Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(zyzane @ 2008 08 08, 08:10)
ARKA - ar tikrai tik 57psl??? Mano turimpje ir platinamoje versijoje yra 81psl ir tai, sakyciau, eilutes pakankamai sutrauktos, nebent pas tave sriftas sumazintas dar labiau???

minte - as tau jau seniausiai nusiunciau knyga, ar gavai????

tikrai 57psl. unsure.gif ir sriftas tikrai nera labai mazas ir tarp eiluciu tarpai normalus.
gal galetum dar ir savo versija atsiust i asmezz@gmail.com?
Atsakyti
o man dar kartais būna sapnuojasi košmarai, kad aš slapčia pasislėpus rūkau. Tai kai atsibundu ryte taip negera būna, gėda pačiai prieš save, ir prieš vyrą nesmagu, nors tai tik sapnas. O jeigu parūkyčiau iš tikrųjų tyai turbūt verkčiau krokodilo ašaromis iš nevilties. cray.gif
Ko kego rūkymas yra tikrai labai didelė blogybė, jeigu mano psamonė net košmaruose jį atgamina.
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 08 08, 10:10)
o man dar kartais būna sapnuojasi košmarai, kad aš slapčia pasislėpus rūkau. Tai kai atsibundu ryte taip negera būna, gėda pačiai prieš save, ir prieš vyrą nesmagu, nors tai tik sapnas. O jeigu parūkyčiau iš tikrųjų tyai turbūt verkčiau krokodilo ašaromis iš nevilties. cray.gif
Ko kego rūkymas yra tikrai labai didelė blogybė, jeigu mano psamonė net košmaruose jį atgamina.

Na, sapnu juk visokiu buna, del ju gedintis tikrai neverta, geriau pasidziauk, kad tai tebuvo sapnas thumbup.gif

ARKA* - nusiunciau!
Atsakyti
zyzane, aciu gavau smile.gif tavo versijoj sriftas tikrai didesnis, gal del to ir susidaro tas puslapiu skirtumas..
Atsakyti
ARKA, mano siusta versija siek tiek sutrumpinta. Skaiciau ir originalia knyga, nieko svarbaus neisbraukta. Ir dar, kuo man si versija patiko labiau nei originalas, tai kad isversta "paprastesne kalba" smile.gif Vengta ilgu sakiniu, kurie kartais sunkiai suprantami.
Atsakyti
Mano mama ruke 25 metus, ir stai ji jau du menesiai, kaip neberuko ir kaip matau net nebenori. Ji is Rusijos gavo vaistuku Tabex, jie jai buvo didziausias pagalbininkas, beabejo ir stipri valia. Didziuojuosi ja, nors ji buvo prisiekusi niekada nemesti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereta @ 2008 08 08, 14:59)
ARKA, mano siusta versija siek tiek sutrumpinta. Skaiciau ir originalia knyga, nieko svarbaus neisbraukta. Ir dar, kuo man si versija patiko labiau nei originalas, tai kad isversta "paprastesne kalba" smile.gif Vengta ilgu sakiniu, kurie kartais sunkiai suprantami.

tai labai gerai smile.gif kuo trumpiau ir aiskiau, tuo geriau.
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 08 08, 05:10)
ARKA - ar tikrai tik 57psl??? Mano turimpje ir platinamoje versijoje yra 81psl ir tai, sakyciau, eilutes pakankamai sutrauktos, nebent pas tave sriftas sumazintas dar labiau???

minte - as tau jau seniausiai nusiunciau knyga, ar gavai????

gavau 57 psl varianta, kaip suprantu, ne is taves, bet vis tiek dekui 4u.gif uz pastangas...

as nzn., gal ir nusikalbesiu, bet sian esu perskaicius 39 psl., ir vyras nustebes klausia - tu VEL neini su manim rukyti... g.gif Ne tai, kad mazinciau, nu bet pradedu NENORETI.... mirksiukas.gif
Ar pavyks galutinai, pranesim papildomai.. bigsmile.gif

nors stazas - kazkur 14 metu.... doh.gif kiekis - 10-20 cigareciu... doh.gif
Atsakyti
Minte, manau, kad tikrai pavyks wink.gif Jei jau dabar beveik nebera noro rukyti, tai perskaicius visa knyga jo neliks visiskai wink.gif Man rukyt norejosi visa skatymo laikotarpi. Stazas buvo daugiau nei 9m, surukydavau pokeli per diena.
Atsakyti
QUOTE(Ereta @ 2008 08 08, 21:33)
Minte, manau, kad tikrai pavyks wink.gif Jei jau dabar beveik nebera noro rukyti, tai perskaicius visa knyga jo neliks visiskai wink.gif Man rukyt norejosi visa skatymo laikotarpi. Stazas buvo daugiau nei 9m, surukydavau pokeli per diena.

o kiek laiko nepriklausai rukantiems?

vakar vakare uzgesinau paskutiniaja cigarete... bigsmile.gif Tikiu, kad tikrai bus paskutine... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2008 08 11, 05:25)
o kiek laiko nepriklausai rukantiems?
vakar vakare uzgesinau paskutiniaja cigarete...  bigsmile.gif  Tikiu, kad tikrai bus paskutine...  biggrin.gif

Jeigu tiksliai, tai siandien 39 diena smile.gif Dar kaip ir nedaug, bet pries tai esu metus rukyti ilgiausiai 3 dienoms. Ir tai tik tada, kai uzpuoldavo kokia liga ir cigaretes skonis pasidarydavo slykstus..

Sveikinu atsikracius tos slykstynes!!! thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit atsiųst man knygą, nesvarbu kurį variantą, kuo greičiau tuo geriau blush2.gif

vaidullkaz@gmail.com

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti