Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

dar kokia savaitele noreciau panesioti savo krapstuka,dar tiek visko reikia nuveikti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 19, 15:19)
girdejau ir as,kad nestumo pabaigoj hemoglobino sumazeja  ax.gif 

man nestumo pradzioj buvo 109  unsure.gif ,bet pavartojau gelezies ir pakilo truputi,liovesi svaigti galva,aplamai savijauta pasitaise.. o db ir vel galva svaigsta,yra hemoglobinas nukrites....  doh.gif

kazkoks jegu antpludis aplanke  bigsmile.gif  norisi kalnus nuversti  biggrin.gif  issiskalbiau patalyne,uzuolaidas,langus nusivaliau,generaline tvarka spintose padariau 
bigsmile.gif

vaje, tu tikrai pati langus valei doh.gif kaip tau nebaisu, juk sako dabar ypatingai reikia vengti ranku kilnojimo, ne tik kad pagimdyti gali, bet virkstele labai ilga leliukui, del to pavojinga g.gif ar cia jau per dau prisiskaicius ax.gif mane irgi nervas ima ziurint kiek visko reikia tvarkyti, plyteles issveisti vonioj, langa bent leliuko kambary... zodziu, laukiu kada didysis pagalbininkas vyras gales mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 03 19, 12:27)
del hemoglobino merginos norma skaitosi ir 114...nes pries gimdyma jo mazeja ir taip turi buti,yra issamus straipsniai zurnale'mazylis'' ar ''tavo vaikas''.nepades jokie gelezies preparatai...

ir as apie tai skaiciau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2008 03 19, 14:19)

kazkoks jegu antpludis aplanke  bigsmile.gif  norisi kalnus nuversti  biggrin.gif  issiskalbiau patalyne,uzuolaidas,langus nusivaliau,generaline tvarka spintose padariau  [/b]bigsmile.gif

tu ten atsargiau, mejjasu tais langais ir uzuolaidom blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2008 03 19, 16:13)
dar kokia savaitele noreciau panesioti savo krapstuka,dar tiek visko reikia nuveikti  bigsmile.gif

kazkada kitaip kalbejai biggrin.gif
Atsakyti
tai ir man sake kol yra ne zemiau 100,viskas normos ribose...as nieko nevartoju...na tik prenatal vitaminus,bet ten gelezies nera man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 03 19, 14:27)

mano pradzioje buvo 117, ale mano gudrusis ginius irgi sake kad gerai biggrin.gif Ale pati emiausi priemoniu, t.y. kuo dazniau stengdavausi spausti morku+obuoliu sultis, nes girdejau labai gerai krauja valo, tai gal tikrai del to hemoglobinas ipatingai ir nebenukrito g.gif
Papildyta:

su pirmu nestumu nestuke.gif kokiu tik vitaminu nerijau, ir "materna"- nescioms vitaminu kompleksas ir Ca+Mg+Cu, ir Magnio diasparali ir gelezi kapsulem, tabletem rijau doh.gif
si nestuma nestuke.gif negaliu ne tabletes i burna isikisti unsure.gif - kraujo ir slapimo rezultatai tokie patys ar net kai kuriais menesiais geresni, nei pirmuoju nestuke.gif
tai dabar kyla klausimas, kokio velnio ta chemija? Kai yra obuoliai, burokeliai, morkos, ilgas buvimas gryname ore ir t.t. ir t.t.? O gal kiekviena skirtingai isisaviname cheminius preparatus, naturalius vaisius darzoves... g.gif
Atsakyti
Oi merginos, kaip as jums pavydziu, jau visai nedaug visoms liko, o man atrodo, kad dar visa amzinybe smile.gif 4u.gif O taip jau atsibodo tie visi skausmai ir tinginys uzpuoles ir dar tas nerangumas..... g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Man dbr jau 36 savaitele ipusejo. Gimdyt balandzio 18d. Siaip visas nestumas labai lengvas buvo, visur eidavau, nekankino jokie negalavimai. Netgi buvau islekus i 2 keliones. Nugara retai paskaudena kaip ilgai sedziu ar guliu vienoj padeti. Kartais truksta oro, bet jei yra galimybe ikvept gryno oro iskart pagereja. Tik va paskutines 2 savaites remuo eda vakarais, nes jauciu skrandi lelius prispaudes, (toks jausmas,kad pavalgau ir pradeda maistas atgal lipti, kazkaip iki kaklo). Rytais anksciau pradejau pabudinet. I wc einu viena karta arba isvis neinu. Cia mano pirmas nestumas. Ir jokiu paruosiamu saremiu nejauciu, zodziu pakankamai gerai jauciuos. Siandien pasiemiau atsakyma del streptokoko B, tai pasirodo ir as ji turiu. Pradzioj susinervinau, bet nuramino,kad antibiotiku doze gausiu,kad vaikutis gimdamas neuzsikrestu, nes pasigaves infekcija labai gali susirgti iv. ligom pvz kaip plauciu uzdegimas.
Tik labai laukiu , kada pamatysiu leliuka, nes smalsu i ka bus panasi mano pupa smile.gif Spardosi ji manyje kaip paselus, visa diena ir puse nakties,i sonkaulius tranko smile.gif vyras net netiki,kad taip spardos ir bus mergaite.

Tiesa o mano gydytoja sake,kad magnio nebegerciau nuo 36 savaites. Ziuriu visi tie gydytojai skirtingai kalba.
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2008 03 19, 22:09)
Sveikutes,

Man dbr jau 36 savaitele ipusejo. Gimdyt balandzio 18d. Siaip visas nestumas labai lengvas buvo, visur eidavau, nekankino jokie negalavimai. Netgi buvau islekus i 2 keliones. Nugara retai paskaudena kaip ilgai sedziu ar guliu vienoj padeti. Kartais truksta oro, bet jei yra galimybe ikvept gryno oro iskart pagereja. Tik va paskutines 2 savaites remuo eda vakarais, nes jauciu skrandi lelius prispaudes, (toks jausmas,kad pavalgau ir pradeda maistas atgal lipti, kazkaip iki  kaklo).Rytais anksciau pradejau pabudinet. I wc einu viena karta arba isvis neinu. Cia mano pirmas nestumas. Ir jokiu paruosiamu saremiu nejauciu, zodziu pakankamai gerai jauciuos.Siandien pasiemiau atsakyma del streptokoko B, irodo ir as ji turiu. Pradzioj susinervinau, bet nuramino,kad antibiotiku doze gausiu,kad vaikutis gimdamas neuzsikrestu, nes pasigaves infekcija labai gali susirgti iv. ligom pvz kaip plauciu uzdegimas.
Tik labai laukiu , kada pamatysiu leliuka, nes smalsu i ka bus panasi mano pupa smile.gif  Spardosi ji manyje kaip paselus, visa diena ir puse nakties,i sonkaulius tranko smile.gif vyras net netiki,kad taip spardos ir bus mergaite.

Tiesa o mano gydytoja sake,kad magnio nebegerciau nuo 36 savaites. Ziuriu visi tie gydytojai skirtingai kalba.

KAip pavydziu, man nei gulet nei sedet. visur skauda, o apie miegojima isvis nekalbu, nepatogu ir jei atsigulu ant sono, atrodo kad ant savo angeliuko guliu ir ji spaudziu doh.gif 

su skrandziu turbut visom problemos, o man pastebejau kad tikriausiai nuo pieno labiau pakyla viskas. as ir taip jo negeriu, nemegstu,  bet pieno kokteiliai tai  tai pas niam niam niam  rolleyes.gif

sianakt tai as atlikau bandyma, stebejau laikrodi ir pasirodo kad i wc keliausi kas dvi valandas, o vakar taip skaudejo pilva ir strenas, veliau dar ir "TEN" pamaudeno, bet nei kraujo nieko. mama sako kad tikriausiai nedatempsiu savo termino ir pagimdysiu jau si menesi blink.gif  dar nenoreciau taip skubet, ne viskas i tases sukrauta, o ir tingisi kazko tais g.gif  blink.gif

vis skaitau, visos darosi ta streptokoka B, o man gyne nieko net neuzsimena apie tai. net ant kedes nesodino apziurai del infekciju kokiu ar kazko pan. netikrino ir kaklelio padeties, kaip skaiciau daugumai nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikciulna: 19 kovo 2008 - 23:19
QUOTE(raptor @ 2008 03 19, 22:09)
Spardosi ji manyje kaip paselus, visa diena ir puse nakties,i sonkaulius tranko smile.gif vyras net netiki,kad taip spardos ir bus mergaite.

MANISKE IRGI ZIAURIAI SPARDESI biggrin.gif
MAGNI TEISINGAI PASIULE NEBEGERTI, NES MAGNIS STIPRINA GIMDA, O TAU VISAI TO NEREIKIA. DAUGIAU ILSEKIS biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pikciulna @ 2008 03 19, 23:16)

vis skaitau, visos darosi ta streptokoka B, o man gyne nieko net neuzsimena apie tai. net ant kedes nesodino apziurai del infekciju kokiu ar kazko pan. netikrino ir kaklelio padeties, kaip skaiciau daugumai  nestuke.gif

maniske gine isrgi issisukineja nuo tepinelio g.gif tingi biggrin.gif sako, jei isskyros nera labai tirstos ar gelsvos- nereikia g.gif toks poziuris mane veda i nevilti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 20 kovo 2008 - 10:19
ryt ir as eisiu pasiimti atsakymo del B streptokoko, tikiuosi bus geras ax.gif o siandien visai nezinau kas cia su mano stuburu yra, ar jums skauda taip g.gif as jau net slubavau kai greiciau eiti reikejo, krenta skausmas i des stuburo puse blink.gif atrodo kad kazkas issirakino doh.gif
Atsakyti
taigi jau ir svoris tavo ne mazas smile.gif sunku stuburiukui smile.gif laikykis, nebedaug liko laukti 4u.gif ir geru atsakymu 4u.gif
Atsakyti
As šiandien einu pas gine ir bandysiu susitart del gimdymo, labai parinuosi, ar pavyks.. 4u.gif
Atsakyti