Kadangi aš užbaigiau seną temą, tai drįstu atidaryti naują
Sena tema
norėjau paklausti, jeigu aš žagsuly jaučiu apačioje... na kai guliu ant šono, tai net koja virpa
reiškia mažiukas žemyn galva? pasisukus ant kito šono - kita koja virpa kartu su mažiuku....
ant nugaros gulėti man kažkaip nepatogu, atrodo stubura net skauda....
reiškia mažiukas žemyn galva? pasisukus ant kito šono - kita koja virpa kartu su mažiuku....
O ar ginekologe nepasako kur kudikio galvute? Nes ji gali paciuopt.
Niu man sunkiausia tai kad graužia šonkaulius. Lelius žemyn galva, tai atrodo kad į viršų vis lipa Tai sėdėt sunku... O spyrius dešiniam šone jaučiu, ir taip duoda kad net už kojytės galima pagaut
O tas žagsuliukas man labai malonus. Kartais lelius būna ramus ramus, tai sunerimstu ar viskas gerai - ir tada kad pradeda žagsėti, tai nusiraminu. Ir vos ne žagsiu kartu
Daugiau nieko sunkaus nematau, be to kad lėčiau judėt sekasi, bet čia normalu... Niekas man neskauda, netinsta, miegu puikiai, valgau irgi normaliai, visi tyrimai geri, o sekmadienį į sesiją išvažiuoju... Kažin kaip gimdyti seksis, kai nešiot taip lenga...
O tas žagsuliukas man labai malonus. Kartais lelius būna ramus ramus, tai sunerimstu ar viskas gerai - ir tada kad pradeda žagsėti, tai nusiraminu. Ir vos ne žagsiu kartu
Daugiau nieko sunkaus nematau, be to kad lėčiau judėt sekasi, bet čia normalu... Niekas man neskauda, netinsta, miegu puikiai, valgau irgi normaliai, visi tyrimai geri, o sekmadienį į sesiją išvažiuoju... Kažin kaip gimdyti seksis, kai nešiot taip lenga...
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 03, 19:03)
Niu man sunkiausia tai kad graužia šonkaulius. Lelius žemyn galva, tai atrodo kad į viršų vis lipa Tai sėdėt sunku... O spyrius dešiniam šone jaučiu, ir taip duoda kad net už kojytės galima pagaut
kaip as tau pavydziu kad viskas gerai , man tai pries savaite prasidejo "dziaugsmai", skauda beveik visur, tinsta rankos kojos, blogai miegu, visada pavargus, o dar kai paruosiamieji prasideda..
As net negaleciau pasakyt, kas man sunkiausia. Netgi tie isipyrimai i sonus malonus. Juk pakuteni ir dingsta. Gal nebent kai pilva tempia i apacia? O ir skausmu nejauciu, bet gimdymas jau ant nosies......
sveikutės,na man taip lygtai kaip ir nieko tie visokie negalavimai susiję su nėštumu,bet va dabar labiausiai sunku pasidarė lovoj ant kito šono apsiverst.man pačiai taip žiūrint,tai tas pilvas kaip ir nėra super didelis,bet va jau priaugau apie 12 kg.tai kai verčiuosi,tai jau jaučiasi sunkumas.
Sveikos, busimos mamytes
Man net malonus tie nepatogumai, kurios dabar tenka kenteti... Juk jau nebeilgai tuos pilvukus turesime...
Man net malonus tie nepatogumai, kurios dabar tenka kenteti... Juk jau nebeilgai tuos pilvukus turesime...
QUOTE(Žm0nytė @ 2008 01 03, 12:28)
Manęs kaip tik vakar akušerė klausė ar gerai jaučiuosi gulėdama ant nugaros. Tas klausimas nustebino, nes gerai jaučiuosi, bet ji sakė, kad geriau gulėčiau ant kurio nors šono O kai kam gulint ant nugaros net negera (silpna) būna
O as vartausi kaip roliukas Ant nugaros irgi nematau bedos Tik kai jau isispria i desines puses sonkaulius ir atordo kad nulus jie tai jau tenka gultis ant kairiojo sono
Siaip tai viskas super! Laukiu savo mazyles kaip isprotejusi
Siaip tai viskas super! Laukiu savo mazyles kaip isprotejusi
8 mėnuo mum tik prasidėjo. tad įtariu, kad sunkiausios dienos dar priešaky.
šiaip jau dabar sunku verstis nuo vieno šono ant kito, lipti iš lovos, sėstis į mašiną.
sunku ilgėliau pastovėti - kaip mat pradeda mausti strėnas.
dar pastebėjau, kad po truputį pradėjo tinti rankos ir pėdos. vestuvinį žiedą dėl visą ko nusiėmiau prieš porą savaičių.
dar žiauriai skauda nugarą pastoviai tenka masažuotis juosmens ir kryžkaulio srityje.
iš gerų dalykų galiu paminėti, kad nagai atrodo tiesiog
šiaip jau dabar sunku verstis nuo vieno šono ant kito, lipti iš lovos, sėstis į mašiną.
sunku ilgėliau pastovėti - kaip mat pradeda mausti strėnas.
dar pastebėjau, kad po truputį pradėjo tinti rankos ir pėdos. vestuvinį žiedą dėl visą ko nusiėmiau prieš porą savaičių.
dar žiauriai skauda nugarą pastoviai tenka masažuotis juosmens ir kryžkaulio srityje.
iš gerų dalykų galiu paminėti, kad nagai atrodo tiesiog