Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

vienintelis nepatogumas , kas truputi patino ranku pirstai g.gif bet kadangi pas mane jie buvo ploni kaip degtukai tai niekas ir nepastebi biggrin.gif na ir dar kartais sonkaulius skauda gulint ant sono doh.gif o visa kita thumbup.gif
Atsakyti
Daug kas sunku, bet nemaloniausia buna nakti, nes bunu negaliu miegot, del klubu ir nugaros skausmu. Kaip be atsigulsi, taip ir skauda unsure.gif
Atsakyti
O ar bandėte bikinį zoną susitvarkyti???
Atsakyti
QUOTE(vilmusis @ 2008 01 12, 21:32)
O ar bandėte bikinį zoną susitvarkyti???

na sunkiai doh.gif bet as susitvarkau biggrin.gif
Atsakyti
Man jau 37 savaites, sunku bikini zona susitvarkyti, sunku ant sono apsiversti ir is lovos islipti, labai sunku specialias pedkelnes ( del venu) apsimauti, sunku kvepuoti, batus apsiauti, dukryte aprengti ir taip toliau..... biggrin.gif bet juk viskas del to, kad manyje tupi maziukas zmogiukas kurio labai laukiu tai galima ir pakenteti ar truputi vyrui pasiskusti ax.gif
Atsakyti
Pamenu, kad paskutiniais mėnesiais sunkiausias buvo ... pats nėštumas lotuliukas.gif Sunku miegoti, kvėpuoti, laukti, eiti ir t.t. Dabar suprantu, kad miegoti vis dėl to buvo lengva, nes dabar neįmanoma... lotuliukas.gif Išsimiegokit, mamytės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2008 01 17, 13:15)
Pamenu, kad paskutiniais mėnesiais sunkiausias buvo ... pats nėštumas  lotuliukas.gif  Sunku miegoti, kvėpuoti, laukti, eiti ir t.t. Dabar suprantu, kad miegoti vis dėl to buvo lengva, nes dabar neįmanoma...  lotuliukas.gif  Išsimiegokit, mamytės!  4u.gif

Man irgi sakydavo issimiegok, nes paskui miego truks, bet gi neimanoma atsimiegoti i prieki tongue.gif
Dabar kartias gaila saves pasidaro kai pagalvoju, kad greitai baigsis ramios naktys blush2.gif
Atsakyti
na, man niekas netinsta, bet miegoti tai tikrai sunkoka... kol uzmiegu, po to i wc keliskart lakstau nakti plius dar silpna labai rytais buna, nosis uzgulta, sunku kvepuoti.. Bet siaip but nesciai jausmas geras smile.gif ir judesiai vaikucio tokie malonus thumbup.gif
Atsakyti
Man taip pat labai malonus tie judesiukai. Siaip viskas normaliai - niekas dar neistino, svorio priaugau ne daug, uzmigti gal truputi sunkoka, nes miegu iki 12val blush2.gif O siaip tai stengiuosi miegoti ant sonu, tai kartais juos paskausta ir nugaryte vakarais jau pamaudzia. Labai jau laukiu susitikimo su pirmu lialiuku wub.gif Sekmes visoms nestukems 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės nestuke.gif aš galvojau kad paskutiniai mėnesiai bus sunkesni, nes daug visokių dalykėlių prisiklausiau.bet mums viskas gerai:svorio normos ribose priaugom, netinsta nei kojytės nei rankytės, naktį keliuosi 1, kartais 2 kartus į vc. miegu gerai.kas labiau vargina? tai kad sunkiau užlipti laiptais, susitvarkyti bikini zona, kojytes, bet dabar gera proga pasilepinti, išsikviesti į namus pedikiuristę. pavalgius daugiau spaudžia skranduką.Bet tai laikini dalykai, juk jau greit džiaugsimės savo angeliukais.
sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
na aš dar tik savaitė kaip"atostogauju" dekrete,tačiau negaliu bet kaip sėdėti, visą laiką nugara turi būti tiesi nes skauda vienos pusės šonkaulius. na gulti galiu tik ant nugaros vargas būna kai reikia apsiversti ant šono, jaučiuosi kaip tikras meškutis biggrin.gif
malonu kai pilvą "pakutena" spardymasis, nėra taip skausminga. o jei kas nepatinka tai pajuntu kaip įsiremia į pilvą ir pradeda muistytis smile.gif
Atsakyti
O man va taip skaudet predejo strenas, kad net is lovos ryte atsikelti vos galiu, klubus irgi labai skauda po nakties, oi kol prasivaikstau doh.gif na bet kiek zinau tai organizmas taip is anksto ruosiasi gimdymui,tai gal ne taip ir blogai , gal gimgymas bus lengvesnis bijau.gif
Atsakyti