Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(jul-ija @ 2008 05 27, 07:13)
giedre.giedra@gmail.com
danaasm@one.lt išsunčiau rolleyes.gif  smile.gif  biggrin.gif

Dekui, gavau. Gal yra jau perskaiciusiu: koks poveikis? Valgyt nesinori ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Surja @ 2008 05 27, 12:53)
Sveikos,
labai visas sveikinu ir už jus džiaugiuosi.  4u.gif
Mano atvejis matyt sunkesnis papuolė... Perskaičiau aš Carr'o knygą prieš kurį laiką, jau skaitant sumažėjo noras rūkyt, džiaugiausi kaip bus gerai, kad neberūkysiu, nes malonumo rūkyt jau seniai neturiu, kartais net nervai ima, kad REIKIA eit parūkyt. Taigi galvojau padės šį kartą ir man. Deja...  doh.gif  Rūkau kaip ir rūkiusi, taip pat nervuojuos kam rūkau, burnoj skonis šlykštus, visada guma kramtau, kad taip šlykštu nebūtų, dar kartais ir kokį sumuštiaką susitepu, kad skaniau būtų  doh.gif  Nu, žodžiu, siaubelis, o mest niekaip nepavyksta...  verysad.gif  Po knygos mečiau ne pilnai dviem parom, bet tų dienų neatsimenu net, viskas kaip per rūką. Tik atsimenu, kad galva labai svaigo  doh.gif  Žodžiu bandysiu vėl, tik reikia reikiamai nusiteikt, bet nežianau kaip  verysad.gif  O taip svajoju, kad nebereiks eit smardintis kada nors...  verysad.gif Gal su jūsų sėkminga patirtim kaip nors pavyks...  g.gif

Man lygiai tas pats! Skaiciau knyga - laukiau nesulaukiau, kada pagaliau galesiu mest, perskaiciau - meciau 3 dienom. Pirmas dvi dienas buvo jega, is tikro galvodavau - nu kaip faina nerukyt! Bet po to kazkaip baisiausiai nervintis pradejau, pikta but ir po neilgo laiko grizau prie senu iprociu. Buvau baisiai susinervinus, kaip as cia taip, tai po mazdaug pusantros savaites vel meciau - sikart keturiom dienom. Vel susinervinau - nusipirkau tabex, kazkaip isivaizdavau, kad jau cia bus issigelbejimas, nes siaip jau rukyt kaip ir nenorejau (ta prasme, paties proceso), tik kad ta priklausomybe nuo nikotino doh.gif Na, bet savaite pageriau, nieko ten man neveike, tai meciau. Paskui vel buvau metus 3 dienom, bet vel kazkaip cizu nusipirkau, bet sikart tai net nezinau kodel, net per labiausiai ir nenorejau ir ta suvokiau, bet kazkodel vistiek nusipirkau fool.gif doh.gif Viska taip tiksliai atsimenu, nes cia mazdaug pastarojo menesio ivykiai, anksciau nebuvau bandzius mest ir net nenorejau, galvojau, rukysiu sau visa gyvenima ir vargo nematysiu fool.gif fool.gif fool.gif
Na, bet pasiduot nezadu! biggrin.gif Tuoj vel mesiu, bet galvoju, gal reik knyga dar karta perskaityt g.gif
Atsakyti
QUOTE(cha! @ 2008 05 28, 14:29)
Na, bet pasiduot nezadu! biggrin.gif  Tuoj vel mesiu, bet galvoju, gal reik knyga dar karta perskaityt g.gif

Tai aisku, nepasiduok tam fool.gif dalykui!!!! Siaip tavo aprasytas menuo man panasus i laika, kai vezimaitis dar rieda, nors ratas jau nutruko - tokia stai alegorija lotuliukas.gif -ta prasme, kad tuoj tuoj sustosi visam. O papildomas perskaitymas tikrai nepakenks, manau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 28 gegužės 2008 - 12:40
Žiūriu jau kelios dienelės temelė aktyvi, tai pasireikšiu ir aš smile.gif
Nerūkau jau penki mėnesiai ir kelios dienos ir ką aš galiu pasakyti, būna džiaugiuosi, būna liūdžiu, būna kad jau galvoju gal paprašyt kieno kad kas pavaišintų šitom nelemtom lazdelėm, bet nugaliu save.
Na ir kurioj aš knygos vietoj ko neįsisavinau g.gif
Reiktų dar kartą perskaityt knygutę g.gif
Turbūt Zyzane buvai teisi, kad aš mečiau valios metodu blush2.gif
Atsakyti
[quote=cha!,2008 05 28, 13:29]

Na, bet pasiduot nezadu! biggrin.gif

Aš tai vis galvojau, kad man čia paskutinis šansas mest. ax.gif Ir jei užeina durnumas parūkt, tai tik pagalvoju, kad šitiek nerūkau, nesinorėtų dabar taip lengvai visko sugadint, nes parūkius būtų tik blogiau. O dabar net keista prisimint, kad dar šį pavasarį po pakelį į dieną sutraukdavau doh.gif Rodos taip neseniai viskas buvo, o taip lengvai pasimiršo thumbup.gif nebenorėčiau grįžt į tuos laikus. lotuliukas.gif

Tik kaip vaikus nuo to apsaugot? brunette.gif
Atsakyti
Skaitau antrą kartą, gal padės g.gif Šiandien jau galvoju mesiu, atsikėliau, nusiprausiau, kvapnios arbatos pasidariau... Tada kažkoks velniukas paėmė už rankos, nuvedė, pasodino ant kėdės, ir įkišo cigaretę į burną doh.gif biggrin.gif Dabar dar planuoju nusipirkt tų acotinum lašų, gal tie bent kiek gelbės... verysad.gif
Atsakyti
tik merginos nepirkit jokiųt ablečių tam, kad mesti rukyti
(tiksliai neatsimenu koks pavadinimas, bet geri po 2 tabletes per dieną ir atsiranda šlykštumas rūkant). Mano darugei nuo tų tablečių prasidėjo epilepsijos priepuolis, nor niekada iki tol nebuvo verysad.gif Ir daktarai patvirtino, kad jos galėjo tai išprovokuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 28, 15:11)
tik merginos nepirkit jokiųt ablečių tam, kad mesti rukyti
(tiksliai neatsimenu koks pavadinimas, bet geri po 2 tabletes per dieną ir atsiranda šlykštumas rūkant). Mano darugei nuo tų tablečių prasidėjo epilepsijos priepuolis, nor niekada iki tol nebuvo verysad.gif Ir daktarai patvirtino, kad jos galėjo tai išprovokuoti verysad.gif

Tai čia tikriausiai tokios rusiškos, nepamenu pavadinimo. Tų tai ir aš bijau blink.gif O tie Acotinum, kuriuos žadu pirkt, tai jie homeopatiniai, nemanau kad pakenks labiau nei cigaretės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 05 28, 14:39)
Tai aisku, nepasiduok tam fool.gif dalykui!!!! Siaip tavo aprasytas menuo man panasus i laika, kai vezimaitis dar rieda, nors ratas jau nutruko - tokia stai alegorija  lotuliukas.gif  -ta prasme, kad tuoj tuoj sustosi visam. O papildomas perskaitymas tikrai nepakenks, manau.  smile.gif

Na, labai tikiuosi, kad taip ir yra, nes jau taiiip nusibodo rukyt! Bet siaip kas mane turbut labiausiai nervina - tai kad man kazkaip neiseina siaip imt ir mest, ta prasme, turiu pabaigt pakeli ir jau tada galiu nebepirkt. MB sako - tai duok man, as ismesiu biggrin.gif Bet as kazkaip vat negaliu - nors cia gal tik pretekstas?

QUOTE(Surja @ 2008 05 28, 16:29)
Tai čia tikriausiai tokios rusiškos, nepamenu pavadinimo. Tų tai ir aš bijau  blink.gif  O tie Acotinum, kuriuos žadu pirkt, tai jie homeopatiniai, nemanau kad pakenks labiau nei cigaretės  ax.gif

Ci, matyt, apie Tabex? Na, man tai isvis jokio poveikio nuo ju nebuvo schmoll.gif O kas cia per Acotinum? Ka jie daro? Legalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cha! @ 2008 05 28, 20:28)
Ci, matyt, apie Tabex? Na, man tai isvis jokio poveikio nuo ju nebuvo schmoll.gif  O kas cia per Acotinum? Ka jie daro? Legalus? g.gif

Aha, legalūs, vaitinėse yra pirkt. Kai išbandysiu, pranešiu kaip sekės mirksiukas.gif
Atsakyti
Svekos mergaites, perskaiciau ir as ta knyga netgi du kartus, pirma karta savaite nerukiau, antra karta penkios dionos, bet noras rukyti sumazejo tai tikrai, dabar guliu su angina ir rukiti tikrai nesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2008 05 30, 13:35)
Svekos mergaites, perskaiciau ir as ta knyga netgi du kartus, pirma karta savaite nerukiau, antra karta penkios dionos, bet noras rukyti sumazejo tai tikrai, dabar guliu su angina ir rukiti tikrai nesinori  unsure.gif

Tai labai šauni proga ir atsikratyti ta bjaurybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Failas: 30 gegužės 2008 - 12:55