Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(Failas @ 2008 08 05, 18:19)
Man irgi kartais toks noras būna  verysad.gif

Sunku taip verysad.gif
Bet vis dar tikiuosi, kad su laiku tas noras dings g.gif
Atsakyti
4u.gif mamos. As ir noriu knygos. Noriu irgi nesmirdet.... kscenav@gmail.com aciu is kalno... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 08 06, 10:01)
Sunku taip  verysad.gif
Bet vis dar tikiuosi, kad su laiku tas noras dings  g.gif

Žinoma, kad dings mirksiukas.gif Tas noras mažėja, jis nebetoks kaip seniau. Anksčiau norėdavau rūkyt, nes trūkdavo nikotino, o dabar norisi retai ir tik "iš neturėjimo ką veikt" blush2.gif Vat važiuoju dabar su mašina, muzonas, nuotaika thumbup.gif , vasara... Atrodo, dabar tik parūkyt tik ir betrūksta... Tad tik toks tas ir noras. Pamąstau, kad iš naujo pradėt rūkyt nebenoriu, viską apsvarstau (apie tuos atgyjančius monstrus) ir praeina. rolleyes.gif O anądien važiuoju su mašina, muzonas, nuotaika thumbup.gif , vasara... Pasižiūriu pro langą, o ten kitoj mašinoj panikė sėdi, traukia dūmą, o aš galvoju: "Vargšė, kaip per tokį karštį rūkyt? lotuliukas.gif Smarvė, plaukai susmirdę lotuliukas.gif schmoll.gif lotuliukas.gif schmoll.gif Nenorėčiau, kaip gerai, kad man nebereikia rūkyt tongue.gif "
Jaučiu, kad kuo toliau, tai dažniau ir nuoširdžiau būtent taip ir galvoju 4u.gif
Atsakyti
Juokinga su tuo "NORU" parukyti. Rasau kabutese, nes realiai tokio noro nejauciu, bet kartais buna tokios asociacijos kazkokios... Na. pvz, neseniai mano mama isikrauste i nauja buta. Ten didelis grazus balkonas. Tai man tokia mintis - oij, ir kaip faina cia bus parukyt (mama ruko).. Protu puikiai suvokiu, kad to man jau nebereikia, is tiesu tai visai nefaina, o smirda (oijoij, man jau dabar labai smirda, anksciau buvo kazkaip dzin, o dabar jau kankinuosi baruose), bet vat tokia pirma mintis toptelejo i galva smile.gif Realybeje as tikrai neisivaizduoju, kaip atrukiau sitiek metu. NESUPRANTU. Tikrai jauciuosi pabudusi is smarves kosmaro. Ir vis dar labai tuo dziaugiuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 08 06, 22:33)
Žinoma, kad dings  mirksiukas.gif  Tas noras mažėja, jis nebetoks kaip seniau. Anksčiau norėdavau rūkyt, nes trūkdavo nikotino, o dabar norisi retai ir tik "iš neturėjimo ką veikt"  blush2.gif

Jaučiu, kad kuo toliau, tai dažniau ir nuoširdžiau būtent taip ir galvoju  4u.gif

Tai ir mano noras vis mažėja ir dažniausiai būna tiesiog kelių sekundžių mintis, kurią gana greitai nuveju šalin.

Papildyta:
QUOTE(zyzane @ 2008 08 07, 08:08)
Tikrai jauciuosi pabudusi is smarves kosmaro. Ir vis dar labai tuo dziaugiuosi  drinks_cheers.gif

Tuo tikrai reikia džiaugtis 4u.gif

Pamenu, kaip univere ir darbe parūkiusi eidavau rankų plautis ir, kad ir kiek kartų jas beplaudavau, jos vis tiek smirdėdavo...
O dabar irgi džiaugiuosi, kad tas kvapas nebepersekioja thumbup.gif
Atsakyti
verysad.gif ar niekas neturit tos stebuklingos knygos?
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu rolleyes.gif nerukau nuo pirmadienio ir kol kas visai nenoriu..esu jau ne karta bandziusi mest, bet po poros savaiciu vel pradedu rukyt doh.gif
Gal galit kas nors ir man atsiust knyga i asmezz@gmail.com. Bandysiu skaityt, tikiuosi pades biggrin.gif
Atsakyti
ARKA, knyga jau issiusta wink.gif

As nerukanti jau daugiau nei menesi smile.gif Is pradziu buvo siek tiek sunku. Uzplaukdavo noras, pasislepus surukyt vienintele cigarete 4u.gif Bet svarbu save itikinti, kad neverta. Kartais reikdavo pakovot su savo pacios mintim. Mintys apie cigaretes dingo, galvoju nebent tik "kodel taip ilgai neatsikraciau to brudo" g.gif thumbup.gif
Sveikinu neberukancias! Ir sekmes norincioms tokiomis tapti wink.gif

P.s. kam reikalinga knyga parasykit- atsiusiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ereta: 07 rugpjūčio 2008 - 18:38
QUOTE(Ereta @ 2008 08 07, 19:36)
ARKA, knyga jau issiusta wink.gif

acius hi.gif

QUOTE(Ereta @ 2008 08 07, 19:36)
As nerukanti jau daugiau  nei menesi smile.gif Is pradziu buvo siek tiek sunku. Uzplaukdavo noras, pasislepus surukyt vienintele cigarete 4u.gif  Bet svarbu save itikinti, kad neverta. Kartais reikdavo pakovot su savo pacios mintim. Mintys apie cigaretes dingo, galvoju nebent tik "kodel taip ilgai neatsikraciau to brudo"  g.gif  thumbup.gif 
Sveikinu neberukancias! Ir sekmes norincioms tokiomis tapti wink.gif
P.s. kam reikalinga knyga parasykit- atsiusiu wink.gif

o as nezinau kas su manim yra, bet visada kai metu, kaip uzprogramuota po 2 savaiciu vel uzsirukau.
pvz. dabar jau 4 diena kaip nesinuodiju, ir net nepagalvoju, kad va kaip faina butu parukyt, bet viena diena paima ir uzplaukia, kad noreciau parukyt ir tada vel kaminu patampu rolleyes.gif

tikiuosi, knyga pades cool.gif

Atsakyti
ARKA, jei tikrai nori mesti rukyti- pades.. Svarbu laikytis nurodymu. Man pirma savaite labai daznai uzeidavo noras parukyt. Matyt kazko knygoj gerai nesupratau, o gal tik neisisavinau. Progu pasislepus prisidegt ta bjaurybe buvo begale, bet vis pagalvodavau "ka as apgausiu? juk tik pacia save" O ir pacia pirma nerukymo diena visiem garsiai rekiau, kad as jau nerukanti. Tad buciau jautusis nekaip, jei vel pradeciau rukyt. Tai ir sustabdydavo nuo tos vieninteles. Svarbu mintyse save sveikint su nerukymu, irodyt sau, kad is rukymo jokiu pliusu. Dziaugtis, kad nebesi priklausomas nuo tos pabaisos smile.gif
Atsakyti
Aciu, Ereta, uz patarimus mirksiukas.gif

perziurejau knyga, tik 57 psl. siandien bandysiu perskaityt thumbup.gif
Atsakyti
ARKA - ar tikrai tik 57psl??? Mano turimpje ir platinamoje versijoje yra 81psl ir tai, sakyciau, eilutes pakankamai sutrauktos, nebent pas tave sriftas sumazintas dar labiau???

minte - as tau jau seniausiai nusiunciau knyga, ar gavai????
Atsakyti