Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

pas mane saskaitoj jau keturi nerukymo menesiai!!! clap.gif
ziauriai geras jausmas thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien sukanka šeši mėnesiai kaip nerūkau sokiai.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man jau 9!!! friends.gif

O kur pradingo svieziai metanciuju istorijos???? Laukaim laukiam!!! ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 06 26, 08:59)
O man jau 9!!!  friends.gif

O kur pradingo svieziai metanciuju istorijos???? Laukaim laukiam!!!  ploja.gif

Mes tipo su didžiausiu stažu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif friends.gif
Mano vyro sesuo dabar meta rūkyt jau gal 5 dienos, bet dedasi pleistrus, bandžiau aš jei visa tai paaiškinti, bet ai... Nu gal mes ir su tais pleistrais smile.gif
Atsakyti
man vakar buvo 4 menesiai wink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 06 26, 08:54)
Mes tipo su didžiausiu stažu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    friends.gif
Mano vyro sesuo dabar meta rūkyt jau gal 5 dienos, bet dedasi pleistrus, bandžiau aš jei visa tai paaiškinti, bet ai... Nu gal mes ir su tais pleistrais  smile.gif

Tu jai geriau ne aiškink, o duok knygą paskaityti ax.gif
Atsakyti
Na aš esu ta ,,Šviežiai metusi" su knygos pagalba biggrin.gif Bet iš tikrųjų labai gera jausmas nebepriklausyti nuo cigarečių..... Na Jūs gi pačios žinot apie ką aš kalbu. Beje daviau knygą paskaityti 5 savo draugams, iš jų metė rukyti 4 thumbup.gif ir tai įtariu, kad tą viena panelė kuri nemetė nelabai įdėmiai skaitė doh.gif Dabar knygą skaito mano tėvas, kuris rūko jau gal kokių 20 metų, tai sakiau jeigu jis mes rukyti tai aš manysiu, kad ta knyga ,,šventa". LaBAI LABAI noriu, kad tėvelis mano neberukytu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 06 27, 09:40)
Na aš esu ta ,,Šviežiai metusi" su knygos pagalba biggrin.gif Bet iš tikrųjų labai gera jausmas nebepriklausyti nuo cigarečių..... Na Jūs gi pačios žinot apie ką aš kalbu. Beje daviau knygą paskaityti 5 savo draugams, iš jų metė rukyti 4 thumbup.gif  ir tai įtariu, kad tą viena panelė kuri nemetė nelabai įdėmiai skaitė doh.gif Dabar knygą skaito mano tėvas, kuris rūko jau gal kokių 20 metų, tai sakiau jeigu jis mes rukyti tai aš manysiu, kad ta knyga ,,šventa". LaBAI LABAI noriu, kad tėvelis mano neberukytu rolleyes.gif

ooooo, ISPUDINGA!!!!
Parasyk ir toliau kaip sekesi teveliui.
o tave LABAI SVEIKINU!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 06 26, 17:28)
Tu jai geriau ne aiškink, o duok knygą paskaityti  ax.gif

Skaitė ji tą knygą bet iki galo ir nepabaigė. Mano anyta jau kokie trys mėnesiai šneka, kad jau kitoj savaitėj pradės skaityti, bet ...
Atsakyti
Ačių už sveikinimus ir būtinai parašysiu apie tėvelį net tikrai labai noriu, kad jis neberukytų smile.gif
P.S. Kai daviau tėčiui knygą skaityti, tai taip ir išsidaviau, kad rukiau, nes mano tėvai niekada net negalvojo, kad jų dukrelė galėtų rūkyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, nerūkalės, tai va gi , esu kritiniame laikotarpyje...4 dienos , kaip nerūkau su šita knyga... Kol kas neblogai sekasi, turint omeny, kad 24 metai išrūkyta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 07 01, 20:24)
Sveikos, nerūkalės, tai va gi , esu kritiniame laikotarpyje...4 dienos , kaip nerūkau su šita knyga... Kol kas neblogai sekasi, turint omeny, kad 24 metai išrūkyta... blush2.gif

sveikinu metus rukyt 4u.gif
o tu pagalvok taip ,kad jei 4 dienas nerukei,tai gali ir dar keturias nerukyt.Pirmos dvi savaites pacios sunkiausios ,o po to irnesakyk.gif
Atsakyti