Na, tikrai galvojau, kad bus zymiai sunkiau paskutines savaites, o pasirodo, visai normaliai!
Kadangi vaiko galvyte jau visiskai isistaciusi i dubens kaulus, tai daznai pajuntu toki durianti skausma kazkur tiesiaii maksti, bet uzeina kelioms sekundems ir praeina. O siaip tai judu dar daug, ir makstinuosi vis dar, kai netingiu, einu pasivaikscioti po 1-2val. per diena ir siaip neguliu. Ir pilvas nera jau toks sunkus kaip atrodo vizualiai, nors jau priaugau +13,5kg. Miegoti irgi dar issimiegu, tiesa, pabundu nakti pora kartu i tulika, bet siaip tai visai dar patogiai galiu isitaisyti tarp kruvos pagalveliu. Nors dabar kai pilvas nusileides, tai be pagalveliu net patogiau.
ar jus jau zinote savo leliuku svori mes buvome praeita sav pas gydyt tai sake musu leliutis 2500 kg, mazokas pasirtode, nes ne daug laiko jau mums liko, bet kai pagalvoji mes su vyru irgi po 3 kg gime, tai turbut paveldimumas tik idomu tuomet kodel pilvukas toks dickis mano, gal vandenu daug
As tai sendien buvau pas gyditoja ir man sake, kad mes jau 2,2 kg..... tai visai neblogai sakyciau, tikiuosi, per ta pusantro menesiuko nepriauks iki kokiu 4kg, nes po to labai sunku bus gimdyti niu o siaip sake, kad viskas pas mus tvarkoj, tai labai dziugu girdeti buvo tik va nepaziurejo ar kaklelis neatsidares, nes skausmai, tai daznai mane kankina niu bet jei jau neziurejo tai jau tiek to, gal viskas ten tvarkoj
as taip pat priaugau daug svorio 17 kg paskutiniu laiku kaip menuo taip 4 kg su pirma mergaite priaugau 21 sykarta virsysiu gerokai
su echoskpu nepasako 100 procentu teisybes del svorio.. gi tik ismatavimai ten,o kiek lasinuku bus nesimato kiek daug atveju kai sako jog vaikelis maziukas,o gimsta 4 kg
QUOTE(lioniukė @ 2008 03 12, 13:29)
paveldimumas tik idomu tuomet kodel pilvukas toks dickis mano, gal vandenu daug
vandenukus gines vadina kisenemis... kai tikrina echoskopu, jos uzpildo 4 langeliu lentele ir uzraso norma ar ne
Papildyta:
as tai lb.noreciau kad mane patikrintu ant "sklandytuvo" nes jau labai ten apacioj dilgcioja... gal jau darinejas kaklelis? ar skubeti tasike krautis, ar dar galiu ramiai laukti angeliuko
Svekutes Mes irgi ka tik ikopeme i astunta menesiuka Labai dziaugiuosi ir laukiu,kada pamatysiu ta mazyti nenuorama kuris spurda mano pilvelyje Tik va bijau del beprotiskai augancio svorio Na bet tikiuosi jie greitai istirps Gal jau pasirinkote kur gimdysit? As tai niekaip neapsisprendziu
ritukas,gal aplamai paruosiamieji kankina? man irgi kartais atrodo kad jau jau,o uz valandeles baigiasi o skausmelis ir tada jau nebejuokingas buna per paruosiamuosius,tai koks bebus kai prasides saremiai
oi, mejja, nesakyk tie paruosiamieji mane visai pribaigs atsibodo man kankintis, nervai nelaiko ir apskritai jau noreciau iki Velyku prisiduot
as esu is mazo miestelio o gimdysiu kauno klinikose nes su sirdele turiu bedu nors savam mieste butu drasiau nes velniskai bijau gimdymo nors pirma labai lengvai gimdziau
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 13, 00:14)
oi, mejja, nesakyk tie paruosiamieji mane visai pribaigs atsibodo man kankintis, nervai nelaiko ir apskritai jau noreciau iki Velyku prisiduot
O kas tie paruosiamieji? Kodel jie manes nekankina?