Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(Vaidullka @ 2008 08 11, 20:35)
Gal galit atsiųst man knygą, nesvarbu kurį variantą, kuo greičiau tuo geriau  blush2.gif

vaidullkaz@gmail.com

Dėkoju  4u.gif

Gaudyk!!! smile.gif
Atsakyti
Dėkui labai 4u.gif
Atsakyti
Šiandien lygiai 5 mėn. kai neberūkau clap.gif yahoo.gif assa.gif Pačiai sunku patikėti, kad jau tiek daug laiko praėjo nuo,tikiuosi,paskutinės cigaretės g.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gomerta: 11 rugpjūčio 2008 - 21:57
QUOTE(gomerta @ 2008 08 11, 22:54)
Šiandien lygiai  5 mėn. kai neberūkau  clap.gif  yahoo.gif  assa.gif  Pačiai sunku patikėti, kad jau tiek daug laiko praėjo nuo,tikiuosi,paskutinės cigaretės g.gif...

sveikinu thumbup.gif
o as siandien jau 10 dienu, kaip nesinuodiju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ARKA* @ 2008 08 13, 12:02)
sveikinu thumbup.gif
o as siandien jau 10 dienu, kaip nesinuodiju cool.gif

taip pat sveikinu clap_1.gif , laikykis taip ir toliau victory.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 08 11, 18:27)

Labai prasau atsiuskite ir man knyga notworthy.gif jau senai bandau atsikratyti rukymo,bet vis valios stoka doh.gif isbandziau daug budu,bet... iki siol nuodijuosi blush2.gif Labai noreciau su knyga pabandyti mesti. ACIU.

gretaguste@yahoo.co.uk
Atsakyti
Sveikos merginos!
Gal galetumete ir man persiusti ta knyga padedancia atsikratyti sio iprocio?
Aciu labai labai 4u.gif

daina_vieraityte@yahoo.com
Atsakyti
Abiems nusiunciau, sekmes ir uzeikt pasidalinti ispudziais gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 08 15, 08:01)
Abiems nusiunciau, sekmes ir uzeikt pasidalinti ispudziais  gathering.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Nuo rusgejo 1d pasizadejau mesti,reiks pas jus dazniau uzsukti,reikes psichologines pagalbos smile.gif

stai CIA radau,is kur galima knyga Alenas Karas (Allen Carr) - "Lengvas būdas mesti rūkyti" parsisiusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gicikami: 16 rugpjūčio 2008 - 22:35

perskaiciau knyga, labai patiko! pries tai buvau nusistacius, kad vel bus eilinis auklejamojo pobudzio svietalas, bet labai nustebau bigsmile.gif

jauciuosi puikiai! ta mintis, kas as nerukau tapo mano varikliu, atsirado daug energijos, nuo pat ryto galiu kalnus nuversti biggrin.gif

dabar bandau ir savo sese ikalbet, kol kas irgi nusistacius, bet jauciu kad priversiu nors knyga perskaityt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(a.k.i.s. @ 2008 08 21, 15:56)
perskaiciau knyga, labai patiko! pries tai buvau nusistacius, kad vel bus eilinis auklejamojo pobudzio svietalas, bet labai nustebau bigsmile.gif 

jauciuosi puikiai! ta mintis, kas as nerukau tapo mano varikliu, atsirado daug energijos, nuo pat ryto galiu kalnus nuversti biggrin.gif

dabar bandau ir savo sese ikalbet, kol kas irgi nusistacius, bet jauciu kad priversiu nors knyga perskaityt rolleyes.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Sveikinu! Sekmes ir su sese.. Ikalbinet sunku.. Bet verta!!!!
Atsakyti