Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

ANTRINU!!!!
Tik toks lengvas bzzz galvoj, o laimejimas bus zodziais nenusakomas. Teisingiau, jau YRA!
drinks_cheers.gif
Dabar tenka slaugyti viena artima zmogu - jis ruko, perku cigaretes. KAIP BRANGU!!!!!!! doh.gif
Atsakyti
Laba, mergaites
Sveikinu visas metusiais rukyti 4u.gif
As jau puse metu nerukau (rukia 14metu). Neskaiciau knygutes (tik is jusu suzinojau apie ja, bet jau buvau metus, tai ir nebeieskojau) as klijavau pleistrus 1,5men. Pirkau tuos kurie veikia 24 va. Pirmas men. buvo nei sunkus nei lengas...t.y. kartais psichas uzeidavo...ir vakarais (kaip iprasta buvo) pries miega parukyt-atsipalaiduot trukdavo...o veliau (po men) isigudrinau tuos pleistrus du kartus panaudot- isryto prisiklijuodavau, vakare nuimdavau ir priklijuodavau prie topacio sidabrinio popierelio,kad sekanti ryta vel galeciau prisiklijuoti. Sekanti diena budavo nebetokia intensyvi, bet sekes neblogai...o paskui pagailejau pinigu (nes jie vistik brangus) ir visai nebeklijavau ir nebereikejo thumbup.gif ir neberukau bigsmile.gif ...bet mano vyras ruko...kartais jis man labai smirda, bet kartais kvepia- tas cigareciu kvapas susimaises su kvepalais toks seksovas blush-anim-cl.gif nesiruosia jis mest, bet tai man netrukdo
Atsakyti
Jau 9 dienos nerūkau.. biggrin.gif
Vakar pabaliavojau nemenkai, taip norėjosi patraukti, bet- susilaikiau .
Šaunuolė aš thumbup.gif
Atsakyti
mano viena bendradarbė rūkė 10 metų, metė didelio noro ir Tabex'o pagalba. Aš irgi ne vienus metus parūkydavau, mečiau dėl sarmatos prieš tėvus, aišku, norėdavosi, bent iškenčiau. Nebandžiau jokių vaistų, jokių pleistrų ar pan. Svarbiausia noras ir stipri valia.
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 07 06, 19:25)
Jau 9 dienos nerūkau.. biggrin.gif
Vakar pabaliavojau nemenkai, taip norėjosi patraukti, bet- susilaikiau .
Šaunuolė aš thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė thumbup.gif Šiandien jau 11 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 06, 20:13)
mano viena bendradarbė rūkė 10 metų, metė didelio noro ir Tabex'o pagalba. Aš irgi ne vienus metus parūkydavau, mečiau dėl sarmatos prieš tėvus, aišku, norėdavosi, bent iškenčiau. Nebandžiau jokių vaistų, jokių pleistrų ar pan. Svarbiausia noras ir stipri valia.

Manau, kad valios reikia visais atvejais- tiek su tabexais, tiek su knygelėm. Aš metu su knyga, bet valios vistiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 07 08, 11:26)
Manau, kad valios reikia visais atvejais- tiek su tabexais, tiek su knygelėm. Aš metu su knyga, bet valios vistiek reikia.

NESUTINKU 100%
Pasikartosiu: Ar jums reikia valios nesesti i 9 numerio autobusa jei jis veza visai ne ten kur reikia? Tikrai ne. Metimas su knyga toks pat.
Atsakyti
Kadangi šiuo metu pati metu rūkyti, tai sakau iš savo patirties- man valios reikia labai daug. knyga mane tik užvedė, o toliau kapstaus savo valios pastangomis. Va ir dabar, ką tik atsigėriau kavos ir iškart noriu rūkyti. Tiesiog neinu ir nerūkau, bet noriu.
Kas tai, ne valia? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 07 08, 16:01)
Kadangi šiuo metu pati metu rūkyti, tai sakau iš savo patirties- man valios reikia labai daug. knyga mane tik užvedė, o toliau kapstaus savo valios pastangomis. Va ir dabar, ką tik atsigėriau kavos ir iškart noriu rūkyti. Tiesiog neinu ir nerūkau, bet noriu.
Kas tai, ne valia? mirksiukas.gif

Valia. Bet as kalbejau ne apie tai.
As bandziau pasakyti, kad metant vadovaujantis knyga valia nereikalinga. Jei tu laikaisi pasitelkusi savo valios jegas - tai valios metodas ir knyga cia ne prie ko - vadinasi nepagavai pagrindines knygos minties. Bet dziaugiuosi, jei ji tave uzvede, juk pirmas zingsnis svarbiausias.

Bet kokiu atveju, valios metodu taip pat mete labai daug zmoniu. Sekmes buti svariai ir kvepianciai!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 08 liepos 2008 - 14:23
Mergaites, prisijungsiu prie jūsų. drinks_cheers.gif
Nerukau trečia diena (Stažas 10 metu, su pertrauka 2.gif ) Oh kaip sunku, bet kartu taip didžiojos savimi. "Mesdavau" jau gan daug kartu, bet šitas kažkoks ypatingas, jaučiu kad įveiksiu šita "negalia".
Atsakyti
Pritariu, kad su knyga metant valia nereikalinga schmoll.gif
Mečiau su paskutiniu knygos sakiniu ir viskas, nei noro jokio, nei pastovių minčių - kaip būt gerai užsirūkyt. Buvo didelė nelaimė pas mus, pagalvojau kad tokiu atveju plėščiau vieną cigaretę po kitos, bet jokio noro tai daryt schmoll.gif

Manau jei reikia daug valios metant šiuo būdu, vadinasi knygą reikia dar kartą skaityti g.gif

Tik prašom nepykti už mano nuomonę wub.gif
Atsakyti
Na, man turbūt jau stažas savo duoda- 24 metai po pakelį į dieną vistik- ne juokai g.gif
Atsakyti