Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(Vikadi @ 2008 01 16, 13:19)
Sveikos,
Na o aš jau trys savaitės ir kelios dienos nerūkau. Užkrėčiau bendradarbius savo pavyzdžiu bet baisu kad pati nepalūžčiau. Jaučiu reiks trečią kartą knygutę perskaityt  doh.gif
Nu nežinau man ko toliau tuo blogiau, na turi gi atvirkčiai būti  verysad.gif

Skaitau as tavo postus ir niekaip nesuprantu, tu rasai grynai kaip valios metodu metantis rukalius. Bet juk skaitei "Lengva buda".. ir turetum naudotis juo... Arba galingas monstriukas pasitaike, beveik neuzhmusamas. doh.gif Bet juk tau nesinori eit ir apsizioti kieme stovincios masinos ismetamu duju vamzdio? O cigarete tai juk tas pats! Ka jautiesi aukojanti del to, kad nerukai? Gal kokius svarbius darbinius "pletkus" ar...?
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 01 16, 12:27)
Skaitau as tavo postus ir niekaip nesuprantu, tu rasai grynai kaip valios metodu metantis rukalius. Bet juk skaitei "Lengva buda".. ir turetum naudotis juo... Arba galingas monstriukas pasitaike, beveik neuzhmusamas. doh.gif  Bet juk tau nesinori eit ir apsizioti kieme stovincios masinos ismetamu duju vamzdio? O cigarete tai juk tas pats! Ka jautiesi aukojanti del to, kad nerukai? Gal kokius svarbius darbinius "pletkus" ar...?

gal čia turėjo omeny fizines "lomkes" - aš panašiai jaučiuos - fizinis diskomfortas toooks didelis, kaip norėčiau, kad būtų įmanoma palengvint, o tai akyse tamsu verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir ta būklė nelengvėja schmoll.gif o nerūkyti tai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristi: 16 sausio 2008 - 13:59
QUOTE(skristi @ 2008 01 16, 14:54)
as panašiai jaučiuos - fizinis diskomfortas toooks didelis, kaip norėčiau, kad būtų įmanoma palengvint, o tai akyse tamsu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ir ta būklė nelengvėja

O kiek laiko tu nerūkai?
Atsakyti
11 dienu
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2008 01 16, 15:03)

O tu knygą skaitei?
Atsakyti
taip, skaičiau...
tik fizinė būklė manęs labai netenkina - skauda žandikauliai, lyg būtų išnarinti, per galvą kažkokios vos ne magnetinės audros eina, dėmesio - 0, akys į vieną tašką nesusieina, ir aš pati atrodo kažkur dauson iškeliavusi - nei gyva, nei mirusi - galvoju, gal vaistų kokių būtų galima pavartot? Ujjj, kaip norėčiau su tais negalavimais kreiptis į šeimos gydytoją - tik deja, čia ne kaip reklamoje - niekuo nepadės...
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2008 01 16, 15:34)
taip, skaičiau...
tik fizinė būklė manęs labai netenkina - skauda žandikauliai, lyg būtų išnarinti, per galvą kažkokios vos ne magnetinės audros eina, dėmesio - 0, akys į vieną tašką nesusieina, ir aš pati atrodo kažkur dauson iškeliavusi - nei gyva, nei mirusi - galvoju, gal vaistų kokių būtų galima pavartot? Ujjj, kaip norėčiau su tais negalavimais kreiptis į šeimos gydytoją - tik deja, čia ne kaip reklamoje - niekuo nepadės...

jei jau tau taip "hujovai" tai gal tu nemesk....rukyk toliau, tik mažink dienos normas...ateis laikas laikas...pvz užneštėsi ir savaime mesi
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2008 01 16, 16:34)
taip, skaičiau...

O gal tau tiesiog gripas? blink.gif Ar tikrai manai kad tai del nerukymo?
Atsakyti
tikrai del nerukymo - o po truputi mazint tikrai nenoriu schmoll.gif
galvoju, gal detoksikacija sunkiai vyksta... Gal reiktu kokiu papildu denoxinal ar kaip....
o jusu busenos kokios?
Atsakyti
QUOTE(skristi @ 2008 01 16, 16:18)
tikrai del nerukymo - o po truputi mazint tikrai nenoriu  schmoll.gif
galvoju, gal detoksikacija sunkiai vyksta... Gal reiktu kokiu papildu denoxinal ar kaip....
o jusu busenos kokios?

tai gal kokį "nikorete" pabandyk, nu pirmą kartą skaitau tokius postus blink.gif , kad taip žmogui būna kai bando mest rukyt......., kad ir man pačiai asmeniškai tokių "lomkių" nebuvo
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 01 16, 17:23)
tai gal kokį "nikorete" pabandyk, nu pirmą kartą skaitau tokius postus blink.gif , kad taip žmogui būna kai bando mest rukyt......., kad ir man pačiai asmeniškai tokių "lomkių" nebuvo

PO 11 dienu nerukymo vel susiversti i save doze nikotino Nicorette pagalba butu nesamone. fear.gif

Man tokiu lomkiu irgi nebuvo visai, bet juk tikrai visi esame skirtingi. Nors visos mano turimos zinios apie rukyma cypia pries tokiu lomkiu egzistavima - juk nikotinas pasisalina is organizmo labai greitai, tai su kuo gali buti susijusi tokia bloga savijauta po tiek daug laiko... O tu visas 11 dienu taip blogai jautiesi?
Atsakyti
as siandien kavos atsigeriau, reikia mokytis, o galva visai neveikia, galvojau prazvalesiu, tai isgerus taip rukyt uzsimaniau doh.gif padejo gilus kvepavimas, visada padeda, dabar jau geriau smile.gif kavos reik dar ilgesniam laikui atsisakyti
Papildyta:
QUOTE(skristi @ 2008 01 16, 16:34)
skauda žandikauliai, lyg būtų išnarinti, per galvą kažkokios vos ne magnetinės audros eina, dėmesio - 0, akys į vieną tašką nesusieina, ir aš pati atrodo kažkur dauson iškeliavusi - nei gyva, nei mirusi - galvoju, gal vaistų kokių būtų galima pavartot?

nepastebejai, dantimis negriezi? gali zandikauliai nuo to skaudeti. galbut pastoviai guma kramtai, nes del nerukymo itampa jauti ir tas kramtymas toks intensyvus buna. as tai grieziu visada kai nervuojuosi, pastebejau, kad siuo metu, kai metu rukyt, taip pat dazniau grieziu. manau kad cia tavo pasamone kalta, zmogus sau gali labai daug ka isikalbet, metimas rukyt nesukelia jokiu fiziniu kanciu, arba jos buna nezymios, tai moksliskai irodyta. man kelis rytus po metimo skaudejo plaucius, lyg buciau rukius visa nakti.
laikykis, tai nesites amzinai, ir kuo maziau apie tai galvok, vyk blogas mintis kuo toliau, dziaukis tuo kad metei. kuo daugiau save griausi, tuo cigaretes verte labiau kils. aisku lengva kalbeti, kai tau taip nera. as mazai bendrauju su rukanciais ju nematau, del to gal man lengviau. laikysiu kumscius uz tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 16 sausio 2008 - 15:46