Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(Failas @ 2008 05 30, 11:54)
Tai labai šauni proga ir atsikratyti ta bjaurybe.

Butent ! As panasiai ir meciau.Sekancia diena po drauges gimtadienio nieko nesinorejo,o as tuom ir pasinaudojau! Siandien lygiai du menesiai !! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 05 30, 15:43)
Butent ! As panasiai ir meciau.Sekancia diena po drauges gimtadienio nieko nesinorejo,o as tuom ir pasinaudojau! Siandien lygiai du menesiai !!  biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif

Kazkaip labai lengvai dauguma cia rasanciu meta rukyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 05 31, 22:26)
Sveikinu thumbup.gif

Kazkaip labai lengvai dauguma cia rasanciu meta rukyti g.gif

Ir as pastebėjau, kad labai lengvai rolleyes.gif O man nė velnio nesiseka. Nu niekaip doh.gif Na dar to Acotinum niekaip nenusiperku - artimiausioj vaistinėj nėra, o į kitas kažkaip nenuvažiuoju... Skaitau knygą antrą kartą, nu gal kaip nors g.gif
O yra dar be manęs tokių, kur ir knygą skaitė, ir stengės, bet nepavyko? g.gif Ar aš čia viena tokia bevalė nelaimėlė? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Surja @ 2008 06 01, 16:33)
O yra dar be manęs tokių, kur ir knygą skaitė, ir stengės, bet nepavyko?  g.gif  Ar aš čia viena tokia bevalė nelaimėlė?  verysad.gif

Ne tu viena tokia nelaimele verysad.gif
Ir man panasiai cray.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 06 01, 14:36)
Ir man panasiai  cray.gif

gal kiekvienam savas laikas?? g.gif man irgi is pirmo karto nepavyko,o valios is tikruju is viso neturiu,bet meciau tikrai lengvai.Niekad nebuciau patikejus,kad taip lengva bus.
Jei NORAS yra,tai ir mesit-nesvarbu kada,kad ir is astunto karto,bet mesit.
Linkiu sekmes ! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms metancioms ir metusioms smile.gif

Labai noriu paprasyti neuzhsiciklinti ir negalvoti, kad pavyksta VISIEMS, TIK NE MAN. Cia irgi vienas is budu toliau rukyti - atsikalbinejimas - as tai tikrai NEGALIU mesti. Panasiai kaip kad raso apie tai jog metantis rukalius samoningai buna bjauresnis su aplinkiniais, nes troksta isgirsti is artimuju, kad "geriau jau tu rukyk jei toks nervuotas" ir nusimesti atsakomybe del nepavykusio bandymo nuo savo peciu.

Jau vien tai, kad bandote mesti skaitydamos knyga, bet salia dar ieskodamos pirkti kazkuriu tableciu man kelia nerima g.gif Tai jau ne Lengvas Budas, visa jo esme iskreipta. As tikrai nemanau kad esu kazkokia labai nushvitusi ir uz jus visas cia protingesne, bet man atrodo, kad pagrindinis ir esminis dalykas - ISIKLAUSYTI ir ISISKAITYTI atidziai. Nelekite karstligiskai per puslapius tikintis stebuklo pabaigoje.

Pasakysiu as jum, tokio tipo lilteraturos vengiau ir salinausi visa laika. Dar ir dabar (bandziau skaityti visu mylima Vienuoli kuris pardave Ferrari) - negaliu susikaupti ir suprasti, kas ten rasoma, man taip atrodo nezemiska, ispusta ir tolima. Laimei nerukymo knyga suciaumojau su kauleliais is karto - butent del to, kad man ji pasirode paremta ne aukstom frazem, bet paprastomis realijomis.

Todel kai isivaizduoju, kad skaitote Lengva Buda taip, kaip as skaiciau Vienuoli, suprantu is kur visos nesekmes. As negalejau "prisikonektinti" prie tos knygos. Lyg ir neblogai ten raso, bet kazkas nekabina ir viskas. Ir toks noras versti pulspi po puslapio, - galbut atrasiu kazka tokio velesniame skyriuje. Galiausiai padejau as ja i sali. Supratau, kad tikriausiai man dar ne laikas. Sirdyje zinojau, kad skaiciau ja labai neatidziai, skubedama. Bet nusprendziau nesikankinti. Tai turi buti ne kancia, o malonumas. Neziurekite i tai kaip i knyga, mokancia kaip mesti rukyti. Tai turi buti jusu draugas. O jei nepavyksta - gal padarykite pertrauka?

Manau, anksciau ar veliau vel prie jos gryshite. Galbut suslubavus sveikatai, gal po eilinio kivirco su nerukanciu MB, gal po vakarelio - kai motyvacija mesti bus maksimali thumbup.gif Tik nenusiminkite ir negalvokite kad VISI GALI, ISHSKYRUS MANE.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 02 birželio 2008 - 07:47
nu labai teisingai čia parašei thumbup.gif kaip pirštu į akį biggrin.gif visoms metančioms sekmės.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 06 01, 16:36)
Ir man panasiai  cray.gif

aš prieš mesdama kurį laiką save nuteikinėjau. Ir kol nebuvau nuteikusi savo minčių, kad tikrai noriu mesti, net neskaičiau knygos.Ji gal porą mėnesių gulėjo nejudinama, o paskui, jau beskaitant, kažkaip noras rūkyti ir lb sumažėjo mirksiukas.gif
Zyzane, aukso žodžiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kuo daugiau skaitau apie rukyma, tuo labiau norisi eit parukyt doh.gif
O siandien kaip tik samoningai neinu rukyti. Miegojau beveik iki pietu ir iki siol bandau atsispirti pirmajai dienos cigaretei.. Tik labai jau nervina tas svaigumo jausmas, ir dar sirdis pasidauzo... Blogiausia tai, jog manau kad i vakara jau eisiu parukyt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Skaitau knyga antra karta - ziuriu, kad kai kuriu dalyku is tikro pirmakart skaitydama neisisavinau, tiesiog perbegau ir viskas. Perskaiciau beveik puse - jauciu vel kylant ta entuziazma kaip ir pirmakart skaitant - jega, tuoj jau galesiu atsikratyt sito s... biggrin.gif Na, ziuresim kaip ten bus, bet kazkaip turiu toki nusiteikima sikart mest galutinai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shatene @ 2008 06 02, 16:12)
Kuo daugiau skaitau apie rukyma, tuo labiau norisi eit parukyt doh.gif
O siandien kaip tik samoningai neinu rukyti. Miegojau beveik iki pietu ir iki siol bandau atsispirti pirmajai dienos cigaretei.. Tik labai jau nervina tas svaigumo jausmas, ir dar sirdis pasidauzo... Blogiausia tai, jog manau kad i vakara jau eisiu parukyt doh.gif  doh.gif

Na, kaip sekasi? O tu knyga skaitei, ar meti Sunkiu Budu? g.gif

Ai, tarp kitko, radau knyga is kur parsisiust galima http://nerukom.googlepages.com - cia gal labiau naujokems (kaip as biggrin.gif ) - kad nereiketu per emailus siuntineti 4u.gif
Atsakyti
aš jau nerūkau visą savaitę 4u.gif thumbup.gif jau buvo ir baliukas pas draugus, visi rūkė, o aš net nenorėjau tongue.gif labai gerai jaučiuosi kai esu nerūkanti thumbup.gif
visoms kas neberūko didžiausi sveikinimai, o dar rūkančioms tikrai rekomenduoju paskaityti šitą knygutę smile.gif
Atsakyti