merginos aš tik puse knygos perskaičiau, o noras rukyti kaip sumažėjo negaliu patikėti, kad taip gali būti laiminga kokia dabar tai negaliu net žodžiais apsakyti
čia gal ne į temą, bet atradau to paties rašytojo parašytą knyga ,,lengvas būdas numesti svorį". jei domina, rašykite atsiūsiu.
o dar geriau būtų jei kuri nors įkeltų tą knygą į forumą, kad kas nori galėtų atsisiūsti
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 12:54)
merginos aš tik puse knygos perskaičiau, o noras rukyti kaip sumažėjo negaliu patikėti, kad taip gali būti laiminga kokia dabar tai negaliu net žodžiais apsakyti
čia gal ne į temą, bet atradau to paties rašytojo parašytą knyga ,,lengvas būdas numesti svorį". jei domina, rašykite atsiūsiu.
o dar geriau būtų jei kuri nors įkeltų tą knygą į forumą, kad kas nori galėtų atsisiūsti
Noreciau tos apie svori
uzsakymai123@gmai.com
Is anksto dekoju
jau išsiunčiau, sekmės
tiesa nepaminėjau, kad knyga rusų kalba
tiesa nepaminėjau, kad knyga rusų kalba
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 13:04)
Gaila,kad rusų, o aš jau suspėjau apsidžiaugti
Šitoj nuorodoj http://lib.aldebaran...thor/karr_allen rusų kalba daug ko yra (svoris, rūkymas, alkoholis, paaugliai ir t.t.)
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 13:04)
Man tai nieko tokio ir rusu..
Bet ziuriu is to dziaugsmo emeila negerai uzrasiau
laukiu laukiu, nieko nesulaukiu
viena raidele praleidau..
uzsakymai123@gmail.com
Knyga apie svori bus isversta i lietuviu kalba ir kazkada pasirodys knygynuose.
Lauksime
Lauksime
Šaunu, gal ir toj srity pavyks pasiekti gerų rezultatų
jau išsiunčiau o kaip jums merginoms buvo su rukymo metimu? aš pusę knygos tik perskaičiau ir jau nebenoriu rukyti. ar jums taip buvo, ar čia mano saviitaiga taip veikia?
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 16:34)
jau išsiunčiau o kaip jums merginoms buvo su rukymo metimu? aš pusę knygos tik perskaičiau ir jau nebenoriu rukyti. ar jums taip buvo, ar čia mano saviitaiga taip veikia?
Na nepasakyciau, kad saviitaiga Labiau gal tiktu pasakymas SVEIKAS PROTAS..
Pasistenk galutinai nemesti kol perskaitysi, kad pilnai suveiktu knygoje uzprogramuoti dalykai.
nu žiūrėsim bet kažkaip net baisu toliau skaityti bet labai tikiuosi, kad mesiu rukyti. visoms metančioms sekmės
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 12:04)
Gal gali ir man atsiusti?
danaasm@one.lt
Gal buna stebuklu ir pasiseks sumazint svori?
Ir as noreciau knygos giedre.giedra@gmail.com
nes su valios pastangomis..., tai vis randu koki tai pasiteisinima ir nesusituriu
nes su valios pastangomis..., tai vis randu koki tai pasiteisinima ir nesusituriu