Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

Nuoširdžiai linkiu sėkmės visoms šaunuolėms!

Gal kam pravers 4u.gif

http://lib.aldebaran...thor/karr_allen
Atsakyti
QUOTE(PoisonFlower @ 2008 05 22, 19:44)
issiunciau  mirksiukas.gif

as taip knygutes ir neperskaiciau.. kitas geras budas atrastas kaip greitai mesti biggrin.gif
kai tik suzinojau kad esu nestuke.gif praejo noras is karto.. thumbup.gif
linkiu ir jums gero metimo mirksiukas.gif
p.s. issiunciau kita knygos varianta... gal pravers
Atsakyti
O, kiek jusu cia daug!!! Kazkas buvo nutike ir SUPERMAMA kuri laika nesiunte man pranesimu apie sioje temoje verdancias diskusijas. Siandien sukrito visi vienas po kito tongue.gif

NA KA, TAI SVEIKINU KUO LABIAUSIAI VISAS ISIJUNGUSIAS I KVEPIANCIUJU BURY!!!!! Arba besiruosiancias thumbup.gif
Atsakyti
pasiuliau draugei sia knyga paskaityti, o ji sako: nieko gyvenime nedarau, nei geriu, nei smileysex.gif .Rukymas lieka vienintelis malonumas, kodel tureciau jo atsisakyti? Keistuole umn.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 05 23, 15:19)
pasiuliau draugei sia knyga paskaityti, o ji sako: nieko gyvenime nedarau, nei geriu, nei  smileysex.gif .Rukymas lieka vienintelis malonumas, kodel tureciau jo atsisakyti? Keistuole umn.gif

Na taip, jei rukyma laikysi malonumu, tai tokia logika aiski.
Toks menkas pavyzdelis - kai zmogus rimtai suserga nuo rukymo, ta "malonuma" paprastai kaip ranka nuima.. Gaila drauges, kuri isivaziduoja patirianti malonuma, o is tiesu yra ziauriai apgaudinejama... Gal jau geriau ji smileysex.gif mirksiukas.gif

Toks drauges pasirinkimas, nieko nepadarysi ir geriau net nemegink, nes sulauksi tik priesingos reakcijos.. Kada nors gal pati paprasys knygos is taves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 05 23, 14:37)
Gal jau geriau ji  smileysex.gif  mirksiukas.gif
Toks drauges pasirinkimas, nieko nepadarysi ir geriau net nemegink, nes sulauksi tik priesingos reakcijos.. Kada nors gal pati paprasys knygos is taves  smile.gif

Tai matomai kad neturi su kuo smileysex.gif
Per daug ir nesiuliau tos knygos, nes is kart pasake, kad net negalvoja mesti sio yprocio smoke.gif
Atsakyti
As irgi norečiau mesti rukyti, bet pritrūksta valios. Gal kuri galėtu atsiusti knygelę. ingriga@gmail.com Ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 05 23, 19:47)
As irgi norečiau mesti rukyti, bet pritrūksta valios. Gal kuri galėtu atsiusti knygelę. ingriga@gmail.com Ačiu  4u.gif

Issiunciau, sekmes
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 05 24, 11:50)
Issiunciau, sekmes

Gal gali atsiusti ir man? danaasm@one.lt
Buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 05 24, 20:51)
Gal gali atsiusti ir man? danaasm@one.lt
Buciau dekinga

Issiunciau. Sekmes 4u.gif
Atsakyti