Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(sam @ 2008 07 26, 10:21)
Sveikos gyvos  smile.gif

Jėga, ilgas ir gražus straipsnis išėjo! Ačiū Ačiū Zyzanei, Dėkavoju Dėkavoju T. P. Keberiokšt!  4u.gif Visi čia gerai pavarėm pioneer.gif

aciuks.gif Ner uz ka ! 4u.gif
Atsakyti
o gal straipsnio nuorodą turite? įdomu būtų paskaityti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 07 28, 16:04)
o gal straipsnio nuorodą turite? įdomu būtų paskaityti blush2.gif

Na, kad dienrastis "Respublika" internete neskelbiamas. Galeciau nebent atsiusti skanuota varianta tiesiai i email'a.
Atsakyti
na jeigu nesunku būtų, tai mielai paskaityčiau 4u.gif aš irgi šios knygos pagalba mečiau biggrin.gif
info@tygelis.lt
Atsakyti
įdomus straipsnis thumbup.gif
belieka palinkėti, kad ši knyga padėtų kuo daugiau žmonių.
RŪKALIAI PATIKĖKIT BŪTI NERUKANČIAM DAUG GERIAU wink.gif
Atsakyti
Man šią knygą parsiuntė iš interneto vyras (rado tik rusišką variantą).
Perklausiau audio variantą ir dar nebaigus klausytis visos knygos dingo visas noras parūkyti (stažas buvo koks 8 metelių su pertraukomis, bet surūkydavau iki 20 cigarečių per dieną).
Vyras neberūko išklausęs šią knygą taip pat. Jo stažas buvo apie 17metų.
Nerūkome jau daugiau nei pusantrų metų ir jokio noro nėra.
Daviau keletai draugų audio kopijas: keletui pavyko atsikratyti šio įpročio, o keletas rūko toliau, tačiau paminėjo, kad iki galo knygos neišklausė (atsirado baimės jausmas, kad mes rūkyti) biggrin.gif .
Knyga tikrai verta didžiulio pripažinimo ir pagarbos autoriui mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galima ir man straipsniuką į vaidullkaz@gmail.com ax.gif
Atsakyti

sveikos, saunuoles! mirksiukas.gif

ir as bandau stoti i nerukanciu gretas, kol kas sekasi puikiai smile.gif tik jausciausi gal uztikrinciau jei paskaityciau ta jusu isgirta knyga, gal nebutu sunku atsiusti i svilpikas@gmail.com, is anksto labai dekoju!!!

Atsakyti
QUOTE(a.k.i.s. @ 2008 08 04, 15:23)
sveikos, saunuoles! mirksiukas.gif

ir as bandau stoti i nerukanciu gretas, kol kas sekasi puikiai smile.gif  tik jausciausi gal uztikrinciau jei paskaityciau ta jusu isgirta knyga, gal nebutu sunku atsiusti i svilpikas@gmail.com, is anksto labai dekoju!!!

Labas, saunuole. Knyga jau pas tave. Sekmes.
Atsakyti

labai aciu aciuks.gif einu skaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Mečiau rūkyti nuo Naujujų Metų. Čia buvo susitarimas tarp kelių gerų draugių, kad būsim vieningos ir stengsimės viena kitą palaikyti. Taip pat mano vaikinas yra nerūkantis ir labai pyksta ant manęs jei rūkau.
Po Naujujų vieną kartą palūžau per magistro išleistuvių vakarėlį, surūkiau apie 6 cigaretes, bet kitą dieną labai nekaip jaučiausi. Po to vėl labai gražiai laikausi nerūkydama.

Man kas dieną nėra noro rūkyti, bet kai koks vakarėlis ar išgeriu vis tiek užeina tas noras blush2.gif

Ar jums irgi būna noras parūkyti? Ar taip ir bus visą laiką?

Nes kažkada rūkyti man patiko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 08 05, 13:39)
Labukas  4u.gif

Ar jums irgi būna noras parūkyti?

Man irgi kartais toks noras būna verysad.gif
Atsakyti