Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

Puikios naujienos pries savaitgali, a?
mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš šian sužinojau kad darbe dar vienas toks vyrukas nerūko, metė per naujus smile.gif
Knygos neskaitė. Mes dabar jau tryse, net pati nebučiau pagalvojus. Dabar visi rūkoriai apie mus šneka smile.gif
Atsakyti
Tegul sneka!!! Tai net labai gerai- jei stebes jus ir matys, kad net ir mete rukyti esate puikios nuotaikos, tai gal susigundys mesti ir patys?

gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2008 01 11, 17:07)
Vakar nunešiau knygą kaimynei, ji knygą paėmė, bet buvo labai skeptiška, netikėjo, kad knyga gali padėti mesti rūkyti.Nulėkiau šiandien pas ją, paklausti, kaip sekas skaityti, tai knygą ji jau baigia, paskutinę cigaretę jau žadėjo šįryt rūkyti,bet nusprendė, kad palauks, kol baigs visą knygą.Tai va, sakė, kad gal net šiandien mes.Knyga ją labai paveikė.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai smagu girdeti, pavyzdys uzkreciantis. galvojau, kad tik as cia tokia patikli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 11, 18:22)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
labai smagu girdeti, pavyzdys uzkreciantis. galvojau, kad tik as cia tokia patikli  ax.gif

Na ne, tokiu yra laaaaaaaabai daug:

Metusiu rukyti su knygos pagalba komentarai

Lietuviai

Atsakyti
sveikos 4u.gif
Pries kokius kelis menesius buvau uzsukusi pas jus pasidometi apie Tabex tabletes ax.gif
Visgi susigundziau, pabandziau ir man pavyko thumbup.gif tiksliai dienos neprisimenu, bet paskutine cigarete buvo lapkricio pabaigoje smile.gif Man tu tableteliu uzeko kokia savaite gerti. Zinoma, tam reikejo ir didelio noro, taciau jokiu lomkiu is vis nebuvo, taip kaip bandant mesti kitokiais budais (buvau bandziusi pleistrus, akupunktura ir siaip valia). Pradejom mesti kartu su drauge, taciau ji ir toliau sekmingai ruku, bet tik maziau rolleyes.gif
Mano stazas buvo jau gerokai virs 10m. blink.gif Pati isisgandau parasiusi toki skaiciu g.gif Dabar atrodo,kad jau simta metu nerukiau smile.gif
Sekmes jums bandant, vis tiek pavyks jei noro bus daug mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 11 sausio 2008 - 21:41
Kiek man yra tekę mesti, tai labai padėdavp nicorette guma.Bėda ta, kad kol kramtai,tol cigaretės ir nesinori, nes burna užimta.Man labiau reikėdavo ne nikotino, o pačio proceso.Išbuvau be cigaretė beveik 2 metus, kol laukiaus ir kol maitinau,ir kai pirmą surūkiau, reikėjo ne nikotino, o to proceso.
Atsakyti
sveiki visi, kaip sekasi metancioms, kas naujo? as dar laikausi rolleyes.gif vakar su vyru biski susipykom, siandien galvoju, toks nervas ima, tokia mintis prisidegt doh.gif jauciu begsiu knygos skaityt is naujo.
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 14, 10:51)
sveiki visi, kaip sekasi metancioms, kas naujo? as dar laikausi rolleyes.gif  vakar su vyru biski susipykom, siandien galvoju, toks nervas ima, tokia mintis prisidegt doh.gif jauciu begsiu knygos skaityt is naujo.

Laba,
Na viskas puikiai, jau ryt bus lygiai 3 savaitės. Vakar irgi labai susinervijau, gerai kad neturėjau po ranka, o tai irgi pirma mintis kilo smoke.gif
Atsakyti
Gal kas turi info kas būna, kai pvz.nerūkai 1 mėn.,puse metų ir pan.? ax.gif
Aš po truputį skaitau knygą toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 01 14, 13:14)
Gal kas turi info kas būna, kai pvz.nerūkai 1 mėn.,puse metų ir pan.?  ax.gif
Aš po truputį skaitau knygą toliau  smile.gif

Galiu pasakyti iš savo patirties.Nikotino poreikis beveik išnyksta, bet ilgai lieka įprotis tai po kavos, tai po pusryčių vėl griebtis cigaretės.O šiap tai kiek anksčiau yra tekę mesti rūkyti, vis dėl to nei vienas vakarėlis nepraėjo be cigaretės.Tai sakau gal dabar knyga padės?
Atsakyti
Radau trumpa:

Metus rūkyti:
• Po 20 min nukris kraujo spaudimas - grįš į normos ribas.
• Po 8 val. Anglies monoksido (toksiški garai) kiekis jūsų kraujyje sumažės per pusę, deguonies kiekis grįš į normos ribas.
• Po 48 val sumažės tikimybė patirti širdies infarktą. Dabar jau visas nikotinas pilnai pasišalino iš jūsų kūno. Uoslės ir skonio pojūčiai grįžta į normos ribas.
• Po 72 val. atsipalaiduoja jūsų bronchai, išauga energijos lygmuo.
• Po 2 sav. Pagerės jūsų kraujo apytaka ir gerės dar 10 savaičių.
• Po 3-9 mėn. dings kosulys ir kitos kvėpavimo problemos, plaučių pajėgumas padidės 10%
• Po 1 metų rizika gauti širdies smūgį sumažės per pusę.
• Po 5 metų rizika patirti širdies smūgį taps tokia pati kaip ir nerūkančiojo.
• Po 10 metų rizika susirgti plaučių vėžiu bus tokia pati kaip ir nerūkančiojo.
• Po 15 metų rizika patirti širdies infarktą taps tokia pati kaip ir nerūkančiojo.

šaltinis: www.healthbolt.net
Atsakyti