Labas rytas visoms metancioms ir metusioms
Labai noriu paprasyti neuzhsiciklinti ir negalvoti, kad pavyksta VISIEMS, TIK NE MAN. Cia irgi vienas is budu toliau rukyti - atsikalbinejimas - as tai tikrai NEGALIU mesti. Panasiai kaip kad raso apie tai jog metantis rukalius samoningai buna bjauresnis su aplinkiniais, nes troksta isgirsti is artimuju, kad "geriau jau tu rukyk jei toks nervuotas" ir nusimesti atsakomybe del nepavykusio bandymo nuo savo peciu.
Jau vien tai, kad bandote mesti skaitydamos knyga, bet salia dar ieskodamos pirkti kazkuriu tableciu man kelia nerima
Tai jau ne Lengvas Budas, visa jo esme iskreipta. As tikrai nemanau kad esu kazkokia labai nushvitusi ir uz jus visas cia protingesne, bet man atrodo, kad pagrindinis ir esminis dalykas - ISIKLAUSYTI ir ISISKAITYTI atidziai. Nelekite karstligiskai per puslapius tikintis stebuklo pabaigoje.
Pasakysiu as jum, tokio tipo lilteraturos vengiau ir salinausi visa laika. Dar ir dabar (bandziau skaityti visu mylima Vienuoli kuris pardave Ferrari) - negaliu susikaupti ir suprasti, kas ten rasoma, man taip atrodo nezemiska, ispusta ir tolima. Laimei nerukymo knyga suciaumojau su kauleliais is karto - butent del to, kad man ji pasirode paremta ne aukstom frazem, bet paprastomis realijomis.
Todel kai isivaizduoju, kad skaitote Lengva Buda taip, kaip as skaiciau Vienuoli, suprantu is kur visos nesekmes. As negalejau "prisikonektinti" prie tos knygos. Lyg ir neblogai ten raso, bet kazkas nekabina ir viskas. Ir toks noras versti pulspi po puslapio, - galbut atrasiu kazka tokio velesniame skyriuje. Galiausiai padejau as ja i sali. Supratau, kad tikriausiai man dar ne laikas. Sirdyje zinojau, kad skaiciau ja labai neatidziai, skubedama. Bet nusprendziau nesikankinti. Tai turi buti ne kancia, o malonumas. Neziurekite i tai kaip i knyga, mokancia kaip mesti rukyti. Tai turi buti jusu draugas. O jei nepavyksta - gal padarykite pertrauka?
Manau, anksciau ar veliau vel prie jos gryshite. Galbut suslubavus sveikatai, gal po eilinio kivirco su nerukanciu MB, gal po vakarelio - kai motyvacija mesti bus maksimali
Tik nenusiminkite ir negalvokite kad VISI GALI, ISHSKYRUS MANE.