Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

O man pirmas nestumas buvo daug lengvesnis, tik svorio buvau daugiau priaugusi:) bet siaip viskas ejosi daug sklandziau, be jokiu skausmu ir paruosiamuju....... ax.gif O dabar kazkaip net keista kad tik pavaiksciojus siek tiek pradeda skaudeti, nors gyditoja sako, kad viskas tvarkoj, bet man siek tiek neramu.... g.gif O del striju tai ir per pirma nestuma daug atsirado, o dabar tik paryskejo jos siek tiek, tai kaip reikes isnaikinti neisivaizduoju, nes kremai tikrai jokie neveiksmingi.... Naudojau pleistrus nuo striju kurie siek tiek padejo, bet jie sake labai jau kainuoja nemazai, o ir naudoti reikia gan ilgai, kad padetu.... doh.gif Niu zodziu pagimdysim, o po to sedesim kitam forume ir guosimes, kaip svori numesti ir visus kitus dalykus susitvarkyti...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kadangi man tai pirmas nestumas, tai neturiu su kuo palyginti ax.gif bet sis tikrai nera sunkus, kai palyginu su kitu mamyciu pasakojimais, kaip buvo sunku, kaip remuo kankino, pilvo tempimas ir vargino viduriai... viso to man patirti neteko ir aciu Dievui lotuliukas.gif tik viena problema, kad kuo toliau tuo nerangesne darausi ir norisi kuo greiciau sulaukti tos dienos kada galesiu savo klecka i rankas paimti wub.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 17, 21:02)
vijone,kas cia per nesamone  doh.gif  subludimas  blink.gif  pas mane spaudimas i zemaja puse bet irgi tinstu  rolleyes.gif

bijau as tik vieno dalyko,kaip atrodysiu po gimdymo,bijau kad galiu saves nekesti,nes jau celiulito ir striju turiu  doh.gif  o dar kur nukares pilvas ir antsvoris  blink.gif  zinau,sakysit kad nukris,bet bijau kad gali labai jau sunkiai man tie +20 kristi[/b]  unsure.gif

nugi sakau visai bludija tas mano ginius doh.gif Dar suprasciau jei slapimo tyrimas negeras butu, o dabar viskas ten gerai. Juk tas tyrimas ir rodytu ar inkstai dar apsidirba, ar jau ne...

Mane tas vaizdelis pogimdyvinis zinok irgi neramina. Atsimenu koks man buvo sokas po pirmojo (jo metu priaugau 18kg. ar 20kg.), kai visai i niekur auksciau keliu neilindau, o ir svartykles rode +10kg. doh.gif Paskui viskas nukrito tik nezinau tiksliai kada, tik zinau jog po 6 menesiu sveriau dar 5kg. maziau nei iki nestumo. Anyway, gal ir dabar viskas sekmingai nukris, bet savotiskai bijau to vaizdelio po gimdymo unsure.gif Gal todel ir greitai gimdyti didelio noro neturiu biggrin.gif

QUOTE(lioniukė @ 2008 03 18, 11:40)
....kad visad buvo geri tyrimai, isskyrus mazakraujystes 112 hem.

mano ginius "gudrocius" sake, kad mano hemoglobinas geras, nors yra 114, kai norma prasideda nuo 120...Ai doh.gif

QUOTE(dubcike @ 2008 03 18, 14:57)
...kad kuo toliau tuo nerangesne darausi ir norisi kuo greiciau sulaukti tos dienos kada galesiu savo klecka i rankas paimti  wub.gif  2.gif

nors ir as dabar kaip koala, ale kazkaip nenoriu dar permainu ax.gif Kazkaip patogiau ir ramiau gyventi pilvini su savim nesiojant biggrin.gif
Oi prisisnekesiu, dar raudosiu kai nelys jau po termino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 18 kovo 2008 - 15:13
oi,as tai laukiu nesulaukiu,kada viskas pasibaigs doh.gif jau atsibodo puskuoti...sunku,bet ka daryti,neina miegot...sunku vaiksciot ir pasilenkt...kartais atrodo,kad spogsiu,kaip balionas..
Atsakyti
tiesa,pavaiksciojus ir man pradeda visur gelti doh.gif ginei uzsiminiau,o ji pasake,kad dubens kaulai pleciasi ir nieko cia nepadarysi.

as irgi labai norejau kad krapstytusi mazius,o db pagalvojau ,kad jam mano pilvely labai gerai ir nera reikalo jo skubinti...
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 03 18, 16:11)
nugi sakau visai bludija tas mano ginius doh.gif Dar suprasciau jei slapimo tyrimas negeras butu, o dabar viskas ten gerai. Juk tas tyrimas ir rodytu ar inkstai dar apsidirba, ar jau ne...
nors ir as dabar kaip koala, ale kazkaip nenoriu dar permainu ax.gif Kazkaip patogiau ir ramiau gyventi pilvini su savim nesiojant biggrin.gif
Oi prisisnekesiu, dar raudosiu kai nelys jau po termino biggrin.gif

tas tavo ginius tai tikrai ozhys ;] sorry, bet kiek jau pasakoji, tai jis tik ir nusishneka ;]

gal uzsirashyk pas kita. beje pas mane irgi hemoglobinas laaabi zemas, tai jau keleta geru menesiu geriu kazhkokius vitaminus.
Atsakyti
as irgi ketinau persirasyti pas kita gine.. bet buvau atkalbeta,juk tiek laiko beliko... o toji gine seke visa mano nestumo laika,viska....
Atsakyti
del hemoglobino merginos norma skaitosi ir 114...nes pries gimdyma jo mazeja ir taip turi buti,yra issamus straipsniai zurnale'mazylis'' ar ''tavo vaikas''.nepades jokie gelezies preparatai...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2008 03 19, 13:27)
del hemoglobino merginos norma skaitosi ir 114...nes pries gimdyma jo mazeja ir taip turi buti,yra issamus straipsniai zurnale'mazylis'' ar ''tavo vaikas''.nepades jokie gelezies preparatai...

tikrai padeda Tardyferonas. Mane tik jis prikėlė...O buvo 100 hemoglobinas...
Atsakyti
QUOTE(Fui @ 2008 03 19, 13:30)
tikrai padeda Tardyferonas. Mane tik jis prikėlė...O buvo 100 hemoglobinas...

o man nestumo pradzioj jau rado 116 hem, todel iskart pradejau gerti tardyferona, po to vidury nestumo nukrito iki 106 hem, o dabar ana sav jau 112, sake ne blogai kaip pabaigoj, svarbu, kad nebutu maziau kaip 100 mirksiukas.gif dar kita gydytoja patare gelezi vartoti kartu su askorutinu, taip geriau issisavina, ta as lig siol darau rolleyes.gif
Atsakyti
girdejau ir as,kad nestumo pabaigoj hemoglobino sumazeja ax.gif

man nestumo pradzioj buvo 109 unsure.gif ,bet pavartojau gelezies ir pakilo truputi,liovesi svaigti galva,aplamai savijauta pasitaise.. o db ir vel galva svaigsta,yra hemoglobinas nukrites.... doh.gif

kazkoks jegu antpludis aplanke bigsmile.gif norisi kalnus nuversti biggrin.gif issiskalbiau patalyne,uzuolaidas,langus nusivaliau,generaline tvarka spintose padariau
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 03 18, 20:50)
tas tavo ginius tai tikrai ozhys ;] sorry, bet kiek jau pasakoji, tai jis tik ir nusishneka ;]

gal uzsirashyk pas kita.

nebeverta del keliu savaiciu kazkur lakstyti. Tiek atvargus pabaigsiu iki galo pas ta "profersoriu" vaikscioti doh.gif

QUOTE(jalka @ 2008 03 19, 12:27)

tai as labai ir nesiskundziu, kai pries gala toks, bet visgi jis tikrai nera geras, galbut patenkininamas ar pan., bet iki gero jam dar reiktu uzaugti biggrin.gif O ir preparatai gal padetu, bet velgi nebegersiu kazko, juk liko nebe kazi kas.... ax.gif

QUOTE(lioniukė @ 2008 03 19, 12:52)
o man nestumo pradzioj jau rado 116 hem, todel iskart pradejau gerti tardyferona, po to vidury nestumo nukrito iki 106 hem, o dabar ana sav jau 112, sake ne blogai kaip pabaigoj, svarbu, kad nebutu maziau kaip 100 mirksiukas.gif dar kita gydytoja patare gelezi vartoti kartu su askorutinu, taip geriau issisavina, ta as lig siol darau  rolleyes.gif

mano pradzioje buvo 117, ale mano gudrusis ginius irgi sake kad gerai biggrin.gif Ale pati emiausi priemoniu, t.y. kuo dazniau stengdavausi spausti morku+obuoliu sultis, nes girdejau labai gerai krauja valo, tai gal tikrai del to hemoglobinas ipatingai ir nebenukrito g.gif
Papildyta:
QUOTE(mejja @ 2008 03 19, 14:19)
girdejau ir as,kad nestumo pabaigoj hemoglobino sumazeja  ax.gif 

kazkoks jegu antpludis aplanke  bigsmile.gif  norisi kalnus nuversti  biggrin.gif  issiskalbiau patalyne,uzuolaidas,langus nusivaliau,generaline tvarka spintose padariau 
bigsmile.gif

ir ne tik hemoglobinas sumazeja, visi kraujo rodmenys suprasteja, kaip sakoma leliai mus kaip citrinas issunkia doh.gif

nugi muset visai jau galas arteja tamstai g.gif O tavo veikla taip ir vadinasi "lizdo sukimo" periodas biggrin.gif
Atsakyti