QUOTE(Evi @ 2008 03 13, 19:26)
UK tokio tyrimo isvis nedaro, jeigu ne SM nestukes, tai apskritai nezinociau, kad toks yra
pas mus jis nera privalomas, bet skaiciau kad daugelyje vakaru saliu jis privalomas, zinoma, UK gal kitaip...
QUOTE(mejja @ 2008 03 13, 21:10)
vijone,o streptokokas B kokia zala padaro negydant ir is kur jis atsiranda?
man tokio tyrimo nedare,taigi net nezinau kas jis per daiktas
... bet ar nebus tokiu bajeriu kad pernesiosiu.. nes kuo toliau tuo labiau pradeda tokia mintis i galva listi kad gresia pernesiojimas
[/b]
nedaug ir as zinau apie ta streptokoka, tik gal is SM siek tiek...Siaip, apie trecdalis gal net daugiau moteru ji nesiojasi, tai kazkas panasu lyg koks Herper virusas (lupu pusleline), kai esi jo nesiotojas bet visumoje jo nei gydyti reikia, nei jis kenkia. Tiesiog pacio gimdymo metu jis gali suaktyveti ir pakenkti per gimdymo takus keliaujanciam leliui. Kokios pasekmes nezinau, bet tiesiog profilaktiskai yra gimdymo metu suleidziama antibijotiku ir viskas.
Kadangi esu jo nesiotoja, tai greiciausiai ir pirma vaika gimdant ji turejau, tiesiog niekas tada to netyre, o ir niekaip man gimdant jis nepasireiske, bet dabar kai toks tyrimas yra labai gerai kai bus imtasi atsargumo priemoniu.
Zinok, pernesiojimas ir man kazkaip vaidenasi, juolab kad su pirmu toks bajeris jau buvo
Dabar nejauciu jokiu paruosiamuju, o net dubens kaulai ir tie beveik nebeskauda...