sveikos
Parasysiu savo istorija
.
Tai buvo pries 2men ir 25 dienas. Viena vakara kazkas man sove i galva,kad reiketu mesti rukyti, kad butu visai smagu, nesmirdetu plaukai, oda ir is burnos nesklistu tas pelenines kvapas
Bet iskart po to pagalvojau..'ar as tikrai to noriu ir ar man tikrai reikia mest rukyt?'..Taigi tiek rukanciu draugu, kaip tarp ju nerukyt? O kaip vakareliuose, taigi kazkiek isgeri ir pirma mintis 'PARUKYT!'?
Kazkada net galvojau,kad po dantu balinimo tai tikrai mesiu..arba po to kai perskaitysiu ta knyga..deja, mergaites, tai buvo tik apgaudinejimas saves ir atideliojimas..vistiek kita ryta pabudau ir pirma mintis atejusi i galva buvo 'parukyt!'..
Parukiau...Net buvau pamirsus apie minti mesti! Apie ta nora, kuris tikrai vakarais stipresnis buvo. Tarsi uzsimirsdavau diena..
Tiesa, tada jau buvau pradejus skaityti ta knyga ( visu zinoma
). Isdestytos joje mintys tikrai verte susimastyt..apgalvot..Bet zinot kaip buna su tuo skaitymu (bent jau man
), paskaitai ir padedi knyga keliom savaitem..va taip ir atideliodavau ta metima.
Taigi, nusprendziau imtis kazkokiu veiksmu..juk man tik 21,o rukiau jau..hm..net nepamenu kiek! Neatsimenu nuo kada pradejau...gal nuo 15 metu?
Taigi, kita jau vakara ir vel mane uzpludo tos mintys apie metima! Bet ta karta nusprendziau jau nepasimest ir kazkaip iamzint savyje ta stipru nora, kuri tada jauciau..nes galvojau,kad jeigu kikviena diena taip noreciau mest rukyt,tikrai labai lengvai mesciau!
Paemiau A4 popieriaus lapa ir ant jo didelem raidem parasiau 'NUO SIANDIEN AS NEBERUKAU!' ir padejau savo kambary ant stalo,kuris yra prie mano lovos
Kitas zingsnis buvo - priminimas mobiliake
Ta pati uzrasiau ir issaugojau, uzsistaciau mzdg tai valandai,kai turejau keltis. Pries uzmigdama dar galvojau apie ta stipru jausma,kuri jauciau..Nesuprantu vieno, kodel ji vakarais jausdavau
Ir ka sau galvojat? Nuo to kito ryto ir ne vienos cigaretes
Bijojau tik vieno - vakareliu su draugais! visi sake 'meti rukyt iki pirmo tuso!'...o cia jau prasidejo mano principai...
jeigu visi taip sako, tai pamatys ka as sugebu! Ir parodziau! Ir labai savimi didziuojuos, nes tusuose neberukau
ir tikrai draugai dziaugiasi del manes ir giria, nes daug kas is ju taip noretu irgi nerukyt
Nesakau,kad nenoriu rukyt..tikrai noriu, mergaites! Bet tiesiog nerukau ir tas kvapas darosi vis astresnis ir nemalonesnis..kai rytais sutinku parukiusia grupioke..daznai pagalvojau 'ar ir nuo manes taip 'nese' tabaku? Dieve, tai kam as kvepalus brangius pirkdavau ,jeigu ju nesijaute'
...
Taigi, siandien 2 men ir 26 diena be tabako. Ne, neskaiciuoju, siaip pasidariau tokia liniuote ant desctopo su uzrasu 'nebenuodiju jau save 2men ir 26 dienu'
Is pradziu kiekviena dien i ja ziuredavau ,o dbr kazkaip vis pamirstu..
Is tikruju daug laiko nepraejo...bet cia mano rekordas ir labai norejau jums parasyt apie ji
Tikiuosi ir Jums ,brangiosios, pavyks kaip ir man ir pajusit tikra gyvenimo skoni be tabako!
PS Ypac malonu kaip kitos lyties atstovas pagiria, kad tavo plaukai kvepia..
juk rukancios nevisada gali toki komplimenta sulaukti..O mane tas komplimentas priverte susimastyt ir pasididziuot savimi