Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

Mielosios, pasidalinkite ir su manim ta knyga, gal pades? unsure.gif Rukau labai daug metu ir nemazai, bet tik pora kartu bandziau mesti. Kadangi abu kartai buvo nesekmingi, daugiau nebandziau nesitikedama nieko gero... verysad.gif Vis tik turiu kazkoki neapibrezta nora to blogio atsikratyti. Zinau, kad tai blogis (juo labiau, kad daznai sergu bronchitu.. verysad.gif ), ir visai ne kaifas man rukyti, ir neskanu, ir t.t., bet TAS IPROTIS... !!!! Prisipazinsiu, net sia zinute rasydama rukau. Tikriausiai, esu beviltiska. Bet ka daryt? tiksliau, kaip daryt? ....
Man dar vaikus gimdyt, kaip mama sako..
Atsakyti
QUOTE(ingu @ 2008 04 24, 00:27)
Mielosios, pasidalinkite ir su manim ta knyga, gal pades?  unsure.gif Rukau labai daug metu ir nemazai, bet tik pora kartu bandziau mesti. Kadangi abu kartai buvo nesekmingi, daugiau nebandziau nesitikedama nieko gero...  verysad.gif Vis tik turiu kazkoki neapibrezta nora to blogio atsikratyti. Zinau, kad tai blogis (juo labiau, kad daznai sergu bronchitu.. verysad.gif ), ir visai ne kaifas man rukyti, ir neskanu, ir t.t., bet TAS IPROTIS... !!!! Prisipazinsiu, net sia zinute rasydama rukau. Tikriausiai, esu beviltiska. Bet ka daryt? tiksliau, kaip daryt? ....
Man dar vaikus gimdyt, kaip mama sako..

Jokiu problemu! Tokiems rukaliams kaip tu knyga suveikia tikrai stipriai!!! Pamatysi, joks tai iprotis ir viskas daug paprasciau negu tau atrodo! Siusk emaila - tavo anketoje jo nerodo, kaip ir vakar dienos atveju, raso PRIVATU. unsure.gif
Atsakyti
ZYZANE,labai aciu,kad nepatingejai ir atsiuntei ta knyga 4u.gif jau nuo pradziu mane ji suintrigavo,tai esu pasiryzus skaityt iki galo ir bandyti atsikratyt to bjauraus iprocio,juolab,kad tai blogas pavizdys mano vaikui unsure.gif bet turiu klausima,ar man pades ta knyga, nes as kaip suprantu prie pacio rukymo nesu tiek pripratus,kiek prie to proceso, nes jei jau namuose nera cigareciu as nebegu ju kad ir nakti pirkti,i kita miesto gala,kad tik parukyt,nors rukau ilgokai ir labai daug, bet iskentet be ju galiu
Atsakyti
QUOTE(bra_ske @ 2008 04 24, 11:09)
ZYZANE,labai aciu,kad nepatingejai ir atsiuntei ta knyga 4u.gif  jau nuo pradziu mane ji suintrigavo,tai esu pasiryzus skaityt iki galo ir bandyti atsikratyt to bjauraus iprocio,juolab,kad tai blogas pavizdys mano vaikui unsure.gif bet turiu klausima,ar man pades ta knyga, nes as kaip suprantu prie pacio rukymo nesu tiek pripratus,kiek prie to proceso, nes jei jau namuose nera cigareciu as nebegu ju kad ir nakti pirkti,i kita miesto gala,kad tik parukyt,nors rukau  ilgokai ir labai daug, bet iskentet be ju galiu

Nesistenk uzbegti uz akiu su tokiais klausimais, visai nesvarbu, ar laikai save priklausoma nuo nikotino ar tik nuo proceso - rukymo esme nuo to visai nesikeicia! Maziau imk i galva kas bus ir ko nebus- tiesiog rukyk sau ir skaityk, ten ir pamatysim! Pati parasei "iskentet be ju galiu" - o kam is viso KENTET???

Zodziu, viskas parasyta, nesikartosiu cia, - KANTRYBES, MIELOJI! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 04 24, 10:19)
Nesistenk uzbegti uz akiu su tokiais klausimais, visai nesvarbu, ar laikai save priklausoma nuo nikotino ar tik nuo proceso - rukymo esme nuo to visai nesikeicia! Maziau imk i galva kas bus ir ko nebus- tiesiog rukyk sau ir skaityk,  ten ir pamatysim! Pati parasei "iskentet be ju galiu" - o kam is viso KENTET???

Zodziu, viskas parasyta, nesikartosiu cia, - KANTRYBES, MIELOJI!  4u.gif

aciu mirksiukas.gif bandysiu siandiena jau pradeti
Atsakyti
Atsispaudinau tą knygelę, duosiu savo tėvukui paskaityt . Jei priversiu skaityt ir jam, 30m. rūkymo stažą turinčiam rūkaliui, padės, tai net nežinau....teks pripažint, kad tas Carr'as genijus biggrin.gif man čia toks azartas patikrint ant artimųjų rūkalių tą teoriją - bandau jau ir sesę priverst skaityt smile.gif tai pastebėjau, kad ne ką lengviau nei mest rūkyt, tai priverst rūkalių skaityt tokio pobūdžio knygą biggrin.gif (matyt todėl ir pati dar neskaitau, nors tik vakar tą knygą gavau - na, bet ir nerūkau šiom dienom, tai spėsiu perskaityt, kai jau užsimanysiu rūkyt biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 04 24, 11:45)
Atsispaudinau tą knygelę, duosiu savo tėvukui paskaityt . Jei priversiu skaityt ir jam, 30m. rūkymo stažą turinčiam rūkaliui, padės, tai net nežinau....teks pripažint, kad tas Carr'as genijus biggrin.gif man čia toks azartas patikrint ant artimųjų rūkalių tą teoriją  - bandau jau ir sesę priverst skaityt smile.gif tai pastebėjau, kad ne ką lengviau nei mest rūkyt, tai priverst rūkalių skaityt tokio pobūdžio knygą biggrin.gif (matyt todėl ir pati dar neskaitau, nors tik vakar tą knygą gavau - na, bet ir nerūkau šiom dienom, tai spėsiu perskaityt, kai jau užsimanysiu rūkyt biggrin.gif )

Deja, tai tiesa. Priversti skaityti neimanoma. Bet perskaicius pirmus kelis puslapius daznai atsiranda toks azartas, kad raginti nebereikia biggrin.gif taigi, svarbiausia - pradeti.

Butina pabrezti, kad jei nepatiks - tai nieko zmogus juk nepraras. Ir kad nereikia mesti ar mazinti rukymo kol skaitai. Taip kad.. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 04 24, 10:48)
Deja, tai tiesa. Priversti skaityti neimanoma. Bet perskaicius pirmus kelis puslapius daznai atsiranda toks azartas, kad  raginti nebereikia biggrin.gif taigi, svarbiausia - pradeti.

Butina pabrezti, kad jei nepatiks - tai nieko zmogus juk nepraras. Ir kad nereikia mesti ar mazinti rukymo kol skaitai. Taip kad.. Sekmes.

as taip pat savo teciui i emaila nusiunciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, senokai berašiau aš į šitą temą blush2.gif . Prieš mesdama rūkyt paskaitinėdavau ir pirmus du nerūkymo mėnesius labai reikdavo su kuo apie tai pakalbėt tai užsukdavau į šią temą, o kuo toliau tuo labiau pasimiršta visa tai smile.gif
Tai noriu pasigirti, kad šiandien lygiai 4 mėnesiai kaip aš nerūkau yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif (išskyrus vieną sugriešinimą blush2.gif )
Savaitgalį buvom svečiuose tai eidavau kartu su rūkoriais į balkoną ir žinokit tik vėliau toptelėjo mintis kad aš nerūkau, net nepagalvojau kad kažkas ne taip, tiesiog stovėjau be cigaretės ir bendravau kaip anksčiau biggrin.gif
Kas dėl knygos skaitymo tai tikrai labai sunku priverst kažką paskaityt. Mano anyta jau trečia savaitė kaip vis man šneka kad jau šį savaitgalį pradės skaityt, galvoju daugiau nelysiu ir nebeklausiu ar jau skaito ar ne, o uošvis turbūt išvis beviltiškas, užtenka išgirst jo kosulį ir baisu darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 04 25, 10:36)
Sveikos mergaitės, senokai berašiau aš į šitą temą  blush2.gif . Prieš mesdama rūkyt paskaitinėdavau ir pirmus du nerūkymo mėnesius labai reikdavo su kuo apie tai pakalbėt tai užsukdavau į šią temą, o kuo toliau tuo labiau pasimiršta visa tai  smile.gif
Tai noriu pasigirti, kad šiandien lygiai 4 mėnesiai kaip aš nerūkau  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif (išskyrus vieną sugriešinimą  blush2.gif ) 
Savaitgalį buvom svečiuose tai eidavau kartu su rūkoriais į balkoną ir žinokit tik vėliau toptelėjo mintis kad aš nerūkau, net nepagalvojau kad kažkas ne taip, tiesiog stovėjau be cigaretės ir bendravau kaip anksčiau  biggrin.gif
Kas dėl knygos skaitymo tai tikrai labai sunku priverst kažką paskaityt. Mano anyta jau trečia savaitė kaip vis man šneka kad jau šį savaitgalį pradės skaityt, galvoju daugiau nelysiu ir nebeklausiu ar jau skaito ar ne, o uošvis turbūt išvis beviltiškas, užtenka išgirst jo kosulį ir baisu darosi  doh.gif

Malonu malonu kad aplankei!!! Nepamirsk musu, nes tokios padrasinancios sekmes istorijos gali kazkam labai padeti!!!
As taip pat nelendu prie artimuju su ta savo knyga - beviltiska. Visiems papasakojau, kad tokia yra ir kaip man padejo, o visa kita - ju paciu rankose. Jei kada persiruke jausis bjauriai ir susimastys apie metima, - patys pasiklaus. Kaip A.Karas sake - itikineti skaityti beprasmiska, geriau ivairiais budais nuolatos parodyti, kaip puikiai jautiesi nerukydamas, kad ju rukymas taves nei kiek netrikdo - visa tai kala kala po truputi ir prakala vieno -kito galva - kaip cia taip, mete ir visai nesikankina, o stovi sau patenkinta... hm... g.gif va tada ir papraso-gal persiusk ir man ta knyga? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 25 balandžio 2008 - 08:50
Sveikutes
i metanciuju rukyti gretas, galbut, dar per drasu man isirasyti, bet knyga skaityti pradejau, ziuresim, kaip veikia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Perskaiciau sita ir praeita temas ir aptikau, kad kai kurios is jusu mete rukyt su tabex. Noriu paklaust, gal jau galima ju kur nors gauti Vilniuje? O jei ne, tai kokiam mieste galima nusipirkti? [COLOR=yellow] O gal kuri galetu atsiusti pastu, atsilyginciau[COLOR=yellow] 4u.gif
Atsakyti