Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

Na, tikrai galvojau, kad bus zymiai sunkiau paskutines savaites, o pasirodo, visai normaliai! thumbup.gif
Kadangi vaiko galvyte jau visiskai isistaciusi i dubens kaulus, tai daznai pajuntu toki durianti skausma kazkur tiesiaii maksti, bet uzeina kelioms sekundems ir praeina. O siaip tai judu dar daug, ir makstinuosi vis dar, kai netingiu, einu pasivaikscioti po 1-2val. per diena ir siaip neguliu. Ir pilvas nera jau toks sunkus kaip atrodo vizualiai, nors jau priaugau +13,5kg. Miegoti irgi dar issimiegu, tiesa, pabundu nakti pora kartu i tulika, bet siaip tai visai dar patogiai galiu isitaisyti tarp kruvos pagalveliu. Nors dabar kai pilvas nusileides, tai be pagalveliu net patogiau.
Atsakyti
mes irgi astuntame men. lelyte spurda, kaip turi but smile.gif bangeles daro biggrin.gif aktyviste, visa diena ramybes neduoda 4u.gif o kad kitu leliu judesiukai ramesni, naturalu, taip ir turetu buti. na bet juk kiekviena zinome, kad kiekvienas nestumas ir kiekvienas mumyse gyvenantis stebuklas yra unikalus thumbup.gif
Atsakyti
ar jus jau zinote savo leliuku svori g.gif mes buvome praeita sav pas gydyt tai sake musu leliutis 2500 kg, mazokas pasirtode, nes ne daug laiko jau mums liko, bet kai pagalvoji mes su vyru irgi po 3 kg gime, tai turbut paveldimumas mirksiukas.gif tik idomu tuomet kodel pilvukas toks dickis mano, gal vandenu daug nestuke.gif
Atsakyti
As tai sendien buvau pas gyditoja ir man sake, kad mes jau 2,2 kg..... 4u.gif tai visai neblogai sakyciau, tikiuosi, per ta pusantro menesiuko nepriauks iki kokiu 4kg, nes po to labai sunku bus gimdyti rolleyes.gif niu o siaip sake, kad viskas pas mus tvarkoj, tai labai dziugu girdeti buvo thumbup.gif tik va nepaziurejo ar kaklelis neatsidares, nes skausmai, tai daznai mane kankina doh.gif niu bet jei jau neziurejo tai jau tiek to, gal viskas ten tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
as taip pat priaugau daug svorio 17 kg doh.gif paskutiniu laiku kaip menuo taip 4 kg su pirma mergaite priaugau 21 sykarta virsysiu gerokai nestuke.gif
Atsakyti
su echoskpu nepasako 100 procentu teisybes del svorio.. gi tik ismatavimai ten,o kiek lasinuku bus nesimato schmoll.gif kiek daug atveju kai sako jog vaikelis maziukas,o gimsta 4 kg bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 03 12, 13:29)
paveldimumas mirksiukas.gif tik idomu tuomet kodel pilvukas  toks dickis mano, gal vandenu daug nestuke.gif

vandenukus gines vadina kisenemis... kai tikrina echoskopu, jos uzpildo 4 langeliu lentele ir uzraso norma ar ne 4u.gif
Papildyta:
as tai lb.noreciau kad mane patikrintu ant "sklandytuvo" biggrin.gif nes jau labai ten apacioj dilgcioja... gal jau darinejas kaklelis? sad.gif ar skubeti tasike krautis, ar dar galiu ramiai laukti angeliuko tongue.gif
Atsakyti
Svekutes smile.gif Mes irgi ka tik ikopeme i astunta menesiuka nestuke.gif Labai dziaugiuosi ir laukiu,kada pamatysiu ta mazyti nenuorama kuris spurda mano pilvelyje nestuke.gif Tik va bijau del beprotiskai augancio svorio unsure.gif Na bet tikiuosi jie greitai istirps ax.gif Gal jau pasirinkote kur gimdysit? As tai niekaip neapsisprendziu g.gif
Atsakyti
ritukas,gal aplamai paruosiamieji kankina? g.gif man irgi kartais atrodo kad jau jau,o uz valandeles baigiasi biggrin.gif o skausmelis ir tada jau nebejuokingas buna per paruosiamuosius,tai koks bebus kai prasides saremiai unsure.gif
Atsakyti
oi, mejja, nesakyk ax.gif tie paruosiamieji mane visai pribaigs doh.gif atsibodo man kankintis, nervai nelaiko ir apskritai jau noreciau iki Velyku prisiduot biggrin.gif
Atsakyti
as esu is mazo miestelio o gimdysiu kauno klinikose nes su sirdele turiu bedu nors savam mieste butu drasiau nes velniskai bijau gimdymo nors pirma labai lengvai gimdziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 13, 00:14)
oi, mejja, nesakyk ax.gif tie paruosiamieji mane visai pribaigs doh.gif atsibodo man kankintis, nervai nelaiko ir apskritai jau noreciau iki Velyku prisiduot biggrin.gif

O kas tie paruosiamieji? blink.gif Kodel jie manes nekankina? g.gif
Atsakyti