Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 03 07, 12:22)
Tas echoskopavimas labai individualus ziuriu... nors ir valdiskai bet mane vakar apziurejo(tik gaila,kad senokai nuotraukyciu nedaro)...ir kagi...tas mano slapukelis ispraude uzpakaliuka ir nesirodo ka turi unsure.gif tai gavau instruktaza kaip mankstintis,kad apsiverstu....

tai gal echoskopavo atsiradus kokiems neaiskumams g.gif Nes pagal gudriojo sveikatos ministro pamastymus, jei nera jokiu nesklandumu ir pan. tai echo antras jau nebepriklauso doh.gif
Kaip suprantu tavo lelius neapsivertes, tai gal ir echoskopavo kad tuo isitikintu g.gif
Atsakyti
mano mazius irgi gana ilga laika sedejo o tik db apsiverte.... bigsmile.gif bet niekas nesiunte echoskopuotis,aceit ir rankomis pamaigius pilva eina suprasti kokia padetis. as jokiu pratimu nedariau... manau,namu ruosos darbai puikiausi pratimai lotuliukas.gif bent jau man uzteko grindis visame name isvalyti ir pajutau kad apsiverte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 07 kovo 2008 - 16:31
sveikutes mamytes, gal kuri tiksliai zino koks dabar poveikis magnio ir kalcio yra? nes skaiciau kad lygtais skatina gimdyma, o kitur kaip tik kad tai labai naudinga pries gala. tai kaip yra istikruju? g.gif 4u.gif
Atsakyti
pikciulna,tik nesugalvok db dar magini gerti schmoll.gif kaip tik stabdo gimdymo veikla... isvis nuo 32 savaiciu nera patartina vartoti magni..... o tai bus beveik garantija kad pernesiosi. kalcio reikia mazyliui,bet papildomai nebutina vartoti,uztenka jei geri nesciosioms skirtus vitaminus. 4u.gif
Atsakyti
as vakar ishsiviriau koldunu. and the story begins ....
siaip as nemegstu nei koldunu, nei kibinu, nei cebureku - man visada buna bloga po to, kankina remuo arba siaip sunkiai virshkinasi [siaip galiu valgyt viska, problemu su skrandziu neturiu]. bet jau vakar - galvojau numirsiu. o taip skaniai pavalgiau - su grietine, sojos padazhu ir dar daug daug pipiru ant virshaus. kai nuejau miegot - prasidejo koshmaras. ir she tau - ne del nugaros skausmu, ne del pilvuko ar energingo beibio nemiegojau - o del koldunu lotuliukas.gif taip bloga man seniai nebuvo. pirmas dalykas - remuo, gerkle taaaaaip degino - del to ir pabudau nakti bei nemiegojau iki pat ryto. antras - kvepuot sunku buvo per ta nelemta shleikshtuli. kankinausi zodizu visa nakti ir visa diena. net nesitikejau, kad taip blogai gali buti.
o siaip viskas posenovei. sulig kiekviena diena jauciu vis didesni susijaudinima belaukiant TOS dienos.
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 07, 23:42)
pikciulna,tik nesugalvok db dar magini gerti  schmoll.gif  kaip tik stabdo gimdymo veikla... isvis nuo 32 savaiciu nera patartina vartoti magni..... o tai bus beveik garantija kad pernesiosi. kalcio reikia mazyliui,bet papildomai nebutina vartoti,uztenka jei geri nesciosioms skirtus vitaminus.  4u.gif

o tai tau,o as ginei pasiskundziau,kad sutraukia meslungi naktimis, tai ji man liepe papildomai vartoti magni g.gif
Papildyta:
siandien as dauzta wink.gif ...vakar niekaip negalejau uzmigti, paryciais vis atsibudinejau-tai nuo sapnu,tai nuo skausmeliu...o siand galvoje sukasi miljonai minciu ka reiketu padaryti, bet niekam nekyla ranka! nors zinau,kad kaip Mejja sake, namu ruosa geriausia manksta, bet siandien as noreciau buti tuo leliuku,kuris tik pluduriuoja ir pirsta ciulpia! 2.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciulna @ 2008 03 07, 16:57)
sveikutes mamytes, gal kuri tiksliai zino koks dabar poveikis magnio ir kalcio yra? nes skaiciau kad lygtais skatina gimdyma, o kitur kaip tik kad tai labai naudinga pries gala. tai kaip yra istikruju? g.gif  4u.gif

mejja jau tai atsake mirksiukas.gif Galiu tik papildyti, kad magnis uzsandarina gimdos kakleli, taigi jis nebenori atsidarineti, o nuo kalcio perdaug sukauleja vaisiaus kaulai, todel gimdymo metu daug sunkiau ji isstumti doh.gif Taip kad jokiu kalciu ir magniu schmoll.gif

QUOTE(Maggie @ 2008 03 07, 23:27)
sulig kiekviena diena jauciu vis didesni susijaudinima belaukiant TOS dienos.

o kaip kitaip, juk tau nieko nebeliko, praktiskai kasdien gali buti jau TA diena bigsmile.gif

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 03 08, 11:07)
o tai tau,o as ginei pasiskundziau,kad sutraukia meslungi naktimis, tai ji man liepe papildomai vartoti magni g.gif

meslungis turbut kiekviena vargina pries gala, kazin ar tas magnis realiai ir bepadetu...Keistai gine tau pataria, paprastai kokio magnio dasporalio pataria nebent labai jau smarkiai gimda uzspazmuotu, bet tik nebe nuo meslungio... g.gif
Atsakyti
SU KVO 8-AJA MERGYTES!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif bigsmile.gif SENDIEN GI VISU MUSU SVENTE............ mirksiukas.gif
Atsakyti
su kovo 8 - aja 4u.gif

meslungis ir mane kankina ir gydytoja patare gerti magni. ginei tik pasakiau,sako tai ir uzsikonservuos tavo vaikelis jei gersi biggrin.gif

ziuriu pas mane toks nervingumas atsirades blink.gif del menkiausio sh... uzmusti galeciau beleka. turbut del to kad jau koks menuo nebepamiegu normaliai..... tai kas bebus kai prie vaiko reiks keltis doh.gif tapsiu vampyru biggrin.gif

ant kiek nieko nebepaslenku doh.gif tikrai tingiu kazka veikti,bet nieko neveikti ir negaliu... kosmaras doh.gif greiciau jau mazius krapstytusi lauk o tai nudurnesiu
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 08, 20:17)
ziuriu pas mane toks nervingumas atsirades  blink.gif  del menkiausio sh... uzmusti galeciau beleka. turbut del to kad jau koks menuo nebepamiegu normaliai..... tai kas bebus kai prie vaiko reiks keltis  doh.gif  tapsiu vampyru  biggrin.gif

ant kiek nieko nebepaslenku  doh.gif  tikrai tingiu kazka veikti,bet nieko neveikti ir negaliu... kosmaras  doh.gif  greiciau jau mazius krapstytusi lauk o tai nudurnesiu

tai kad ne tu viena nervuota verysad.gif As irgi kazkokia niekuom, o ypac savimi, nebepatenkinta. Labai siutina tas tingumas, nepaslankumas, o vos tik pajudu tai dustu, tai dubuo skauda ai vienzo jau sunkoka unsure.gif Ale bent jau man gimdyti dar per anksti, reikia nors pora savaiciu dar atpukseti...Beja, siandien is balanduku viena mamyte pagimde 36 savaiciu, jai terminas buvo tik balandzio 5d. unsure.gif
Atsakyti
Tai sakot, magnio ir kalcio jau nebereikia gerti? Tai velniop as jo tik ka prisipirkau doh.gif

O ar jus jauciat savo vaikiuko pozicija pilvukyje? Man gydytoja pasake, kad vaikiukas galva zemyn, kaip ir turi buti, bet is tiesu kai zagsi, as zagsuli jauciu desiniam apatiniam sone, o kai malasi, tai dazniausiai virsutiniam kairiam sone, tarsi ten kojytes butu. Tai vat ir svarstau, ar gydytoja apsiriko, ar cia normaliai kad maziukas taip keicia padeti?
Atsakyti
vijone,man gimdyti irgi balandzio 5 diena bigsmile.gif nieko sau,kaip tas leliukas,kaip mama jauciasi? rolleyes.gif o maniau kad tik man cia taip.. butent tas neveiklumas lb erzina,noris daugiau pajudeti,bet nebeiseina schmoll.gif

evi,manau gydytoja neapsiriko,mazylis tikriausiai ir yra zemyn galva,bet neisistaciusi jo galvyte dar ,tai gali pajudeti.. na bent jau as taip isivaizduoju g.gif
Atsakyti