QUOTE(Surja @ 2008 05 27, 12:53)
Sveikos,
labai visas sveikinu ir už jus džiaugiuosi.
Mano atvejis matyt sunkesnis papuolė... Perskaičiau aš Carr'o knygą prieš kurį laiką, jau skaitant sumažėjo noras rūkyt, džiaugiausi kaip bus gerai, kad neberūkysiu, nes malonumo rūkyt jau seniai neturiu, kartais net nervai ima, kad REIKIA eit parūkyt. Taigi galvojau padės šį kartą ir man. Deja...
Rūkau kaip ir rūkiusi, taip pat nervuojuos kam rūkau, burnoj skonis šlykštus, visada guma kramtau, kad taip šlykštu nebūtų, dar kartais ir kokį sumuštiaką susitepu, kad skaniau būtų
Nu, žodžiu, siaubelis, o mest niekaip nepavyksta...
Po knygos mečiau ne pilnai dviem parom, bet tų dienų neatsimenu net, viskas kaip per rūką. Tik atsimenu, kad galva labai svaigo
Žodžiu bandysiu vėl, tik reikia reikiamai nusiteikt, bet nežianau kaip
O taip svajoju, kad nebereiks eit smardintis kada nors...
Gal su jūsų sėkminga patirtim kaip nors pavyks...
Man lygiai tas pats! Skaiciau knyga - laukiau nesulaukiau, kada pagaliau galesiu mest, perskaiciau - meciau 3 dienom. Pirmas dvi dienas buvo jega, is tikro galvodavau - nu kaip faina nerukyt! Bet po to kazkaip baisiausiai nervintis pradejau, pikta but ir po neilgo laiko grizau prie senu iprociu. Buvau baisiai susinervinus, kaip as cia taip, tai po mazdaug pusantros savaites vel meciau - sikart keturiom dienom. Vel susinervinau - nusipirkau tabex, kazkaip isivaizdavau, kad jau cia bus issigelbejimas, nes siaip jau rukyt kaip ir nenorejau (ta prasme, paties proceso), tik kad ta priklausomybe nuo nikotino
Na, bet savaite pageriau, nieko ten man neveike, tai meciau. Paskui vel buvau metus 3 dienom, bet vel kazkaip cizu nusipirkau, bet sikart tai net nezinau kodel, net per labiausiai ir nenorejau ir ta suvokiau, bet kazkodel vistiek nusipirkau
Viska taip tiksliai atsimenu, nes cia mazdaug pastarojo menesio ivykiai, anksciau nebuvau bandzius mest ir net nenorejau, galvojau, rukysiu sau visa gyvenima ir vargo nematysiu
Na, bet pasiduot nezadu!
Tuoj vel mesiu, bet galvoju, gal reik knyga dar karta perskaityt