Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

Laba 4u.gif
Na, ką pasidalinsiu ir aš savo įspūdžiais.Knygą parsisiunčiau prieš kokius 3 mėn, bet vis nepradėjau skaityti( matyt dar buvau nepasiruošusi mesti).Vieną dieną susiėmiau ir pradėjau įveikinėti skyrių po skyriaus biggrin.gif Ir vaje vaje kokia ten teisybė bigsmile.gif o paskutinį skyrių skaičiau turbūt 2 sav (kažkaip pasąmonės baubukas vis kovojo su manimi) .Bet užverčiau paskutinį puslapį ir... aš jau 4 savaitės kaip nerūkau assa.gif assa.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 05 22, 21:59)
as taip knygutes ir neperskaiciau.. kitas geras budas atrastas kaip greitai mesti biggrin.gif
kai tik suzinojau kad esu  nestuke.gif praejo noras is karto..  thumbup.gif
linkiu ir jums gero metimo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pilnai sutinku su tavimi, kad tai super būdas.Tik kad man jis nesuveikė 100 % schmoll.gif Taip, kol buvau nėščia ir maitinau, net minties nebuvo apie rūkymą, kai nustojau matinti, deja deja aš tapau vėl rūkančiąja... doh.gif
Atsakyti
giedre.giedra@gmail.com
danaasm@one.lt išsunčiau rolleyes.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2008 05 27, 08:57)
Laba 4u.gif
Na, ką pasidalinsiu ir aš savo įspūdžiais.Knygą parsisiunčiau prieš kokius 3 mėn, bet vis nepradėjau skaityti( matyt dar buvau nepasiruošusi mesti).Vieną dieną susiėmiau ir pradėjau įveikinėti skyrių po skyriaus biggrin.gif Ir vaje vaje kokia ten teisybė bigsmile.gif o paskutinį skyrių skaičiau turbūt 2 sav (kažkaip pasąmonės baubukas vis kovojo su manimi) .Bet užverčiau paskutinį puslapį ir... aš jau 4 savaitės kaip nerūkau  assa.gif  assa.gif  assa.gif
Papildyta:

Ajajai, man net kvapa uzgniauzia is dziugesio skaitant tokias istorijas!!! Labai labai labai dziaugiuosi uz tave! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 05 27, 08:18)
Ajajai, man net kvapa uzgniauzia is dziugesio skaitant tokias istorijas!!! Labai labai labai dziaugiuosi uz tave!  thumbup.gif

Prie tokių džiugių istorijų ir jūs, ZYZANE, nemažai prisidėjot. Vargu ar prisiruoščiau kygyne nusipirkt knygą, o čia netikėtai atradus šį forumą, iškart namuose po nosim knyga ir skaitai... Labai ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif O knygyne tą knygą dabar perku gan dažnai, dovanoju draugams įv. progoms. Keletui jų jau taippat padėjo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai visas sveikinu ir už jus džiaugiuosi. 4u.gif
Mano atvejis matyt sunkesnis papuolė... Perskaičiau aš Carr'o knygą prieš kurį laiką, jau skaitant sumažėjo noras rūkyt, džiaugiausi kaip bus gerai, kad neberūkysiu, nes malonumo rūkyt jau seniai neturiu, kartais net nervai ima, kad REIKIA eit parūkyt. Taigi galvojau padės šį kartą ir man. Deja... doh.gif Rūkau kaip ir rūkiusi, taip pat nervuojuos kam rūkau, burnoj skonis šlykštus, visada guma kramtau, kad taip šlykštu nebūtų, dar kartais ir kokį sumuštiaką susitepu, kad skaniau būtų doh.gif Nu, žodžiu, siaubelis, o mest niekaip nepavyksta... verysad.gif Po knygos mečiau ne pilnai dviem parom, bet tų dienų neatsimenu net, viskas kaip per rūką. Tik atsimenu, kad galva labai svaigo doh.gif Žodžiu bandysiu vėl, tik reikia reikiamai nusiteikt, bet nežianau kaip verysad.gif O taip svajoju, kad nebereiks eit smardintis kada nors... verysad.gif Gal su jūsų sėkminga patirtim kaip nors pavyks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Surja @ 2008 05 27, 11:53)
Sveikos,
labai visas sveikinu ir už jus džiaugiuosi.  4u.gif
Mano atvejis matyt sunkesnis papuolė... :
Gal su jūsų sėkminga patirtim kaip nors pavyks...  g.gif

Siūlau perskaityti knygą dar kartą, o poto dar kartą mirksiukas.gif Pradžia gera, nusiteikimas yra, tai perskaičius ATIDŽIAI kelis kart - mesi.Aš kartais tą patį skyrių po porą kart perskaitydavau.Nes matydavau, kad akys tik pralėkė, o nieko neįsisąmoninau. Tai sugrįždavau ir vėl iš naujo, atidžiai perskaitydavau.Pamatysi, tau pavyks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Failas @ 2008 05 27, 11:50)
  O knygyne tą knygą dabar perku gan dažnai, dovanoju draugams įv. progoms. Keletui jų jau taippat padėjo  thumbup.gif

thumbup.gif va čia tai su per įdėja.Artėja vieno užkietėjusio rūkoriaus gimtadienis, jau žinau ką dovanosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 10:54)
merginos aš tik puse knygos perskaičiau, o noras rukyti kaip sumažėjo thumbup.gif negaliu patikėti, kad taip gali būti biggrin.gif  laiminga kokia dabar tai negaliu net žodžiais apsakyti drinks_cheers.gif
čia gal ne į temą, bet atradau to paties rašytojo parašytą knyga ,,lengvas būdas numesti svorį". jei domina, rašykite atsiūsiu.
o dar geriau būtų jei kuri nors įkeltų tą knygą į forumą, kad kas nori galėtų atsisiūsti smile.gif

Laba 4u.gif ,atsiusk man ta knyga i dalia.urbeliene@dhl.com

Aciu!
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Su dideliu džiaugsmu prisijungiu prie Jūsų!!!
Šiek tiek priešistorės. Rūkau apie 5 metus. Buvo keli mėnesiai, kai surūkydavau netoli pakelio blink.gif blink.gif blink.gif dabar tai atrodo didelis absurdas, bet taip buvo. Bet aš gal kiek kitokia rūkorė buvau.. nuo pat pradžių save graužiau, kam rūkau.. bet studijos - vakarėliai, baliai ir fiestos - rūkantys draugai darė savo. Tai vat, graužiau graužiau, kol prigraužiau, tik nedagraužiau biggrin.gif kažko pritrūko. Šiuo metu ištveriu nerūkiusi iki 16-18 val., tada pasilepinu 2-3 cigaretėmis. Noriu visiškai mesti!!!

Kaip jau minėjau, nuo pat pradžios mane kankino sąžinė, kad žaloju savo organizmą, gal dėl to taip, sakyčiau, gana lengvai atsisakiau rūkymo pilnu tempu. Bet pripratimas tikriausiai liko, taip kad noriu ir jo atsikratyti. Skaitau knygą, kurią gavau ir vyro draugo (beje, jis irgi metė bigsmile.gif ). Tiesa, vyras.. rūko.. ir neturi jokio noro mesti! Tiksliau noras yra, bet valio - 0 mad.gif Na, prižadėjo šią vasarą.. unsure.gif

Beje, ar metusios rūkyti ėmėtės kokių nors priemonių, padedančių organizmui greičiau atsikratyti viso to brudo? Šneku apie paprasčiausiais priemones: kažkokius spec. vaisiu, vitaminus ar šiaip kokius papildus..?
Atsakyti
Sveikos,gal galima ir man knyga? blush2.gif Labai noriu atsikratyti sio yprocio mirksiukas.gif
gretaguste@yahoo.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 27 gegužės 2008 - 11:57
QUOTE(Surja @ 2008 05 27, 11:53)
Sveikos,
Gal su jūsų sėkminga patirtim kaip nors pavyks...  g.gif

Jooo, būtinai skaityk antrą, o jei reiks ir trečią kartą. Dirbk su knyga, o nepermesk akim.
Papildyta:
QUOTE(Zip @ 2008 05 27, 12:39)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

Beje, ar metusios rūkyti ėmėtės kokių nors priemonių, padedančių organizmui greičiau atsikratyti viso to brudo? Šneku apie paprasčiausiais priemones: kažkokius spec. vaisiu, vitaminus ar šiaip kokius papildus..?

Aš nieko nesiėmiau, bet jei kam labai sunku, tai siūlyčiau homeopatinius kokius nors, mažinančius nemalonius simptomus metus rūkyt, ar mažinančius apetitą. Kadangi rūkiau "neilgai" (18 m) doh.gif, tai man nemalonių simptomų nebuvo, tik šiek tiek priaugau svorio (apie 2 kg), dabar jau galiu ir tai kontroliuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2008 05 27, 12:11)
Siūlau perskaityti knygą dar kartą, o poto dar kartą mirksiukas.gif Pradžia gera, nusiteikimas yra, tai perskaičius ATIDŽIAI kelis kart - mesi.Aš kartais tą patį skyrių po porą kart perskaitydavau.Nes matydavau, kad akys tik pralėkė, o nieko neįsisąmoninau. Tai sugrįždavau ir vėl iš naujo, atidžiai perskaitydavau.Pamatysi, tau pavyks  mirksiukas.gif

QUOTE(Failas @ 2008 05 27, 13:38)
Jooo, būtinai skaityk antrą, o jei reiks ir trečią kartą. Dirbk su knyga, o nepermesk akim.
[

Ačiū, reiks skaityt, gal dar atsispausdinsiu, nes dabar tai darbe kompe skaitau rolleyes.gif Gal neišmes iš darbo, kad daugiau nieko ir neveikiu, tik skaitau kaip mest rūkyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 05 27, 12:38)
Papildyta:
Aš nieko nesiėmiau, bet jei kam labai sunku, tai siūlyčiau homeopatinius kokius nors, mažinančius nemalonius simptomus metus rūkyt, ar mažinančius apetitą. Kadangi rūkiau "neilgai" (18 m)  doh.gif, tai man nemalonių simptomų nebuvo, tik šiek tiek priaugau svorio (apie 2 kg), dabar jau galiu ir tai kontroliuot  thumbup.gif

Aš ne dėl sunkumo.. o šiaip, ale kad greičiau išsivalytų organizmas. Būna juk kažkokių toksinus valančių priemonių.. tik sakau, gal kas naudoja, gali ką rekomenduoti, nes noriu greičiau išsivalyti ir lelių pradėti planuot biggrin.gif
Atsakyti