Sveikos,nerūkau jau mėnesį ir 18 dienų .Bendras rūkymo stažas buvo apie 10 metų. Paskutiniu metu per dieną sutraukdavau po pakelį ,per balius ir 2 apiformindavau ...Nors nuolat kosėjau ,perštejo gerklę (sergu lėtine angina),vistiek rūkiau kaip kaminas,ir net neįsivaizdavau,kad galėtų buti kitaip. Be cigarečių net šuns išvesti neidavau . Mesti rūkyti neturėjau jokių vilčių,jau net pati save buvau nustojusi apgaudinėti. Daugiausia buvau ištvėrusi pusdienį. Tačiau prieš 1,5 mėn. susirgau baisia angina,kuri komplikavosi į plaučių uždegimą. Taigi,iš pradžių rūkyti negalėjau,per daug bloga buvo, pradėjus sveikti bijojau,kad liga neatsinaujintų,o kai pasveikau,apsižiūrėjau,kad jau visas mėnuo prabėgo be cigarečių ,apėmė azartas - kiek dar ištversiu . Kol kas nesiryžtu sakyti,kad mečiau,bijau prisišnekėti.Tebelaikau namie visa bloka cigarečių (maža kas... ). Keisčiausia yra tai,kad nebesinori rūkyti,bet laiko kažkoks prietaringumas-atrodo,kad jei išmesiu cigaretes,suveiks niekšybės dėsnis . Vis tik drįstu tikėtis,kad nenutrūksiu . Žinoma,plaučių uždegimo niekam nelinkėčiau,bet tam tikra prasme turiu būti jam dėkinga .
QUOTE(GANE @ 2008 04 29, 19:51)
Sveikos Perskaiciau sita ir praeita temas ir aptikau, kad kai kurios is jusu mete rukyt su tabex. Noriu paklaust, gal jau galima ju kur nors gauti Vilniuje? O jei ne, tai kokiam mieste galima nusipirkti? [COLOR=yellow] O gal kuri galetu atsiusti pastu, atsilyginciau[COLOR=yellow]
Sveika,as Tabex pirkau is savo kirpejos,o jai atveza is rusijos lyg su visokiom kitokiom tabletkom kaip Lida ir panasiai.Kiek zinau Lida galima ir turguj nusipirkt,tai gal manau ir situ ten pat butu galima paieskot?
Turiu as beveik pilna pokeli,nereikalingas man jau.As tik 3 dienas pavartojau ir uzteko,kad mesciau,o po to knyga skaiciau.Tik as ne LT Ziurek,paieskok,jei jau nerasi niekur-atsiusiu.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 04 30, 12:11)
Sveika,as Tabex pirkau is savo kirpejos,o jai atveza is rusijos lyg su visokiom kitokiom tabletkom kaip Lida ir panasiai.Kiek zinau Lida galima ir turguj nusipirkt,tai gal manau ir situ ten pat butu galima paieskot?
Turiu as beveik pilna pokeli,nereikalingas man jau.As tik 3 dienas pavartojau ir uzteko,kad mesciau,o po to knyga skaiciau.Tik as ne LT Ziurek,paieskok,jei jau nerasi niekur-atsiusiu.
100kart aciu! Bandysiu ieskot
Aš vyrui Tabex pirkau Vilniuje Kalvarijos turguje ten kur parduoda rusu papildus
Sveikutes, na manau ir man laikas stoti i metanciuju gretas Gal galetumete atsiusti ir man emailu ta knygute?
QUOTE(aleksa @ 2008 04 30, 13:01)
Aš vyrui Tabex pirkau Vilniuje Kalvarijos turguje ten kur parduoda rusu papildus
Aciu Seniai pirkai? O vyrui padejo?
Sveikos, užvakar laiptinėje sutikau kaimynę, pakalbėjom trumpai,kažkodėl apie rūkymą ,pasigyriau ,kad jau antri metai kaip neberūkau, tai va ji sako : mano diedas metė rūkyt ir jau 8 mėnesiai kaip nerūko na tikrai nustebino, žmogus penkiasdešimt metų rūkė ir labai kosėjo dėl to, sako užkniso jį tas kosulys ir atsikėlęs vieną rytą sako ,,fsio hvatit,, ir nebeužsirūkė daugiau, tai va galvoju, kad grynas psichologinis išmislas tas rūkymas, jei tik labai nori tai gali
Na va ir vėl čia rašau. Gyriausi, kad knygos pagalba mečiau rūkyti. Išsilaikiau gal porą savaičių, po to pradėjau per baliukus parūkyti ir galų gale vėl įsitraukiau. Geras dalykas tas, kad pajutau, kokia būna puiki savijauta nerūkant. Dabar jau mėnuo, kai parūkau tik per baliukus arba palaikau kompaniją. Visiškai atsisakyti neužtenka valios.
QUOTE(Neringa30 @ 2008 05 09, 10:37)
Na va ir vėl čia rašau. Gyriausi, kad knygos pagalba mečiau rūkyti. Išsilaikiau gal porą savaičių, po to pradėjau per baliukus parūkyti ir galų gale vėl įsitraukiau. Geras dalykas tas, kad pajutau, kokia būna puiki savijauta nerūkant. Dabar jau mėnuo, kai parūkau tik per baliukus arba palaikau kompaniją. Visiškai atsisakyti neužtenka valios.
Ajajai kaip gaila... vasara ateina, bus karsta, gal vel uzhsinoresi mesti? Man asmeniskai rukalai labiausiai smirdedavo vasara... Bet siaip tai is viso to, ka parasei atrodo, kad neisigilinai i nieka, ka skaitei. Prie ko cia valia ir kas cia per rukymas "tik per balius". Bet kokiu atveju, linkiu sekmes!
Jau buvau tris metus nerukius, bet susigundziau viena surukyti, nes galvojau kad pades nuo stresu. Ir... nepadejo ...Supratau, kad negerai padariau ir be reikalo ja surukiau. Bet veliau nebebuvo noro rukyti . Manau kad istversiu ir toliau nerukius, nes man tai nepatinka o be to ir reikia save ruosti motinystei, juk metai bega
Neužilgo bus du mėnesiai, kai neberūkau
Negaliu atsidžiaugti ir patikėti!
Nebedelskit, nieko nebelaukit tos, kurios dar rūkot ir čia užsukat, atsikratykit visu tuo - tikrai nesigailėsit
Negaliu atsidžiaugti ir patikėti!
Nebedelskit, nieko nebelaukit tos, kurios dar rūkot ir čia užsukat, atsikratykit visu tuo - tikrai nesigailėsit
As nerukau jau 8 menesius ir ka - jau ir pamirsau kad kadaise rukiau Neisivaizduoju, kiek kainuoja cigaretes ir kur dar uzdraude jas rukyti (kazkas sake Nidos papludimiuose?).. Viso gero, mano senas "drauge"