Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(Deiva02 @ 2008 07 12, 11:59)
bet zinot panos, girdejau, kad metus, po kiek laiko c.dumu kvapas pasidaro nemalonus, o man tas kvapas toks malonus uostyciau ir uostyciau doh.gif , kada tai praeis verysad.gif . O sokoladas ir saldainiai tai zinokit man tikrai padeda blush-anim-cl.gif . Nors dar ne daug dienu nerukau, bet man tai lb daug, jauciuosi thumb_yello.gif, jauciu, kad daugiau jegu turiu ax.gif .

Man jau smirda dūmai. prašiau vyro kad mašinoj neberūkytų, nes tas kvapas schmoll.gif O nerūkau dar tik mėnesiuką.
Vyras irgi tuoj perskaitys knygą, visiems pasakoja, kad numes tikrai ir kad daug kas tuo būdu numeta thumbup.gif
O dėl svorio tai nepastebėjau, viską suverčiau atostogoms lietuvoje ir mamos gamintui maistui rolleyes.gif ba priaugau kokius tris kg.
Atsakyti
geriausias metimo budas -PASTOTI.Galvojau niekada nemesiu,o pastojau,tai taip ir pradejo strigti dumas gerkleje,meciau per kokia savaite,bet va ar vel paskui nepradesiu,tai abejoju savimi blush2.gif
Atsakyti
Aha, man taip buvo, apnėštėju, metu rūkyti, atrodo jau viskas- niekada neberūkysiu,
Tik baigiu maitinti krūtimi- ir į kioskelį.. doh.gif

Jau 16 dienų iškenčiau... clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(ag143 @ 2008 07 12, 19:38)
geriausias metimo budas -PASTOTI.Galvojau niekada nemesiu,o pastojau,tai taip ir pradejo strigti dumas gerkleje,meciau per kokia savaite,bet va ar vel paskui nepradesiu,tai abejoju savimi blush2.gif

Patikrintas būdas lotuliukas.gif Tik galiu pasakyti, kad tikrai pradėsi doh.gif Man taip buvo, mano pažįstamoms taip buvo doh.gif Čia užburtas ratas.

Atsakyti
jau sesta diena, kaip nerukau. varge, bet man vis dar norisi. stengsiuos atsilaikyti blush2.gif
Atsakyti
O as jauciu niekad nemesiu......... neturiu valios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 07 15, 23:15)
O as jauciu niekad nemesiu......... neturiu valios verysad.gif

taip atrodo.As jos irgi neturiu,o meciau lengviau negu lengvai.Absoliuciai niekas to is manes nesitikejo.
Pamatysi,jei yra noras tai bus ir diena kai tos valios nelabai ir reiks.
Sekmes ! 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau jei kam ikyriu, bet cia vieta vel kalbeti apie knyga. Paranormali, ar ja skaitei?
Atsakyti
Jau 19dienų...... bigsmile.gif merginos, tik dabar pradedu tikėti, kad tikrai galiu mesti. Vis rečiau beprisimenu cyzus savo numylėtus, nu jėga tai tikrai clap.gif clap.gif clap.gif

Mielosios, kurios gyvenate be cigarečių pirmąsias dieneles, , laikykitės, patikėkit, tikrai su kiekviena diena lengviau. Aš tai kiekvieną vakarą sau pasakydavau- dar vieną dieną nerūkau- paskui- bus matyt. Kitą dieną jau gaila tų dienų nerūkymo ir vėl pažadu sau tik vieną dieną... Antrąsyk knygos neskaičiau, jei užeitų beprotizmas- imčiau iš bele kurios vietos ir skaityčiau..
Laikykitės, mergaitės, jei jau aš su savo 24 m. stažu galiu mesti, tai jums -tikrai nėra kas veikti mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eglieska @ 2008 07 15, 18:08)
jau sesta diena, kaip nerukau. varge, bet man vis dar norisi. stengsiuos atsilaikyti blush2.gif

Laikykis, septinta bus lengvesnė.. 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu skaityt ir džiaugtis kartu su jumis 4u.gif šaunuolės 4u.gif aš savo laiko jau neskaičiuoju kai mečiau rūkyt, bjauru net prisimint tą laiką kai traukiau , nuodijau save, kažkur 18m. user posted image, galvojau , kad neturiu valios, bet ryžausi pabandyt ir pavyko thumbup.gif , linkiu ir jums to paties 4u.gif
Atsakyti
idomu,kaip ka tik metusiom sekasi?Kur dingot?
Atsakyti
Aha, dingom..Formulę-1 Vokietijoj stebėjau.. biggrin.gif Neužrūkiau schmoll.gif 25 dienelės jau... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sommerregen: 22 liepos 2008 - 20:40