Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

bis.gif
Kaip kitom sekasi?
Dalinkimės įspūdžiais, kartu lengviau mesti. gossip.gif
Klausimėlis jau metusiems: O kada jus pastebėjot kad jums visiškai nerūpi cigaretes? Po kiek laiko prasidėjo dienos be minčių apie parūkymą?
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2008 07 10, 17:32)
bis.gif 
Kaip kitom sekasi?
Dalinkimės įspūdžiais, kartu lengviau mesti. gossip.gif
Klausimėlis jau metusiems: O kada jus pastebėjot kad jums visiškai nerūpi cigaretes? Po kiek laiko prasidėjo dienos be minčių apie parūkymą?

Man mazdaug po menesio.Menesi dar skaicivau kiek dienu nerukau,po to nustojau.Dabar is vis nepamenu kad buciau rukius smile.gif (kazin ar atmintim susirupint nereiktu?? g.gif smile.gif )
Meciau pries 3,5 menesiu po 15 metu rukymo.Tikrai tikejausi ,kad bus daug sunkiau.
Atsakyti
Rukiau 8 metus su pertrauka. Dabar bandau mesti brunette.gif , nes nebenoriu nuodytis schmoll.gif . Nezinau kaip cia man pavyks, nes visi draugai ruko doh.gif . Kai pamatau rukancius tai taip norisi blink.gif . Kol kas laikausi good.gif . Bet pastebejau, kad vietoj rukymo pradejau essen.gif daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiva02 @ 2008 07 11, 11:11)
Rukiau 8 metus su pertrauka. Dabar bandau mesti  brunette.gif , nes nebenoriu nuodytis schmoll.gif . Nezinau kaip cia man pavyks, nes visi draugai ruko doh.gif . Kai pamatau rukancius tai taip norisi blink.gif . Kol kas laikausi good.gif . Bet pastebejau, kad vietoj rukymo pradejau essen.gif  daug  doh.gif

o kiek jau laiko nerukai? Gal ta knyga pabandyk skaityt?As trecia diena nerukiau kai ja pradejau skaityt,tikrai sumazino nora uzsirukyt.Tiksliau visai noro nebeliko.
O ir rukantys draugai ziurejo i mane su pavydu.Kavinese negalima rukyt,ir jiems ,o ne man reikia eit i lietu rukyt.Nu koks malonumas?! Darbe sumazino rukymo pertraukas,tiksliau pas mus kazkas taip isismagino ,kad jas is vis nori panaikint. O man kas? tongue.gif pamatytum su kokiu pavydu rukantys i nerukancius ziuri.
o del svorio ,na priaugau kokius 3 kilus,sportuot pradejau ir nukrito jie.
Sekmes tau metant si bjauru iproti ! 4u.gif
Atsakyti
Zinokit as grynai neatsimenu, kada nustojau visai galvoti apie rukyma, kad rukiau kazkada, kad va kazkas eina, o as neinu.. Tai ivyko tikrai gan greitai.
Man paciai keista, kaip dzin man sita sritis dabar, NIEKADA gyvenime netikejau, kad nerukysiu ir net PAMIRSIU kad rukiau... dar pries metus buciau nusijuokus i veida bet kam, kas bandytu man tai ispranasauti. GARSIAI. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamulytes 4u.gif
Na,mano nerukymo stazas apie 3,5 men.Tiesa pasakius dar is pradziu skaiciavau dieneles,o dabar jau nebe..Rukiau gan ilgai apie 9 metus,paskutiniu metu,keldavausi su gavos skausmais,kosuliu,nuovargiu ir t.t Visalaik vaiksciuojau kazkokia apdujus .O po gero vakarelio.. karsta.gif karsta.gif karsta.gif Ir pagalvojau sau,kam daugiau save nuodyti..????
Na,taip uzeina kartais noras uztraukti duma,(dar ir kaip)bet praeina iskart kai pagalvoji,kad daug geriau jautiesi be dumo...ir kad uztraukus,geriau nepasidarys.Zodziu daug,daug pliusu-BUTI NERUKANCIAI. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Priaugau kokius 5 kg.Siek tiek nesmagu,bet tikiuosi numesiu wub.gif Ir viskas bus ok. 4u.gif Tiesa,man daug padejo knyga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auriella: 11 liepos 2008 - 13:09
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 07 11, 11:29)
o kiek jau laiko nerukai? Gal ta knyga pabandyk skaityt?As trecia diena nerukiau kai ja pradejau skaityt,tikrai sumazino nora uzsirukyt.Tiksliau visai noro nebeliko.
O ir rukantys draugai ziurejo i mane su pavydu.Kavinese negalima rukyt,ir jiems ,o ne man reikia eit i lietu rukyt.Nu koks malonumas?! Darbe sumazino rukymo pertraukas,tiksliau pas mus kazkas taip isismagino ,kad jas is vis nori panaikint. O man kas?  tongue.gif pamatytum su kokiu pavydu  rukantys i nerukancius ziuri.
o del svorio ,na priaugau kokius 3 kilus,sportuot pradejau ir nukrito jie.
Sekmes tau metant si bjauru iproti !  4u.gif

Jau savaite ir 2 dienos yahoo.gif sokiai.gif . Sunku aisku dar nes kai kurie bendradarbiai specialiai kviecia zinodami kad noriu mesti bash.gif . Blogai darau tik, kad vietoj cigaretes kisu i burna sokolada doh.gif . Na bet jegu dar turiu daug box.gif kovosiu su bjauriu iprociu!
Aciu uz palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deiva02 @ 2008 07 11, 21:58)
Jau savaite ir 2 dienos yahoo.gif  sokiai.gif . Sunku aisku dar nes kai kurie bendradarbiai specialiai kviecia zinodami kad noriu mesti bash.gif . Blogai darau tik, kad vietoj cigaretes kisu i burna sokolada doh.gif . Na bet jegu dar turiu daug box.gif kovosiu su bjauriu iprociu!
Aciu uz palinkejimus 4u.gif

man irgi is pat pradziu cigaretes norejosi maistu keist,nesmarkiai,bet noras buvo.Tam reikalui,visokiu sveikuolisku saldumynu prisipirkus buvau,ir ciulpiniu saldainiu stalcius pilnas buvo.Nieko ,pirma su rukymu susidorojam,o po to tu keliu kg bus galima imtis mirksiukas.gif
nu bet bendradarbiai tavo kokie gun_rifle.gif
Atsakyti
Ale tikrai, ne bendradarbiai, o tikri kiaulės.. blink.gif čia viskas, aišku, iš pavydo..
Kasdien vis rečiau beprisimenu savo rūkymą, jau 2 savaitės nebesitručinu... thumbup.gif ...
Nu, sausainiukų dažniau, nei įprasta, pakramtau, gal koks puskilis priaugo, bet tikrai ne daugiau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 07 12, 09:26)
Ale tikrai, ne bendradarbiai, o tikri kiaulės.. blink.gif  čia viskas, aišku, iš pavydo..
Kasdien vis rečiau beprisimenu savo rūkymą, jau 2 savaitės nebesitručinu... thumbup.gif ...
Nu, sausainiukų dažniau, nei įprasta, pakramtau, gal koks puskilis priaugo, bet tikrai ne daugiau.. biggrin.gif

saunuole thumbup.gif pats sunkiausias laikas jau praejo,toliau daug lengviau bus.
Atsakyti
bet zinot panos, girdejau, kad metus, po kiek laiko c.dumu kvapas pasidaro nemalonus, o man tas kvapas toks malonus uostyciau ir uostyciau doh.gif , kada tai praeis verysad.gif . O sokoladas ir saldainiai tai zinokit man tikrai padeda blush-anim-cl.gif . Nors dar ne daug dienu nerukau, bet man tai lb daug, jauciuosi thumb_yello.gif, jauciu, kad daugiau jegu turiu ax.gif .
Atsakyti
Man iš pradžių tas kvapas irgi labai patiko ir nė kiek nesmirdėjo schmoll.gif mirksiukas.gif ir dabar jau po 3 mėnesių nerūkimo nesakau kad man labai smirda, tik jau tas kvapas kitoks, aštresnis.. blink.gif smile.gif
Atsakyti