QUOTE(pikciulna @ 2008 03 03, 23:02)
Turiu klausimeli, ar skaiciavote judesiukus? man kaip ir sake skaiciuot, bet ne karto neskaiciavau. ka sprendzia pagal judesiuku skaiciu?
pradejau nuo 34 savaiciu, t.y. nuo vakar
Nu man tai cia zinokit kaip vaiku zaidimai
Juk kas geriau nei pati mama jaucia kaip juda jos lelius, ar per retai, ar isvis nebejuda. Juk jei jaustum kad kazkas ne taip, tai ir pati alerma skelbtum, o dabar rasineju tuos pagaliukus, taskiukus net pati nezinodama kam ju reikia. Su pirmu
saziningai skaiciavau ir kas is to, tuose gimdymo namuose niekas net akies neuzmete i tuos braukimus.
QUOTE(lioniukė @ 2008 03 04, 11:45)
as kazkaip neskaiciuoju, nes tie judesiukai dabar nestumo pabaigoj net kitokie, leliukas atrodo vos telpa ten, tai pabangavimai ivairus, arba kojytes ar rankytes kaisiojimas sonuose
o kai teiravausi savo gines ar skaiciuoti, ji sake nebutinai, svarbi jausti judesiukus kasdien ir viskas
mano ginius toks senos pakraipos zmogenas, tai vos is isiucio nepaspringo, kai pradejau su juo gincytis kam isvis tas rasinejimas reikalingas. Beto as ir taip neskiriu kada koki zenkla reikia braizyti, nes pilvas dabar dazniausiai banduoja, o kada apsisuka isvis nesuprantu, tik pamatau kad jau kitoj pusej banguoja
Nu va, tavo gine tai normaliai paaiskino, atsake, o maniskis tai be zodziu, mol paisyk ir viskas