kad jo iki galo negali gert o as geriu ji nuo 7 savaiciu ir gine liepe gert iki gimdymo doh.gif ir nei i kalbas neina kad nutraukt unsure.gif
Atsakyti
ausrine,o tu paimk ir negerk,juk gine su tavimi negyvena lotuliukas.gif o jei rimtai,tai nuo magnio gali gresti pernesiojimas unsure.gif man tikriausiai nuo magnio visi paruosiamieji dingo unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
man prie viso stuburo skausmo siandien pradejo apacia pilvo mausti nestuke.gif taip norisi dar po velyku tik gimdyti, na bet tikiuosi, cia kazkas pan kaip paruosiamieji mirksiukas.gif kai sedziu skauda pilvo apacia, o kai atsistoju lyg ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 20, 16:29)
ausrine,o tu paimk ir negerk,juk gine su tavimi negyvena  lotuliukas.gif  o jei rimtai,tai nuo magnio gali gresti pernesiojimas  unsure.gif  man tikriausiai nuo magnio visi paruosiamieji dingo  unsure.gif  biggrin.gif

as taip ir padarysiu negersiu daugiau schmoll.gif man kelinta diena pilva paskauda ir nugara gal cia paruosiamieji nezinau su pirma nieko nejutau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 03 20, 13:53)
o as magni geriau iki 37 sav doh.gif nes mano gine nemate reikalo perspeti, kada reikia nutraukti g.gif bet kai pradesiu amitinti tuomet vel gersiu...

ilgokai tu cia magninaisi biggrin.gif As iki 34 savaiciu geriau kalci+magni ir tai jau grauziuosi, kad per ilgai...O po gimdymo vel prie tu vitaminu grisiu, nes tikrai nevalgau taip subalansuotai, kaip tureciau blush2.gif

QUOTE(mejja @ 2008 03 20, 14:19)
...zinau,kitaip kalbejau,bet db dar noriu panesioti  rolleyes.gif  noriu dar su draugem susitikti,o joms tik kita savaite iseina... o be to ir paruosiamieji dingo,savijauta neitiketinai gera  bigsmile.gif

kad paruosiamieji dingo, tai dar nereiskia kad negimdysi, o panesioti dar verta ax.gif Man irgi kartais atrodo, kad jau viskas nusibodo, o paskui pagalvoji nugi patogu baisiai, nei del figuros krimstis, nei del galimybes judeti kur noriu, o ir siaip dar laiko leidima pati planuoju. Ai, zodziu, dar pavaiksciosiu biggrin.gif

QUOTE(mejja @ 2008 03 20, 14:29)
ausrine,o tu paimk ir negerk,juk gine su tavimi negyvena  lotuliukas.gif  o jei rimtai,tai nuo magnio gali gresti pernesiojimas  unsure.gif  man tikriausiai nuo magnio visi paruosiamieji dingo  unsure.gif  biggrin.gif

tep tep drinks_cheers.gif
Atsakyti
jau prasidejo klausinejimai,tai KADA?AR DAR NE? lotuliukas.gif o dar geros dvi savaites biggrin.gif

o as jau buvau pradejusi pergyventi kad tik nepernesiociau,nes nenoriu kad mano mazius zaliuose vandenyse plaukiotu unsure.gif

Atsakyti
raportuoju: na mane gine shian "pralinksmino", kad mano mazhe net nesiruoshia ishlyst :-/ visa kita - tvarkoj, paziurejo tonusus, mane apziurejo, pamatavo, pasvere, esu jau [pagaliau] 11kg+ [man iki 7 menesio beveik svoris nesikeite, atvirksciai buvo nukrites, tai labai nerimavau, nes apetitas zhverishkas, bet kg mazhejo]. hemoglobinas - 104, labai mazhas, beveik visa neshtuma geriu vitaminus neshtumui ir hemoglobinui kelt. zodziu viskas su manim chiki-piki, bet anot gydytojos as TIKRAI perneshiosiu [terminas -pirmadieni] ir galiu buti rami - Velykos praeis ramiai. tai liepe treciadieni vaziuoti ten, kur gimdysiu, kad jau mane apziuretu ir sprestu ka daryti.

bliamba, o as taip norejau, kad viskas vyktu naturaliai, taip man nesinorejo tu skatinimu visokiu [as ishvis ziuriu skeptishkai i tai]. ir man keista, kad jau ir man lenda i galva tokios mintys - kaip langu plovimas, ananaso valgymas [kurio pakest negaliu], vonioj gulejimas ar grindu plovimas. siaip save skatinti man atrodo neprotinga, ypac del saugumo - zinau, kad man gimda pradetu spazmuot, jeigu dabar ishplauciau visame bute grindis [todel jau gera menesi to nedarau, o MB man padeda]. bet man laaabai nesinoretu, jei ledai nepajudes, kad mane "krapshtytu" gydytojai. yra visokiu budu, bet kiek zinau, taikomi ir skausmingi... o as to visai nenoriu. ir taip per gimdyma prisikencia moteris lotuliukas.gif

shiandien MB gimtadienis, bet dar darbe, kazhkoks deadline'as pas ji, kaip tik tycia - shiandien. liudesys nepaashkinamas. tikriausiai del tokiu gines naujienu...
Atsakyti
maggie,neliudek 4u.gif pabandyk namu ruosos darbais uzsiimti gal kas pavyks g.gif nors mazai tiketina.... bet viskas bus gerai,pamatysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 20, 20:07)
jau prasidejo klausinejimai,tai KADA?AR DAR NE?  lotuliukas.gif o dar geros dvi savaites  biggrin.gif

mane tie KLAUSIMAI jau varo is proto gun_bandana.gif
sakau: kai prasides gimdymas, tada ir pagimdysiu bash.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2008 03 20, 20:48)
raportuoju: na mane gine shian "pralinksmino", kad mano mazhe net nesiruoshia ishlyst :-/
bliamba, o as taip norejau, kad viskas vyktu naturaliai, taip man nesinorejo tu skatinimu visokiu [as ishvis ziuriu skeptishkai i tai].
liudesys nepaashkinamas. tikriausiai del tokiu gines naujienu...

maziau panikuok biggrin.gif tikrai tikrai biggrin.gif gine ne Dievas, ji taip pat gali klysti biggrin.gif o 10 dienu pernesiojimas yra visai naturalu. tikrai tikrai
citata: Tai gali įvykti bet kurią dieną. Vaikas jau išnešiotas, nors „tikrasis“ gimdymas numatomas tik po dviejų savaičių. 92% vaikų gimsta dviejų savaičių tikslumu: likus dviem savaitėms iki numatomos gimdymo datos arba praėjus tiek pat laiko po jos. Vadinasi, turėtum pagimdyti per penkias artimiausias savaites. Tai nereiškia, kad viską metusi turi laukti, kada prasidės gimdymas, galbūt mažylis dar nuspręs dienelę kitą patupėti Tavo pilve.
http://www.pampers.l...ndorius/38.html
drinks_cheers.gif
Atsakyti