Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(Neringa30 @ 2008 01 10, 19:37)
Sveikutės, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti.Kai laukiasi, nerūkiau, po to 10 mėn. maitinau, tikėjausi, kad nebeužsikabinsiu.Ir užteko vieną katrą pabandyti ir viskas, vėl pešu.Kai negalėjau rūkyti, tai nei minčių, nei noro nebuvo, o dabar...
Labai norėčiau tą knygutę perskaityti, gal gelėtumėte kuri į paštą įmesti?
kneringa3@gmail.com
Būčiau labai dėkinga ax.gif

issiunciau, jei yra nors menkiausias noras mesti, pades mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek girdejau, tai Lietuvoje jau yra registruotas medicininis preparatas, kuris padeda mesti rukyti. Rezultatai tikrai geri, nes visos studijos buvo darytos su zmonemis kurie ruko 20 ir daugiau metu. Jei kam idomu, tai rasykit i az. 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū už knygą.
Atsakyti
Pasigirsiu biggrin.gif Vakar ziauriai dideli stresa apturejau - susiriejom su MB.. doh.gif Asaros upeliais plaukia, isterija ir visi kiti bajeriai, zinot turbut biggrin.gif Tai va, darbe cia man nutiko, tai bendradarbes iskart ne nosine ir sokolada kisa, o rukyt kviecia. Atseit, apsiraminsi! schmoll.gif Tai net pyktelejau. Sakiau, po tiek laiko nerukymo ir dar nuo tokio streso man turbut sirdis atsisakytu arba apsivemciau blink.gif Zodziu, viska issaiskinom, aisku, nebuvo ne del ko ten taip verkt, bet svarbiausia, kad silpniausia akimirka supratau, kad cigaretes man nepades issprest problemos ir net nenuramins.. Isgeriau skanios arbatos ir iskart sviesiau pasidare.. Tada jau supratau, kad ne bliaut, o pasisneket reikia.. blush2.gif Va tokia vat mano "didvyriska" istorija ax.gif
Atsakyti
O cia - tau medalis: supermama.gif

good.gif MALADIEC!
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2008 01 10, 17:37)
Sveikutės, norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti.Kai laukiasi, nerūkiau, po to 10 mėn. maitinau, tikėjausi, kad nebeužsikabinsiu.Ir užteko vieną katrą pabandyti ir viskas, vėl pešu.Kai negalėjau rūkyti, tai nei minčių, nei noro nebuvo, o dabar...
Labai norėčiau tą knygutę perskaityti, gal gelėtumėte kuri į paštą įmesti?
kneringa3@gmail.com
Būčiau labai dėkinga ax.gif

Sveika, jau išsiunčiau mirksiukas.gif
na va nespejau smile.gif tas kompas toks lėtas, kad kol ką sugalvoja padaryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 11 sausio 2008 - 08:50
Knygos dar kol kas neskaitysiu, nes turiu daug mokytis,o tą knygą, manyčiau, reikia neskubant ir įdėmiai skaityti.O ar tikrai ji taip padeda?Perskaičiau įvadą, labai patiko,atspausdinau ir iš karto kaimynei nunešiau.O po knygos ar tikrai nebesinori rūkyti?Man labai įdomu, kaip ji taip paveikia?
Atsakyti
Nezinau ar iseis man trumpai tau parasyti.

Esme tame, kad knyga kerta tiesiai i desimtuka, nes yra parasyta uzkietejusio rukaliaus. Beveik viska, ka ten raso, tenka isgyventi visiems rukantiems ir daugelyje vietu as net kvatojausi ja skaitydama, nes atpazindavau save, savo pasiteisinimus, ishsigalvojimus ir tt ir pan.

Knyga sukuria dziaugsminga nuotaika ir veikia 100 proc priesingai nei visi kiti metodai. Iprastas budas: tau bus labai sunku, bet iskesi kancias ir tada nebenoresi rukyti. Lengvas budas tiesiog isaiskina, kad metant rukyti is esmes net nera KO MESTI. Tai supratus apima tikrai geras jausmas smile.gif

Na nezinau, papildykit kas dar skaitet. Siaip viso reikalo esmes neperpasakosi. A.Carr'as - puikus psichologas, o jo knyga parasyta meistriskai ir veikia kaip visuma, todel atskirai cia pateiktos detales taves gali ir neitikinti.
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2008 01 11, 11:20)
Knygos dar kol kas neskaitysiu, nes turiu daug mokytis,o tą knygą, manyčiau, reikia neskubant ir įdėmiai skaityti.O ar tikrai ji taip padeda?Perskaičiau įvadą, labai patiko,atspausdinau ir iš karto kaimynei nunešiau.O po knygos ar tikrai nebesinori rūkyti?Man labai įdomu, kaip ji taip paveikia?

manau, jei esi rukanti, tai jos neidemiai neimanoma skaityti. juk ten rasoma apie tavo istikimiausia drauge - cigarete, su kuria tu sitiek laiko praleidai, knyga tau pades ja labiau pazinti smile.gif jau skaitant knyga turetu pamazu praeit noras rukyt. kadangi as nustojau jau kelios dienos pries skaitant, tai ji man labai padejo atsilaikyt sunkiausiom akimirkom, nors tu akimirku ne tiek jau daug buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aii @ 2008 01 11, 00:33)
Kiek girdejau, tai Lietuvoje jau yra registruotas medicininis preparatas, kuris padeda mesti rukyti. Rezultatai tikrai geri, nes visos studijos buvo darytos su zmonemis kurie ruko 20 ir daugiau metu. Jei kam idomu, tai rasykit i az. 4u.gif

kuo daugiau vartosi visokiu preparatu, tuo tau bus paciam psichologiskai sunkiau atsisakyti cigaretes. tu tik sureiksminsi savo "aukojimasi", tik padidinsi cigareciu verte. viskas ko tau reikia, pakeisti mastyma apie rukyma - nusprest daugiau niekada nerukyti ir nenusimint, o dziaugtis del to.
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 11, 11:45)
[...] viskas ko tau reikia, pakeisti mastyma apie rukyma - nusprest daugiau niekada nerukyti ir nenusimint, o dziaugtis del to.

Gali atrodyti kad tai neimanoma, bet kai cigarete ir pats rukymas apnuoginamas, parodomas tikrojoje dienos sviesoje (rukydami stengiames i tai nesigilinti ir net vengiame apie tai pagalvoti), viskas, apie ka cia raso mamavaida, ivyksta SAVAIME.
Atsakyti
isipjoviau siandien i pirsta doh.gif labai giliai, nepuoliau i panika kaip visada, bet atsisedau ir ziuriu i savo pamazu beganti krauja. is tikruju, jis tikrai tamsesnis ir tirstesnis negu budavo. Retorinis klausimas - idomu, kuri sirdele greiciau pavargs, ta kur varineja skysta krauja, ar ta kuri varineja tirsta?
rukiau 9 metus, jei dar parukyciau 10 metu jis dar tirstesnis butu, o man butu tik 35 metukai. idomu, kaip as atrodyciau ir kaip jausciausi jei rukyciau iki tol. prisimenu viena mamos drauge, kuri visa savo gyvenima ruke, sudziuvus,veidas pilkas, rauksletas, plaukus pasisiausus, bet jie kaip stagarai doh.gif o ji buvo mano mamos amziaus, gal kokiu 40metu. tikrai nenoriu tokios ateities brrrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 11 sausio 2008 - 11:01
Vakar nunešiau knygą kaimynei, ji knygą paėmė, bet buvo labai skeptiška, netikėjo, kad knyga gali padėti mesti rūkyti.Nulėkiau šiandien pas ją, paklausti, kaip sekas skaityti, tai knygą ji jau baigia, paskutinę cigaretę jau žadėjo šįryt rūkyti,bet nusprendė, kad palauks, kol baigs visą knygą.Tai va, sakė, kad gal net šiandien mes.Knyga ją labai paveikė.
Atsakyti