Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

siankat blogai miegojau, nes raize pilvo apacia, dure pusle verysad.gif nezinau ar tau gali buti tie paruosiamjie, ar cia siaip, bet jau antra k per sia savaite g.gif
ir ryte leliuko visai nejuntu judesiuku, truputi pasiraze vienoj pilvelio pusej ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 03 06, 09:27)
tai gal svoris auga nuo skysciu g.gif Nes man tai jau skysciai kauptis pradejo, nes jau kojos tinksta, o ir svoris pradejo "dziuginti" po +1kg. per savaite doh.gif Jaucuosi visai kaip begemotas, o ant svarstykliu isvis depresija kyla lipant verysad.gif
Siandien naktis sunkoka buvo, sapnavau visokias nesamones varciausiai labai daug, o pacios zinot ka reikia vartytis - tikra kankyne.

Na merinos, mes gi nestukes ir del svorio nreikia taip jaudintis...... 4u.gif Gi pagimdysim ir numesim ta svori, per bemieges nakteles smile.gif O del geresnio miego, tai vakare galima melisu arba metu arbatos isgerti ir miegosit geriau.....

QUOTE(Lioka @ 2008 03 06, 11:47)
Man vartytis naktį lovoje ne tiek sunku, kiek baigia rėmuo vakarais užgrauzti - prasideda nuo pietų ir tėsiasi iki vakaro  doh.gif Ir taip kiekvieną dieną...Bet kitais atžvilgiais - šis nėštumas greitai lekia  thumbup.gif

O remuo ir mane kankina kartais....... Siaip jei remuo grauzia labai tai sako, kad vaikiukas gims plaukuotas 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=lioniukė,2008 03 06, 14:18]
siankat blogai miegojau, nes raize pilvo apacia, dure pusle verysad.gif nezinau ar tau gali buti tie paruosiamjie, ar cia siaip, bet jau antra k per sia savaite g.gif
ir ryte leliuko visai nejuntu judesiuku, truputi pasiraze vienoj pilvelio pusej ir viskas g.gif

Kuo greičiau pas savo gydytoja, tai gali būti priešlaikinis gimdymas
Atsakyti
nu jei butu prieslaikinis tai butu skausmas nedinges.. man irgi skauda,bet jei del kiekvieno skausmelio i ligonine vaziuociau tai mane beprote palaikytu fool.gif

pameginsiu isgerti arbatos,gal tikrai pades g.gif

man irgi jau vaikelio judesiukai sumazejo
ax.gif

gal kad gine nezyztu del to svorio tai tiek i sirdi neimciau,bet kad istisai zyzia ir zyzia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 06 kovo 2008 - 18:52
Sveikutes visos nestuke.gif
na mums irgi nebe taip daug liko ax.gif aisku,jauciam viska ka ir jus,tuos pacius dziaugsmelius...man tik sunkiausia oro trukumas doh.gif siaip labai megstu greit kalbet r garsiai, tai net galva apsisuka blink.gif
jau jauciam paruosiamuosius saremius...mums bado kaip adatelem pilvo apacia, o skaiciau, kad taip gali buti ir kitoms nestuke.gif taip yra mirksiukas.gif
kas del echo, tai mums dare dar 33sav. viska matavo:galvytes apimti,sirdute ziurejo ir t.t mirksiukas.gif nei prasyt nereikejo, sake tuo laiku priklauso ax.gif beja, as privaciai Klaipedoje lankausi smile.gif
naktim dabar gerai visai miegu, tik aisku lakstymas i WC doh.gif
Dziaugiuosi kartu su jumis, nes labai laukiamas musu sunelis(bent taip sake) wub.gif tiek beliko! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2008 03 06, 10:47)
Man vartytis naktį lovoje ne tiek sunku, kiek baigia rėmuo vakarais užgrauzti - prasideda nuo pietų ir tėsiasi iki vakaro  doh.gif Ir taip kiekvieną dieną...Bet kitais atžvilgiais - šis nėštumas greitai lekia  thumbup.gif

o jokiu medikamentu nenaudoji, uzkirst tam kelia 4u.gif as tai geriu renie
Papildyta:
QUOTE(Ineta26 @ 2008 03 06, 19:14)
Sveikutes visos nestuke.gif
na mums irgi nebe taip daug liko ax.gif aisku,jauciam viska ka ir jus,tuos pacius dziaugsmelius...man tik sunkiausia oro trukumas doh.gif siaip labai megstu greit kalbet r garsiai, tai net galva apsisuka blink.gif

prajuokinai thumbup.gif dabar turi prislopinti savo balseli lotuliukas.gif padaryt toki sexy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 03 06, 18:51)
nu jei butu prieslaikinis tai butu skausmas nedinges.. man irgi skauda,bet jei del kiekvieno skausmelio i ligonine vaziuociau tai mane beprote palaikytu  fool.gif

drinks_cheers.gif as irgi nebekreipiu demesio jei kur suskausta, gi pries gala visai normalu tokie paskaudenimai ax.gif

QUOTE(Ineta26 @ 2008 03 06, 19:14)

man tik sunkiausia oro trukumas doh.gif siaip labai megstu greit kalbet r garsiai, tai net galva apsisuka blink.gif

kas del echo, tai mums dare dar 33sav. viska matavo:galvytes apimti,sirdute ziurejo ir t.t mirksiukas.gif nei prasyt nereikejo, sake tuo laiku priklauso ax.gif beja, as privaciai Klaipedoje lankausi smile.gif

baisiai man tas dusulys vargina verysad.gif Praktiskai negaliu ilgiau sneketi, ar tai namu ruosos darbu energingiau dirbti, pradedu kaip zuvis ant kranto ora gaudyti doh.gif

kai eini privaciai, tai ir echo gali tau nors ir kasdiena daryti, jiems gi gyvas pinigas ax.gif O va valdiskai dabar priklauso tik vienas, t.y. 18-20 savaite.
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2008 02 27, 11:25)
irnesakyk.gif man irgi dar viskas toli atrodo... teoriškai suvokiu, kad bet kuri diena jau gali būti TA  bigsmile.gif  , bet viduje dar labai labai toli viskas  lotuliukas.gif

nu va atkapsciau vienos sio skyrelio lankytojos posta ir net juokas sueme, kai pagalvoji kaip greitai viskas keiciasi, jai atrode viskas taip toli, o praejus savaitei viskas ir ivyko bigsmile.gif biggrin.gif Uzmaciau pas kovinukes, kad uzvakar, t.y. kovo 5 d. Will jau pagimde, su kuo ja nuosirdziausiai ir sveikinu 4u.gif

Taip kad ir kiekvienai is musu jau ne uz kalnu didzioji diena, o jei dar greiciau viskas... unsure.gif
Atsakyti
Musm jau irgi paskutines savaiteles ax.gif bet paskutines kelios dienos labai labai sunkios doh.gif maudimai i pilvo apacia tesiasi jau apie kokias pora sav. bet dabar jie pereina i nugaros sriti.MIegoti nebegaliu gerai, nes nera kaip apsiversti-sunku, skauda visur..puskuoju, pilva prisilaikau ir t.t rolleyes.gif MB sake, kad dabar as jau tikrai nestuke.gif , o iki tol tik apsimetinedavau lotuliukas.gif pries sav. pameciau gleiviu kamsti, bet kaklelis dar neatsiveres schmoll.gif sake visko gali ivykti per sitas 4ias iseigines, bet gal tempsim iki kitos sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man liko tik 10 dieneliu iki nustatyto gimdymo termino..
Galiu pasakyti, kad jauciuosi geriau, negu isivaizdavau.. miegu gerai, tik beveik kasnakt tenka i WC keltis, bet tik karteli. Remuo kartais kankina, bet nieko cia baisaus.
Sunkiausia turbut tai, kad sudetingiau pasidare kazkur nueiti/nuvaziuoti - greitai kojos pavargsta, tad tenka ieskoti kur prisesti pailseti. Be to, nuo ilgesnio pasivaiksciojimo pradeda pilvukas kieteti. Tad dabar saugausi ir daugiausia laiko namie praleidziu.
Atsakyti
sveikinimai WILL 4u.gif 4u.gif 4u.gif

greit ir mums ateis laikas 4u.gif degu nekantrumu... vis skalbiu rubelius,viska po simta kartu delioju,tvarkau.... wub.gif sirdy taip gera gera wub.gif

oro ir man truksta,taigi db viska laaabai letais apsisukimais darau,kad nepradeciau dusti lotuliukas.gif

o nuo rugsciu tai man puikiai padeda rennie ir ulcosan smile.gif o nuo pieno kaip tik rugstys pradeda kilti doh.gif
Atsakyti
Tas echoskopavimas labai individualus ziuriu... nors ir valdiskai bet mane vakar apziurejo(tik gaila,kad senokai nuotraukyciu nedaro)...ir kagi...tas mano slapukelis ispraude uzpakaliuka ir nesirodo ka turi unsure.gif tai gavau instruktaza kaip mankstintis,kad apsiverstu ir kruva vitaminu gerti,nes jau pradejo tyrimai prasteti...
...O siaip skausmeliai,mauduliukai nedingsta ne dienelei,bet as nenukabinu nosies ir vis dar dziaugiuosi jo rangymaisis net naktimis!!! MB jau laabai nenustygsta-jau nori,kad jis islystu...as savotiskai irgi,bet suprantu,kad geriausia mazuciui dabar mano pilvelyje!
...o del remens, tai man gine rekomendavo pavalgius stengtis neguleti ir isgerti pieno,jei griauzia...
Atsakyti
labutis

pasiskundziau seimos gyd.del remens, tai ji man israse Maalox tableciu smile.gif sako kiek reikes, tiek gali ciulpeti biggrin.gif tai reikes soktelt i vaistine biggrin.gif
Atsakyti