Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(Neringa30 @ 2008 01 14, 13:37)
Galiu pasakyti iš savo patirties.Nikotino poreikis beveik išnyksta, bet ilgai lieka įprotis tai po kavos, tai po pusryčių vėl griebtis cigaretės.O šiap tai kiek anksčiau yra tekę mesti rūkyti, vis dėl to nei vienas vakarėlis nepraėjo be cigaretės.Tai sakau gal dabar knyga padės?

Tikėk tuo, kad tau padės ši knyga thumbup.gif

QUOTE(zyzane @ 2008 01 14, 13:39)
Radau trumpa:
Metus rūkyti:
• Po 20 min nukris kraujo spaudimas  - grįš į normos ribas.
• Po 8 val. Anglies monoksido (toksiški garai) kiekis jūsų kraujyje sumažės per pusę, deguonies kiekis grįš į normos ribas.
• Po 48 val sumažės tikimybė patirti širdies infarktą. Dabar jau visas nikotinas pilnai pasišalino iš jūsų kūno. Uoslės ir skonio pojūčiai grįžta į normos ribas.
• Po 72 val. atsipalaiduoja jūsų bronchai, išauga energijos lygmuo.
• Po 2 sav. Pagerės jūsų kraujo apytaka ir gerės dar 10 savaičių.
• Po 3-9 mėn. dings kosulys ir kitos kvėpavimo problemos, plaučių pajėgumas padidės 10%
• Po 1 metų rizika gauti širdies smūgį sumažės per pusę.
• Po 5 metų rizika patirti širdies smūgį taps tokia pati kaip ir nerūkančiojo.
• Po 10 metų rizika susirgti plaučių vėžiu bus tokia pati kaip ir nerūkančiojo.
• Po 15 metų rizika patirti širdies infarktą taps tokia pati kaip ir nerūkančiojo.

šaltinis: www.healthbolt.net

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
vakar geriau alkoholio (ir nemazai) ir nerukiau yahoo.gif
negaliu savim atsidziaugti
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 15, 13:26)
vakar geriau alkoholio (ir nemazai)  ir nerukiau  yahoo.gif
negaliu savim atsidziaugti

Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Saunuole mirksiukas.gif
Pamatysi, ilgainiui bus tik lengviau, net pamirsi, kad be gerimo ir dar kazka darydavai smile.gif
As jau keleta kartu esu pajutus situacija, kai buvo gaila ziureti i tuos i lauka besigrudancius draugus - i salti, lietu ir siaip susispaudus kazkur prie duru ir tikrai pagalvojau VARGSAI. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras bigsmile.gif

Priimkit ir mane į būrį, nes aš jau apsisprendžiau, kad nuo rytojaus neberūkysiu cool.gif (Šiandien kaip ir nesiskaito jau, nes rūkiau) Stažas pas mane 6 metai, sutraukdavau po 2 pakelius per 3 dienas unsure.gif
Labai noriu mesti ir tikiu, kad pavyks (iki šiol tokių rimtų metimų nebuvo), nes pastaruoju metu labai dažnai pagalvoju apie plaučių vėžį fear.gif Kažkaip tos kainos cigarečių manęs negąsdino, bet jau vėžys blink.gif
Susikūriau net liniuotę, nuo rytojaus pradės skaičiuoti dieneles, kai plaučiai mano ventiliuosis vien oru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužėlė @ 2008 01 15, 23:46)
Labas vakaras bigsmile.gif

Priimkit ir mane į būrį, nes aš jau apsisprendžiau, kad nuo rytojaus neberūkysiu cool.gif (Šiandien kaip ir nesiskaito jau, nes rūkiau) Stažas pas mane 6 metai, sutraukdavau po 2 pakelius per 3 dienas unsure.gif
Labai noriu mesti ir tikiu, kad pavyks (iki šiol tokių rimtų metimų nebuvo), nes pastaruoju metu labai dažnai pagalvoju apie plaučių vėžį  fear.gif Kažkaip tos kainos cigarečių manęs negąsdino, bet jau vėžys  blink.gif
Susikūriau net liniuotę, nuo rytojaus pradės skaičiuoti dieneles, kai plaučiai mano ventiliuosis vien oru  rolleyes.gif

sveika prisijungus drinks_cheers.gif padesim ir palaikysim sunkia akimirka kiek galesim mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir kaip eina pirmoji dienele? smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as irgi metu rukyti, rukiau apie 6 metus, pakleis per 3 dienas. Tai va jau antra savaite neberukau, labai tuom dziaugiuosi thumbup.gif pirmom dienom tai labai man sunku buvo, dabar jau lengviau biggrin.gif dar gerai kad vyras mete, antra men neberuko biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, aš jau trečia diena nerūkau. Ir nieko, sunkiausia buvo pirmoji diena, o dabar jau lengviau.Nors net nežinau, ar čia man jau labai sunku.Pirmą dieną buvau irzlesnė, o dabar jau viskas gerai. Bet ir anksčiau, kai mesdavau, atrodydavo, kad nėra čia jau labai sunku, bet po kokių poros savaičių dažniausiai neatsilakydavau.Bet aš kramtydavau nicorette gumą, gal dėl to neidavo visiškai atsisakyti rūkymo? Tiesa, aš nenusistatydavau nerūkyti nei vienos cigaretės, o galvodavau, kad per progas parūkysiu,o pati cigarečių nepirksiu, taip po truputį atprasiu.Iš to nieko gero nesigaudavo, po truputį vėl pirkdavau ir rūkydavau.
Atsakyti
QUOTE(applebee @ 2008 01 16, 10:15)
Ir kaip eina pirmoji dienele? smile.gif

Kad atsikėliau prieš valandą hihihi.gif Eisiu balkoną susitvarkyt, kad nei peleninių, nei žiebtuvėlių, nei kėdutės neliktų cool.gif O po to mokytis. Man dabar sesijos atostogos, tai gal netinkamą laiką pasirinkau, bet kai nori, tai gali, ar ne? Kažkaip čia į pasiteisinimą nuskambėjo blush2.gif Įdomu, kai nueisiu į egzą, ką man draugai sakys, nes kaip ir tradiciniame apsiforminime nedalyvausiu.
Šiandien ryte man tokia mintis į galvą šovė - aš daugiau nebesmirdėsiu!!! Būna, kad įlipa į troleibusą koks ką tik parūkęs, tai pagalvoji my god, kaip dvokia wacko.gif , bet gi pati irgi smirdi, kai parūkai ir jokios kramtoškės nepadeda. Kaip smagu, kad to nebebus, visada kvepėsiu flirt.gif
Ačiū už palaikymą friends.gif

...o galvodavau, kad per progas parūkysiu,o pati cigarečių nepirksiu, taip po truputį atprasiu.Iš to nieko gero nesigaudavo, po truputį vėl pirkdavau ir rūkydavau.

Aš tai tvirtai nusistačiau, kad per baliukus ir progeles jokių cigarečių. Alkoholis irgi nuodas, bet pakelis to brudo dar į plaučius per kokią vakarušką situaciją pasunkina trigubai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužėlė: 16 sausio 2008 - 10:52
QUOTE(Neringa30 @ 2008 01 16, 12:46)
Na ką, aš jau trečia diena nerūkau. Ir nieko, sunkiausia buvo pirmoji diena, o dabar jau lengviau.Nors net nežinau, ar čia man jau labai sunku.Pirmą dieną buvau irzlesnė, o dabar jau viskas gerai. Bet ir anksčiau, kai mesdavau, atrodydavo, kad nėra čia jau labai sunku, bet po kokių poros savaičių dažniausiai neatsilakydavau.Bet aš kramtydavau nicorette gumą, gal dėl to neidavo visiškai atsisakyti rūkymo? Tiesa, aš nenusistatydavau nerūkyti nei vienos cigaretės, o galvodavau, kad per progas parūkysiu,o pati cigarečių nepirksiu, taip po truputį atprasiu.Iš to nieko gero nesigaudavo, po truputį vėl pirkdavau ir rūkydavau.

Laikau ciurikus uz tave smile.gif Narkotine priklausomybe jau tokia - jos neimanoma atsisakyti tik siek tiek. Pilnai ishsivaduosi tik tada, kai visiskai ismesi tai is galvos, ko ir linkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na o aš jau trys savaitės ir kelios dienos nerūkau. Užkrėčiau bendradarbius savo pavyzdžiu bet baisu kad pati nepalūžčiau. Jaučiu reiks trečią kartą knygutę perskaityt doh.gif
Nu nežinau man ko toliau tuo blogiau, na turi gi atvirkčiai būti verysad.gif
Atsakyti