Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

merginos aš tik puse knygos perskaičiau, o noras rukyti kaip sumažėjo thumbup.gif negaliu patikėti, kad taip gali būti biggrin.gif laiminga kokia dabar tai negaliu net žodžiais apsakyti drinks_cheers.gif
čia gal ne į temą, bet atradau to paties rašytojo parašytą knyga ,,lengvas būdas numesti svorį". jei domina, rašykite atsiūsiu.
o dar geriau būtų jei kuri nors įkeltų tą knygą į forumą, kad kas nori galėtų atsisiūsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 12:54)
merginos aš tik puse knygos perskaičiau, o noras rukyti kaip sumažėjo thumbup.gif negaliu patikėti, kad taip gali būti biggrin.gif  laiminga kokia dabar tai negaliu net žodžiais apsakyti drinks_cheers.gif
čia gal ne į temą, bet atradau to paties rašytojo parašytą knyga ,,lengvas būdas numesti svorį". jei domina, rašykite atsiūsiu.
o dar geriau būtų jei kuri nors įkeltų tą knygą į forumą, kad kas nori galėtų atsisiūsti smile.gif

Noreciau tos apie svori blush2.gif
uzsakymai123@gmai.com
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
jau išsiunčiau, sekmės 4u.gif
tiesa nepaminėjau, kad knyga rusų kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 13:04)

Gaila,kad rusų, o aš jau suspėjau apsidžiaugti doh.gif

Šitoj nuorodoj http://lib.aldebaran...thor/karr_allen rusų kalba daug ko yra (svoris, rūkymas, alkoholis, paaugliai ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 13:04)

Man tai nieko tokio ir rusu.. ax.gif
Bet ziuriu is to dziaugsmo emeila negerai uzrasiau doh.gif verysad.gif
laukiu laukiu, nieko nesulaukiu verysad.gif
viena raidele praleidau..
uzsakymai123@gmail.com blush2.gif
Atsakyti
Knyga apie svori bus isversta i lietuviu kalba ir kazkada pasirodys knygynuose.
Lauksime thumbup.gif
Atsakyti
Šaunu, gal ir toj srity pavyks pasiekti gerų rezultatų ax.gif
Atsakyti
jau išsiunčiau smile.gif o kaip jums merginoms buvo su rukymo metimu? aš pusę knygos tik perskaičiau ir jau nebenoriu rukyti. ar jums taip buvo, ar čia mano saviitaiga taip veikia?
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 16:34)
jau išsiunčiau smile.gif  o kaip jums merginoms buvo su rukymo metimu? aš pusę knygos tik perskaičiau ir jau nebenoriu rukyti. ar jums taip buvo, ar čia mano saviitaiga taip veikia?

Na nepasakyciau, kad saviitaiga g.gif Labiau gal tiktu pasakymas SVEIKAS PROTAS..
Pasistenk galutinai nemesti kol perskaitysi, kad pilnai suveiktu knygoje uzprogramuoti dalykai. rolleyes.gif
Atsakyti
nu žiūrėsim biggrin.gif bet kažkaip net baisu toliau skaityti blush2.gif bet labai tikiuosi, kad mesiu rukyti. visoms metančioms sekmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 26, 12:04)

Gal gali ir man atsiusti?
danaasm@one.lt
Gal buna stebuklu ir pasiseks sumazint svori?
Atsakyti
Ir as noreciau knygos smile.gif giedre.giedra@gmail.com

nes su valios pastangomis..., tai vis randu koki tai pasiteisinima blush2.gif ir nesusituriu
Atsakyti