Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

Sveikutės, jungiuosi prie nerūkančiųjų, šiandien penkta diena, Pasinaudojau stebuklinguoju easy way būdu. Iš pradžių nelabai tikėjau kaip knyga gali priverst mane nustot rūkyti, nes tai būdavo ritualas ir beveik tom pačiom valandom visada doh.gif Bet beskaitant entuziazmas kilo, po biškį mintyse galvojau kaip man bus super kai nebūsiu rūkanti thumbup.gif ir po paskutinio sakinio nuėjau, surūkiau paskutinę cigaretę thumbup.gif
Kažkas rašė kad skaitant kaip tik kyla noras rūkyti, man taip buvo, skaitau ir galvoju apie cigaretes doh.gif Bet po to praėjo rolleyes.gif
Pirmas tris dienas buvau irzli, pagaudavau save galvojant reik eit parūkyt, bet praėjo thumbup.gif
Sėkmės visoms metančioms, o toms kurioms nesiseka mesti, siūlau dar šiek tiek palaukti, gal galvojate kad jau laikas mesti rūkyti, bet kažkur giliai pasąmonėje tas nikotino monstras jus ėda ir neleidžia mesti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 10 birželio 2008 - 18:28
aha, pritariu ir aš pirmas 3 dienas buvau tokia irzli box.gif bet gerai tas, kad mes metėme kartu su vyru vienu metu, tai abudu buvom kaip durnaropių priėdę lotuliukas.gif išsirėkėm, išsibėsinom ir viskas smile.gif oi, bet gyvenimas tikrai geresnis be cigarečių.....
Atsakyti
Na va, rukiau keturis metus, perskaiciau KNYGA meciau, mama ruke virs trisdesit, perskaite KNYGA mete, brolis ir jo pana irgi mete thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visiems, kas ateina patvirtinti mano platinamos zinios apie Lengvaji Buda!!! thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as noriu pasigirti nerukau jau pora savaiciu clap.gif ir daba galvoju kamisviso rukiau unsure.gif o kiek pinigiuku sutaupyta thumbup.gif
Stiprybes visoms metancioms good.gif
Atsakyti
Na ir as noriu pasigirti nerukau jau pora savaiciu clap.gif ir daba galvoju kamisviso rukiau unsure.gif o kiek pinigiuku sutaupyta thumbup.gif
Stiprybes visoms metancioms good.gif
Atsakyti
QUOTE(cha! @ 2008 06 02, 17:06)
Na, kaip sekasi? O tu knyga skaitei, ar meti Sunkiu Budu? g.gif

Ai, tarp kitko, radau knyga is kur parsisiust galima http://nerukom.googlepages.com - cia gal labiau naujokems (kaip as biggrin.gif ) - kad nereiketu per emailus siuntineti 4u.gif

kuris laikas nesekiau sio forumo. ACIU DIEVUI jau ir mano rankose si knygele thumbup.gif jau ipusejau skaityt, bet niekam per daug nesigiriu, kad skaitau ir kad mesiu, nes jausiuos ipareigota tai daryti kuo greiciau
Tikiu, kad greitai ateis ir mano diena paskutiniajai 4u.gif
Atsakyti
Nusaukit mane, nerukiau 2 menesius, paskui susipykau su draugu ir parukiau, na va, jau savaite kaip as vel rukanti,l slykstu, bjauru, o nesiliauju, ka daryti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2008 06 20, 17:24)
Nusaukit mane, nerukiau 2 menesius, paskui susipykau su draugu ir parukiau, na va, jau savaite kaip as vel rukanti,l slykstu, bjauru, o nesiliauju, ka daryti?  verysad.gif

O tau skanu buvo pradet vel??? Man idomu, tikrai - as kai pameginau itraukti duma po keliu nerukymo menesiu, man net skaudejo. Kaip tau sekesi vel pradet? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 20 birželio 2008 - 15:27
verysad.gif anoks cia sekimasis... normalus tas dumas buvo, slykstus kaip ir visa laika, bet kad vat...
Atsakyti
QUOTE(pretty.black.kitty @ 2008 06 20, 16:24)
Nusaukit mane, nerukiau 2 menesius, paskui susipykau su draugu ir parukiau, na va, jau savaite kaip as vel rukanti,l slykstu, bjauru, o nesiliauju, ka daryti?  verysad.gif

gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Negana susipykt, tai dar ir rūkyt pradėt... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif

O jeigu taip su knygele vėl padraugavus blush2.gif Gal pagelbėtų? Man tai kažkaip ramiau kai ją prie lovos turiu. Rodos, jeigu ką, tai griebčiaus jos g.gif
Atsakyti
Aš nerūkau jau virš trijų mėn. ir tuo labai džiaugiuosi lotuliukas.gif .Pradžioje nerimavau,kaip bus per baliukus,bet jau atlaikiau keletą,ir visai lengvai,visiškai nebetraukė thumbup.gif .Dar bijojau,kad ims didėti svoris,bet ir to neatsitiko clap.gif (tfu,tfu,tfu),tik ėmiau dažnai gerti kavą,o kadangi geriu l.stiprią ir be cukraus,tai nėra gerai,planuoju laikui bėgant ir su šia priklausomybe kovoti gun_bandana.gif . Dabar ir vyras užsimanė mesti rūkyti,šiandien pats paprašė,kad parsiųsčiau knygą,čia jau pažanga, mirksiukas.gif o jei dar ir perskaitys,tai bus visai gerai victory.gif.pati tos knygos neskaičiau,bet sprendžiant iš atsiliepimų,ji stebuklinga smile.gif .Na,svarbiausia,kad žmogus norėtų atsikratyti to brudo,jei yra noras- viskas įmanoma victory.gif.Sveikinimai visoms metusioms ir stiprybės metančioms drinks_cheers.gif .
Atsakyti