Įkraunama...
Įkraunama...

8-9 nėštumo mėnesiai

QUOTE(Akasha @ 2008 03 03, 18:37)

Na del gimdymo, tai galvojau gimdyti su epidurine, bet vyras labai bijo, kad po to kokiu pasekmiu nebutu..... O man baisu, kad skaudes, nors pirmas gimdymas buvo gan greitas 3val, tai sako antras dar greitesnis ir lengvesnis buna, bet vistiek bijau blush2.gif

tau pasiseke su pirmu gimdymu thumbup.gif tik 3 val biggrin.gif cia as galvoau kad greitai pagimdziau- 8val biggrin.gif lenki mane thumbup.gif ir as sirdies gilumoj tikiuosi geresnio gimdymo, bet epidurinio negalvoju atsisakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas696: 04 kovo 2008 - 10:10
QUOTE(sayonara2 @ 2008 03 04, 01:29)
as tai skaiciavau,o pagal judesius tai sprendzia apie leliu g.gif

as kazkaip neskaiciuoju, nes tie judesiukai dabar nestumo pabaigoj net kitokie, leliukas atrodo vos telpa ten, tai pabangavimai ivairus, arba kojytes ar rankytes kaisiojimas sonuose nestuke.gif o kai teiravausi savo gines ar skaiciuoti, ji sake nebutinai, svarbi jausti judesiukus kasdien ir viskas nestuke.gif

o epiduro as irgi bijau, o man dar del silpnu akiu sake gali tekti lengvint stangas lasines pagalba, idomu ka ten lasina g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2008 03 04, 11:07)
tau pasiseke su pirmu gimdymu thumbup.gif tik 3 val biggrin.gif cia as galvoau kad greitai pagimdziau- 8val biggrin.gif lenki mane thumbup.gif ir as sirdies gilumoj tikiuosi geresnio gimdymo, bet epidurinio negalvoju atsisakyti smile.gif

NIU MATAI AS EPIDURINIO IRGI NEATSISAKYSIU, JEI TIK SPES DAR SULEISTI, NES KAKLELIS TURI BUTI NUO 3IKI7CM ATSIDARES...... O AS KAI SU TOKIAIS GREICIAIS blush2.gif TAI GALI IR NESPETI........ lotuliukas.gif

QUOTE(lioniukė @ 2008 03 04, 12:45)
as kazkaip neskaiciuoju, nes tie judesiukai dabar nestumo pabaigoj  net kitokie, leliukas atrodo vos telpa ten, tai pabangavimai ivairus, arba kojytes ar rankytes kaisiojimas sonuose nestuke.gif o kai teiravausi savo gines ar skaiciuoti, ji sake nebutinai, svarbi jausti judesiukus kasdien ir viskas nestuke.gif

o epiduro as irgi bijau, o man dar del silpnu akiu sake gali tekti lengvint stangas lasines pagalba, idomu ka ten lasina g.gif

O KAD DEL SILPNU AKIU KAZKA KITAIP DARYTU TAI NEGIRGEJAU.... g.gif PAS MANE IRGI NE ITIN GERAS REGEJIMAS, SU KONTAKTINIAIS LESIAIS VAIKSTAU, BET NIEKAS NIEKO NESAKE, NEI PER PIRMA GIMDYMA, NEI DABAR.......
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 03 04, 12:23)

O KAD DEL SILPNU AKIU KAZKA KITAIP DARYTU TAI NEGIRGEJAU....  g.gif  PAS MANE IRGI NE ITIN GERAS REGEJIMAS, SU KONTAKTINIAIS LESIAIS VAIKSTAU, BET NIEKAS NIEKO NESAKE, NEI PER PIRMA GIMDYMA, NEI DABAR.......

gal dar pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikciulna @ 2008 03 03, 23:02)
Turiu klausimeli, ar skaiciavote judesiukus? man kaip ir sake skaiciuot, bet ne karto neskaiciavau. ka sprendzia pagal judesiuku skaiciu? nestuke.gif

pradejau nuo 34 savaiciu, t.y. nuo vakar biggrin.gif Nu man tai cia zinokit kaip vaiku zaidimai doh.gif Juk kas geriau nei pati mama jaucia kaip juda jos lelius, ar per retai, ar isvis nebejuda. Juk jei jaustum kad kazkas ne taip, tai ir pati alerma skelbtum, o dabar rasineju tuos pagaliukus, taskiukus net pati nezinodama kam ju reikia. Su pirmu nestuke.gif saziningai skaiciavau ir kas is to, tuose gimdymo namuose niekas net akies neuzmete i tuos braukimus.

QUOTE(lioniukė @ 2008 03 04, 11:45)
as kazkaip neskaiciuoju, nes tie judesiukai dabar nestumo pabaigoj  net kitokie, leliukas atrodo vos telpa ten, tai pabangavimai ivairus, arba kojytes ar rankytes kaisiojimas sonuose nestuke.gif o kai teiravausi savo gines ar skaiciuoti, ji sake nebutinai, svarbi jausti judesiukus kasdien ir viskas nestuke.gif

mano ginius toks senos pakraipos zmogenas, tai vos is isiucio nepaspringo, kai pradejau su juo gincytis kam isvis tas rasinejimas reikalingas. Beto as ir taip neskiriu kada koki zenkla reikia braizyti, nes pilvas dabar dazniausiai banduoja, o kada apsisuka isvis nesuprantu, tik pamatau kad jau kitoj pusej banguoja wub.gif
Nu va, tavo gine tai normaliai paaiskino, atsake, o maniskis tai be zodziu, mol paisyk ir viskas doh.gif
Atsakyti
man tai nesake, kad reik pagaliukais, skrituliukais, nors ta suzinojau tik is kitur. man liepe suskaiciuot vis kiek kartu jutau judesius per pusvalandi viena kart, kita kart... blush2.gif
Atsakyti
Su pirmu mazium man dave anksti ta lapa nuo 7 men. su situ jau astuoni ir net neuzsimena apie tai, jai jau nejausiu tai pati kaip isprotejus leksiu pas ginekologe.Tai manu jai pacioms tas rupes ir to lapo neprireiks smile.gif
Atsakyti
per pirma nestuke.gif atrode taip viskas svarbu blink.gif ir nedrisau nei gincytis nei reikalauti biggrin.gif nei nustebti blink.gif
o dabar biggrin.gif kai tokia pasikauscius thumbup.gif tai priimu viska naturaliau ir paprasciau biggrin.gif
Atsakyti
nu va,jau baigiu devinta menesi.. ir zingsniuoju su didziuliu pilvu jau i desimtaji.. cray.gif cray.gif cray.gif
nooriu gimdyyt!!!!!!

toks jausmas,kad uzsicementavo ten man... ar lialius is vidaus uzsibarikadavo ir neina lauk.... o taip noriisi.. verysad.gif

nu va...pasiguodziau bent...
Atsakyti
QUOTE(erosi @ 2008 03 04, 19:47)
nu va,jau baigiu devinta menesi.. ir zingsniuoju su didziuliu pilvu jau i desimtaji..  cray.gif cray.gif cray.gif
nooriu gimdyyt!!!!!!

toks jausmas,kad uzsicementavo ten man... ar lialius is vidaus uzsibarikadavo ir neina lauk.... o taip noriisi.. verysad.gif

nu va...pasiguodziau bent...

thumbup.gif viskas bus ok thumbup.gif visos pagimdo ir tu pagimdysi thumbup.gif laikykis thumbup.gif
Atsakyti
Laba,

Sunkiausia tai lovoj apsisukt. Turi atsisest, o tada ant kito sono atsigult. Dar batai mano labai nepatogus, tai kol as juos uzsitempiu biggrin.gif . Bet tuoj baigsis sitie sunkumai.
Atsakyti
hmmm.
paskaiciau ir, kaip visada, sunerimau.. lankausi privacioje klinikoje, viskas ten labai gerai ir super, bet manes mano gine rashytis judesiukus neprashe. ir siaip nelabai zinau, kam to reikia. sutinku su Vijone, jog tai truputeli nesamone ;] juk jei viskas oki-doki jauti judesius kiekviena diena - dazhniausiai anxti ryte ir velai vakare [na pas mane taip, pas kitas gal kitaip], kartais jie laaabai intensyvus, kartais ramus - bet yra - ir tas svarbiausia. na gal as nesuprantu iki galo to rashymo esmes, bet manes niex neprashe to daryti, o gal tas blogai..?
Atsakyti