Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Evi @ 2008 03 13, 09:58)
O kas tie paruosiamieji?  blink.gif Kodel jie manes nekankina?  g.gif

nugi saremiai paruosiamieji ax.gif Nors as ju irgi nejauciu, buna daznai pilvas sukieteja ypac kokius staigius judesius padarius, bet nieko nemaudzia, niekas neskauda. Zodziu, nera man paruosiamuju, nors ir su pirmu nestumu lyg nebuvo g.gif Tai arba dar gimdymas uz juru mariu, arba busiu per ilgai magni gerusi ir uzsikoncervavo mano lelius doh.gif
Beja, vakar pasiemiau atsakyma del streptokoko B, na ir pasirodo esu jo nesiotoja, taigi teks gimdymo metu antibiotiku doze doh.gif O kaip jums su tuo tyrimu?
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 03 13, 09:58)
O kas tie paruosiamieji?  blink.gif Kodel jie manes nekankina?  g.gif

dziaukis kad nekankina thumbup.gif mane su pirmuoju nestuke.gif taip pat nekankino... na gal labai nedaug biggrin.gif nes nelabai juos prisomenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 03 13, 11:43)
nugi saremiai paruosiamieji ax.gif Nors as ju irgi nejauciu, buna daznai pilvas sukieteja ypac kokius staigius judesius padarius, bet nieko nemaudzia, niekas neskauda.  Zodziu, nera man paruosiamuju, nors ir su pirmu nestumu lyg nebuvo g.gif Tai arba dar gimdymas uz juru mariu, arba busiu per ilgai magni gerusi ir uzsikoncervavo mano lelius doh.gif
Beja, vakar pasiemiau atsakyma del streptokoko B, na ir pasirodo esu jo nesiotoja, taigi teks gimdymo metu antibiotiku doze doh.gif O kaip jums su tuo tyrimu?

Niu as buvau pas gine vakar ir pagal plana jau kaip ir turejo daryti ta tyrima, bet nedqare ir nukele kitam kartui, tai cia balandzio pradzioj, o as taip bijau kad galiu ir nedatempti iki to laiko....... ax.gif Niu bet kai pirma nesiojau, tai visai nedare jokiu panasiu tyrimu ir viskas buvo gerai, tai tikekimes, kad ir si karta viskas ciki bus...............
Atsakyti
as kazkodel turiu itarima,kad mano gine labai atsainiai ziuri i musu pilvuko apziuras! kaip galvojat ar privaciai nuejusi echoskopui suzinociau ka nors naudingo dar?...dabar neaisku nei koks tas maziuko svoris, ar sirdele tvarkingai plaka ir siaip ar nera kokiu nukrypimu ir pan. g.gif
Papildyta:
susirupinau,nes isgirdau istorija kaip nestuke isnesiojo, pagimde, o pasirodo vaikutis su neissivysciusiais organais ir dauno sindromu...
Papildyta:
...ir nieks to nepastebejo, kol nepagimde...
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 13, 00:09)
ritukas,gal aplamai paruosiamieji kankina?  g.gif  man irgi kartais atrodo kad jau jau,o uz valandeles baigiasi  biggrin.gif  o skausmelis ir tada jau nebejuokingas buna per paruosiamuosius,tai koks bebus kai prasides saremiai  unsure.gif

i kur labaiausiai skauda g.gif ar duria pusle g.gif nes man tai naktim jauciu dursto ir pilvelis kieteja nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 03 13, 14:02)
i kur labaiausiai skauda g.gif ar duria pusle g.gif nes man tai naktim jauciu dursto ir pilvelis kieteja nestuke.gif

kartais skauda pilvo apacia verysad.gif pastaruoju metu baisiai diegia kirksni- vaikstau kaip isprievartauta blush2.gif , kaip suprantu minksteja kaklelis- ruosias didziajam atsidarymui smile.gif pilvukas daznai sukieteja nors skausmo tuo metu nejauciu
Papildyta:
matau, lioniuke, pagal liniuote, anksciau zada uz mane patirti didziuli dziaugsma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 03 13, 11:43)

UK tokio tyrimo isvis nedaro, jeigu ne SM nestukes, tai apskritai nezinociau, kad toks yra doh.gif
Atsakyti
dziaugsmux man viena echo tebuvo ir antros tikrai nebus,o lb pergyvenu,juk nezinau ar viskas gerai leliukui unsure.gif mano gine irgi gana atsainiai i tai ziuri.... tikekimes viskas mums gerai 4u.gif

vijone,o streptokokas B kokia zala padaro negydant ir is kur jis atsiranda? g.gif man tokio tyrimo nedare,taigi net nezinau kas jis per daiktas doh.gif

paruosiamieji saremiai tai toks lyg menesiniu skausmas.... nors man buna ivairiai,kad net per nugara skausmas nueina... jau kai pradedu pergyventi kad saremiai prasidejo,viskas dingsta biggrin.gif

ritukas,musu gimdymo terminas tik keliomis dienomis skiriasi.. noreciau ir as iki Velyku jau pagimdyti ax.gif bet ar nebus tokiu bajeriu kad pernesiosiu.. nes kuo toliau tuo labiau pradeda tokia mintis i galva listi kad gresia pernesiojimas unsure.gif
Atsakyti
matau, lioniuke, pagal liniuote, anksciau zada uz mane patirti didziuli dziaugsma thumbup.gif
[/quote]
aha, lyg ir anksciau tureciau, bet gi zinai kaip buna - "mes planuojam, o Dievulis padaro savaip" mirksiukas.gif
man gydytojas sake, kad jeigu iki kovo 31 d. nepagimdau, nors terminas kada sueina 40 sav.yra kovo 30 d. tai balandzio 1 d. jau guldo i ligonine, labai laukiu, net keista paciai, bnet tikiuosi, kad bus tada viskas greiciau, nors nestumu tikrai nesiskundziu tfiu tfiu tfiu, tik jau kelios dienos negaliu tverti stubura varstanciu skausmu doh.gif
siaip kiek teko skaityi visose literaturose, tai pirma nestuma dazniausiai arba laiku arba pernesioti tenka, todel manau neverta mums labai tiketis iki velyku patirti didiji dziaugsma, nors... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 03 13, 19:26)
UK tokio tyrimo isvis nedaro, jeigu ne SM nestukes, tai apskritai nezinociau, kad toks yra  doh.gif

pas mus jis nera privalomas, bet skaiciau kad daugelyje vakaru saliu jis privalomas, zinoma, UK gal kitaip...

QUOTE(mejja @ 2008 03 13, 21:10)
vijone,o streptokokas B kokia zala padaro negydant ir is kur jis atsiranda?  g.gif  man tokio tyrimo nedare,taigi net nezinau kas jis per daiktas  doh.gif

... bet ar nebus tokiu bajeriu kad pernesiosiu.. nes kuo toliau tuo labiau pradeda tokia mintis i galva listi kad gresia pernesiojimas  unsure.gif [/b]

nedaug ir as zinau apie ta streptokoka, tik gal is SM siek tiek...Siaip, apie trecdalis gal net daugiau moteru ji nesiojasi, tai kazkas panasu lyg koks Herper virusas (lupu pusleline), kai esi jo nesiotojas bet visumoje jo nei gydyti reikia, nei jis kenkia. Tiesiog pacio gimdymo metu jis gali suaktyveti ir pakenkti per gimdymo takus keliaujanciam leliui. Kokios pasekmes nezinau, bet tiesiog profilaktiskai yra gimdymo metu suleidziama antibijotiku ir viskas.
Kadangi esu jo nesiotoja, tai greiciausiai ir pirma vaika gimdant ji turejau, tiesiog niekas tada to netyre, o ir niekaip man gimdant jis nepasireiske, bet dabar kai toks tyrimas yra labai gerai kai bus imtasi atsargumo priemoniu. smile.gif

Zinok, pernesiojimas ir man kazkaip vaidenasi, juolab kad su pirmu toks bajeris jau buvo doh.gif Dabar nejauciu jokiu paruosiamuju, o net dubens kaulai ir tie beveik nebeskauda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 14 kovo 2008 - 11:36
O tai tų paruošiamųjų sąrėmių buvimas ir dažnumas rodo, kad gimdymas greičiau gal? g.gif
Atsakyti
Niu nezinau ar rodo, nes man tie paruosiamieji jau dabar yra, o gimdyti dar tik uz pusantro men 4u.gif Bet jau kai uzeina skausmas tai atrodo tuoj tikrai pradesiu gimdyti doh.gif Uzvakar jau galvojau vyrab is darbo issikviesti, nes uzejo sausmai tokie stiprus g.gif bet tai gerai, kad palaukiau, nes praejo..... Butu buves netikras pavojus.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti