Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(oxikas_777 @ 2008 05 22, 10:37)
Labutis  4u.gif  as irgi nuo siandien nerukau tikiuosi sikart pavyks mesti ta ,,bruda'' visam likusiam gyvenimui ax.gif  bet gal galetumet ir man pabandyti atsiusti ka knygute i e-maila oksana.gelaziene@gmail.com, isanksto DIDELIS ACIU  aciuks.gif

issiunciau,tikiuosi tau nueis mirksiukas.gif
kiek laiko rukei?
Atsakyti
Aš jau tris mėnesius Allen Carr ir jo knygos dėka nerūkau biggrin.gif ir neįsivaizduoju, kas ją perskaitęs gali nemesti biggrin.gif bet reikia pribręsti metimui, labai labai ant savęs supykti... nes kai prieini iki tokio apsurdo, kad jei laukia ilgesnė kelionė, pvz autobusu 4h, tai pagaudavau save galvojant, kaip reikės ištvert tiek laiko.... siaubas, kokia bjauri priklausomybė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abra_kadabra: 22 gegužės 2008 - 12:08
na kažkaip negavau verysad.gif dar kartelį prašau atsiūskite ir man ax.gif
jul-ija@one.lt arba ditin@one.lt
Atsakyti
QUOTE(jul-ija @ 2008 05 22, 11:26)
na kažkaip negavau verysad.gif  dar kartelį prašau atsiūskite ir man ax.gif
jul-ija@one.lt arba ditin@one.lt

i ta antra nusiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui T.P.Keberioskt 4u.gif o rukiau manau per ilgai 7 metus blink.gif na bet labai tikiuosi kad mano noras mesti rukyti ir si knyga man pades... rolleyes.gif pranesiu kaip man seksis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oxikas_777 @ 2008 05 22, 15:00)
Dekui T.P.Keberioskt  4u.gif  o rukiau manau per ilgai 7 metus blink.gif  na bet labai tikiuosi kad mano noras mesti rukyti ir si knyga man pades... rolleyes.gif  pranesiu kaip man seksis thumbup.gif

Ner uz ka.Knyga as is Zyzanes gavau,cia jai dekot reikia.
As ja pradejau skaityt trecia nerukymo diena,jau greit bus du menesiai kai nerukau.O rukiau 15 meteliu ir tikrai ne po ciagrete dvi per diena doh.gif
Ir valios neturiu,ir rukyt tipo labai patiko ir meciau.Yra matyt toj knygoj kazkas tokio kas padeda.Aisku,svarbiausia noras. Ne taip jau sunku mest kaip atrodo.Man dabar i sporto sale nueit daug sunkiau nei mest rukyt buvo ax.gif
Sekmes !!
Atsakyti
sveikos

Parasysiu savo istorija ax.gif .
Tai buvo pries 2men ir 25 dienas. Viena vakara kazkas man sove i galva,kad reiketu mesti rukyti, kad butu visai smagu, nesmirdetu plaukai, oda ir is burnos nesklistu tas pelenines kvapas blush2.gif Bet iskart po to pagalvojau..'ar as tikrai to noriu ir ar man tikrai reikia mest rukyt?'..Taigi tiek rukanciu draugu, kaip tarp ju nerukyt? O kaip vakareliuose, taigi kazkiek isgeri ir pirma mintis 'PARUKYT!'? g.gif
Kazkada net galvojau,kad po dantu balinimo tai tikrai mesiu..arba po to kai perskaitysiu ta knyga..deja, mergaites, tai buvo tik apgaudinejimas saves ir atideliojimas..vistiek kita ryta pabudau ir pirma mintis atejusi i galva buvo 'parukyt!'.. doh.gif Parukiau...Net buvau pamirsus apie minti mesti! Apie ta nora, kuris tikrai vakarais stipresnis buvo. Tarsi uzsimirsdavau diena..
Tiesa, tada jau buvau pradejus skaityti ta knyga ( visu zinoma wink.gif ). Isdestytos joje mintys tikrai verte susimastyt..apgalvot..Bet zinot kaip buna su tuo skaitymu (bent jau man blush2.gif ), paskaitai ir padedi knyga keliom savaitem..va taip ir atideliodavau ta metima.
Taigi, nusprendziau imtis kazkokiu veiksmu..juk man tik 21,o rukiau jau..hm..net nepamenu kiek! Neatsimenu nuo kada pradejau...gal nuo 15 metu? g.gif Taigi, kita jau vakara ir vel mane uzpludo tos mintys apie metima! Bet ta karta nusprendziau jau nepasimest ir kazkaip iamzint savyje ta stipru nora, kuri tada jauciau..nes galvojau,kad jeigu kikviena diena taip noreciau mest rukyt,tikrai labai lengvai mesciau!
Paemiau A4 popieriaus lapa ir ant jo didelem raidem parasiau 'NUO SIANDIEN AS NEBERUKAU!' ir padejau savo kambary ant stalo,kuris yra prie mano lovos smile.gif Kitas zingsnis buvo - priminimas mobiliake smile.gif Ta pati uzrasiau ir issaugojau, uzsistaciau mzdg tai valandai,kai turejau keltis. Pries uzmigdama dar galvojau apie ta stipru jausma,kuri jauciau..Nesuprantu vieno, kodel ji vakarais jausdavau smile.gif
Ir ka sau galvojat? Nuo to kito ryto ir ne vienos cigaretes smile.gif Bijojau tik vieno - vakareliu su draugais! visi sake 'meti rukyt iki pirmo tuso!'...o cia jau prasidejo mano principai... lotuliukas.gif jeigu visi taip sako, tai pamatys ka as sugebu! Ir parodziau! Ir labai savimi didziuojuos, nes tusuose neberukau thumbup.gif ir tikrai draugai dziaugiasi del manes ir giria, nes daug kas is ju taip noretu irgi nerukyt smile.gif
Nesakau,kad nenoriu rukyt..tikrai noriu, mergaites! Bet tiesiog nerukau ir tas kvapas darosi vis astresnis ir nemalonesnis..kai rytais sutinku parukiusia grupioke..daznai pagalvojau 'ar ir nuo manes taip 'nese' tabaku? Dieve, tai kam as kvepalus brangius pirkdavau ,jeigu ju nesijaute' lotuliukas.gif...
Taigi, siandien 2 men ir 26 diena be tabako. Ne, neskaiciuoju, siaip pasidariau tokia liniuote ant desctopo su uzrasu 'nebenuodiju jau save 2men ir 26 dienu' tongue.gif Is pradziu kiekviena dien i ja ziuredavau ,o dbr kazkaip vis pamirstu.. smile.gif Is tikruju daug laiko nepraejo...bet cia mano rekordas ir labai norejau jums parasyt apie ji 4u.gif
Tikiuosi ir Jums ,brangiosios, pavyks kaip ir man ir pajusit tikra gyvenimo skoni be tabako!
PS Ypac malonu kaip kitos lyties atstovas pagiria, kad tavo plaukai kvepia.. ax.gif juk rukancios nevisada gali toki komplimenta sulaukti..O mane tas komplimentas priverte susimastyt ir pasididziuot savimi ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PoisonFlower: 22 gegužės 2008 - 16:23
aciū labai už tai, kad atsiūntėte, jau pradėjau skaityti smile.gif kaip ne keista bet šiandien kai paskaičiau čia forumą, man paskambino draugė ir pradėjo pasakoti apie šią knygą lotuliukas.gif sako: nori tau atsiūsiu smile.gif taigi turiu jūsų atsiūstą lietuvišką variantą, o jeigu kam reikia tai draugė atsiūntė rusų kalba.
taigi galim platinti ir rusišką variantą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abra_kadabra @ 2008 05 22, 14:06)
Aš jau tris mėnesius Allen Carr ir jo knygos dėka nerūkau  biggrin.gif  ir neįsivaizduoju, kas ją perskaitęs gali nemesti  biggrin.gif  bet reikia pribręsti metimui, labai labai ant savęs supykti... nes kai prieini iki tokio apsurdo, kad jei laukia ilgesnė kelionė, pvz autobusu 4h, tai pagaudavau save galvojant, kaip reikės ištvert tiek laiko.... siaubas, kokia bjauri priklausomybė  cool.gif

Na is tikruju ta Allen Carr knyga stebuklinga, mano puskes bei ju vyrai, tikrai su geru rukymo "stazu" mete rukyti, kai tik ja perskaite. Saunu thumbup.gif
As rukau tikrai mazai, dazniausia kai sesija prasideda arba siaip kada su draugais "uz kompanija" smile.gif bet labai noriu mest visam laikui doh.gif Reikia ir man ta knyga perskaityt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 05 22, 17:10)
Ner uz ka.Knyga as is Zyzanes gavau,cia jai dekot reikia.
As ja pradejau skaityt trecia nerukymo diena,jau greit bus du menesiai kai nerukau.O rukiau 15 meteliu ir tikrai ne po ciagrete dvi per diena  doh.gif
Ir valios neturiu,ir rukyt tipo labai patiko ir meciau.Yra matyt toj knygoj kazkas tokio kas padeda.Aisku,svarbiausia noras.

Sveikutes buvusios ir norincios mesti rukyti.
Jei nesunku, atsiuskite ir man ta stebuklinga knyga adresu: tomat9@gmail.com
Jau ir man su vyru laikas mesti, nes jau laaaabai daug pinigeliu surukom doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 05 22, 19:44)
Sveikutes buvusios ir norincios mesti rukyti.
Jei nesunku, atsiuskite ir man ta stebuklinga knyga adresu: tomat9@gmail.com
Jau ir man su vyru laikas mesti, nes jau laaaabai daug pinigeliu surukom  doh.gif
Aciu 4u.gif

issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau knyga clap.gif clap.gif
Labai aciu 4u.gif
Tikiuosi be dideliu pastangu mesim rukyti blush2.gif
Atsakyti