Nuoširdžiai linkiu sėkmės visoms šaunuolėms!
Gal kam pravers
http://lib.aldebaran...thor/karr_allen
QUOTE(PoisonFlower @ 2008 05 22, 19:44)
issiunciau
as taip knygutes ir neperskaiciau.. kitas geras budas atrastas kaip greitai mesti
kai tik suzinojau kad esu praejo noras is karto..
linkiu ir jums gero metimo
p.s. issiunciau kita knygos varianta... gal pravers
O, kiek jusu cia daug!!! Kazkas buvo nutike ir SUPERMAMA kuri laika nesiunte man pranesimu apie sioje temoje verdancias diskusijas. Siandien sukrito visi vienas po kito
NA KA, TAI SVEIKINU KUO LABIAUSIAI VISAS ISIJUNGUSIAS I KVEPIANCIUJU BURY!!!!! Arba besiruosiancias
NA KA, TAI SVEIKINU KUO LABIAUSIAI VISAS ISIJUNGUSIAS I KVEPIANCIUJU BURY!!!!! Arba besiruosiancias
QUOTE(klaida @ 2008 05 23, 15:19)
pasiuliau draugei sia knyga paskaityti, o ji sako: nieko gyvenime nedarau, nei geriu, nei .Rukymas lieka vienintelis malonumas, kodel tureciau jo atsisakyti? Keistuole
Na taip, jei rukyma laikysi malonumu, tai tokia logika aiski.
Toks menkas pavyzdelis - kai zmogus rimtai suserga nuo rukymo, ta "malonuma" paprastai kaip ranka nuima.. Gaila drauges, kuri isivaziduoja patirianti malonuma, o is tiesu yra ziauriai apgaudinejama... Gal jau geriau ji
Toks drauges pasirinkimas, nieko nepadarysi ir geriau net nemegink, nes sulauksi tik priesingos reakcijos.. Kada nors gal pati paprasys knygos is taves
QUOTE(zyzane @ 2008 05 23, 14:37)
Gal jau geriau ji
Toks drauges pasirinkimas, nieko nepadarysi ir geriau net nemegink, nes sulauksi tik priesingos reakcijos.. Kada nors gal pati paprasys knygos is taves
Tai matomai kad neturi su kuo
Per daug ir nesiuliau tos knygos, nes is kart pasake, kad net negalvoja mesti sio yprocio
As irgi norečiau mesti rukyti, bet pritrūksta valios. Gal kuri galėtu atsiusti knygelę. ingriga@gmail.com Ačiu
QUOTE(skarpionuke @ 2008 05 23, 19:47)
As irgi norečiau mesti rukyti, bet pritrūksta valios. Gal kuri galėtu atsiusti knygelę. ingriga@gmail.com Ačiu
Issiunciau, sekmes
QUOTE(klaida @ 2008 05 24, 11:50)
Issiunciau, sekmes
Gal gali atsiusti ir man? danaasm@one.lt
Buciau dekinga
QUOTE(rsc @ 2008 05 24, 20:51)
Issiunciau. Sekmes