Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(mejja @ 2008 03 09, 14:52)

evi,manau gydytoja neapsiriko,mazylis tikriausiai ir yra zemyn galva,bet neisistaciusi jo galvyte dar ,tai gali pajudeti.. na bent jau as taip isivaizduoju  g.gif  [/b]

Tikiuosi, kad tu teisi smile.gif nes kitaip ten butu istriziukas...
Atsakyti
mano mazylis isves is kantrybes doh.gif zagsi ir zagsi,jau koks pusvalandis bigsmile.gif

db pagalvojau,kad reik dar syki persiziureti tases turini,ar nieko nepamirsau g.gif ir siaustinukus issiskalbti,o tai bus man kaip Zvirbliukui,sumastys mano auksas krapstinetis lauk rolleyes.gif
Atsakyti
tai sakote jau nereikia gerti magnio g.gif reiks gal ir man nebegerti, nes iki siol geriau cal+mag :blink nes norisi pagimdyti dar si men kaip skirta kovo 31 na arba bent bal;andzio pirmom d nestuke.gif
Atsakyti
nebegerk tikrai 4u.gif

Atsakyti
nervingumas mano irgi jau nebevaldomas. siandien santechnikui keleta zodeliu pasakiau, nes sunervino atejes nepatenkintas. nei laba diena nei kulturos. naujam bute radiatorius prakiuro tas senas dar, ne spizinis. pradejo burbuliuot kad dar tokiu radiatoriu yra. norejau skambint i avarini pasiskust, bet kai pasakiau jam kad kulturos reik turet, iskart mielas pasidare blush2.gif g.gif biggrin.gif veliau kaimyne pasiunciau sena tokia blush2.gif nu ne ant triju raidziu, bet i tuoleta rimto reikaliuko biggrin.gif blink.gif aiskina cia man kad jei pas mane buvo santechnikai ir atjunge sildyma as turiu kazka daryt. o paprasciausiai penktam aukste kaimynai turejo tik nuorint radiatoriu. pasak ja, as turejau kaip senulyte cakava stebet kada grizta kaimynai ir jiem pasakyt... doh.gif cool.gif o amn dzin. dar toks tavrkymasis uzejo siandien kad sakes. net nuo sekcijos virsaus dulkes valiau ir langas atidarytas ir visai nesusalau kai atjunge sildyma ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, biggrin.gif

Na pas mane su nervais lyg ir dar viskas gerai, tik labai jau judeti sunku doh.gif ir dar tie skausmai kankina, tai bijau nutrauki magnio gerima, nes siek tiek nuima skausmus magnis...... Niu bet pernesioti irgi nesinoretu, nes ziauriai jau pavargus busiu nuo to didelio pilvelio lotuliukas.gif nestuke.gif Vis pagalvoju, kodel vyrai negali isnesioti vaiku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o butu gerai viena pati pagimdai, antra vyras, niu dalintis tai viskuo reikia...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jie gal irgi tada labiau mus suprastu mirksiukas.gif

Atsakyti
manasis pareiske,kad po pirmojo bus antras.... sutikau tik tuo atveju jei pats isnesiotu ir pagimdytu lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif Niu pas mane irgi antras jau bus ax.gif O vyras sake, tai dar viena darysim lotuliukas.gif As jam irgi atkirtau jei jau jis sutiks gimdyti tai gales tada ir turet, o man jau gana lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vyrams tai dziaugsmas,kad seima pagauses,o mes moterys turim atkenteti doh.gif
Atsakyti
Tikra tiesa thumbup.gif Jiems tik dziaugtis ir belieka lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes mes taip pat izengem i 8 menesiuka tik labai neramina silpni judesiai jie silpnesni jau kelios savaites rytais pasimuisto truputi ir viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 03 11, 10:34)
sveikutes mes taip pat izengem i 8 menesiuka tik labai neramina silpni judesiai jie silpnesni jau kelios savaites rytais pasimuisto truputi ir viskas verysad.gif

Na 8-ta men tai biski susilpneja kudikio judesiukai..... bent jau taip girdejau...... Bet mano maziukas kai duodasi, tai atrodo ksdiena stipriau doh.gif ir sonkaulius spardo..... nestuke.gif Kartais atrodo,kad sulauzys mane...... rolleyes.gif
Atsakyti