Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(Zhulia @ 2008 04 19, 10:37)
P.S. Keberiokst - aciu uz palailyma!! 4u.gif  drinks_cheers.gif

Prasom prasom !!! 4u.gif Svarbu,kad padetu !!
Na nezinau,man pirmas kelias dienas tabex tabletes padejo,jos tipo kaip ir nikotino abstinencija slopina,ten menesio kursas buvo,bet ketvirta diena pamirsau i darba pasiimt ir pamaciau,kad man ju nereikia.Greit knyga perskaiciau ir viskas....Jei tau padeda guma,valio ,svarbu ,kad mestum.Aisku jei noras yra.... smile.gif O jei bandai,tai jis tikriausiai yra? mirksiukas.gif
Atsakyti
As taip pat meciau rukyti paskaiciusi Aleno Karo knygute. Jau praejo daugau nei du menesiai kai nerukau ir zinote ka? Net nepastebejau kaip jie praleke nerukant. skaiciavau dienas tik pirmas pora savaiciu, paskui emiau maziau ir maziau galvoti apie rukyma aplamai ir kartais net pamirsdavau kad ir pati rukiau kazkada...
net kai buvo uzpuolusi sunki akimirka drauge paklause gal noreciau parukyti (anksciau susinervinusi griebdavau cigarete), o as jai atreziau kad cigaretes mano nervu nenumalsins ir problemu neispres biggrin.gif
kaip nuostabu, nepakartojamas jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astushke @ 2008 04 22, 19:58)
As taip pat meciau rukyti paskaiciusi Aleno Karo knygute. Jau praejo daugau nei du menesiai kai nerukau ir zinote ka? Net nepastebejau kaip  jie praleke nerukant.  skaiciavau dienas tik pirmas pora savaiciu, paskui emiau maziau ir maziau galvoti apie rukyma aplamai ir kartais net pamirsdavau kad ir pati rukiau kazkada...
net kai buvo uzpuolusi sunki akimirka drauge paklause gal noreciau parukyti (anksciau susinervinusi griebdavau cigarete), o as jai atreziau kad cigaretes mano nervu nenumalsins ir problemu neispres  biggrin.gif
kaip nuostabu, nepakartojamas jausmas  thumbup.gif

Labas visoms!!! Kuri laika buvau isvykusi, tai nedalyvavau diskusijose smile.gif Ar visoms lygiai taip pat puikiai sekasi kaip astushkei? astushke, o tu lyg zadejai ir savo vyra ikalbineti knygos skaitymui? Kaip sitas punktas?
As jau irgi pamirsau skaiciuoti nerukymo sukaktis. Bet zinote ka - ka tik gryzau is Ispanijos, o ten vis dar leidziama visur rukyti.. Vaje doh.gif Net ir rukydama labai pritariau draudimui rukyti viesose vietose. Na zinokit tragedija! Sugadina puse pietu malonumo sad.gif Ir kaip gaila buvo stebeti lasktancia po oro uosta savo kolege, ieskancia rukymo vietu ir gryztancia su pasmerktosios veido israiska jei pasakydavo, kad tokiu oro uoste nera... Kaip gera jaustis LAISVA - nepavargsiu kartoti! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif noreciau ir as atsikratyti sio bjauraus iprocio, bet net neisivaizduoju nuo ko pradeti verysad.gif sakyciau valios neturiu, bet ne-po gimdymo numeciau 20 kg ir atsispyriau visokiem saldumynam ir padidintom cepelinu porcijom smile.gif vadinasi valia yra, bet paskatinimo matomai truksta g.gif mane tas visas rukymo procesas,tai labiau vargina,nei teikia malonumo-pastoviai slapstytis nuo zmoniu,rubai persismelke dumu kvapu,o svarbiausia,kad kartais visa ta reikaliuka ir dukryte mato verysad.gif nebezinau ko griebtis cry.gif nerukiau tik kol laukiausi ir maitinau, bet kazkaip ir vel pradejau,zodziu beviltiska matyt as doh.gif
Atsakyti
Tai duoks emaila! Permesim knygute, kuri pasakoja apie metima kitokiu - ne valios - metodu ir busi sau nerukanti laiminga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 04 23, 13:06)
Tai duoks emaila! Permesim knygute, kuri pasakoja apie metima kitokiu - ne valios - metodu ir busi sau nerukanti laiminga  rolleyes.gif

labai aciu,kad suskubote padeti mirksiukas.gif mano emailas yra mano anketoje rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos!!!
Persiuntė ir man vyras šiandien tą Carro knygą (mat jis pas mane gyvatė nerūkantis, tai vis mane graužia) biggrin.gif Rūkau gal kokius 7m., na su pertraukom. Jau gal daugiau kaip pusę metų rūkau tik išgėrus (taip išeina, kad kai kuriais savaitgaliais). O šiaip tai nei darbe, nei namie eilinę dieną net minčių tokių nekyla. Tai kažkaip labai ir abejoju, kad ta knyga man labai padėtų. Nu, neturiu aš noro visiškai mest rūkyt ax.gif (kaip ir neturiu jokio noro rūkyt dažniausiai). Bet gal reiks smalsumo dėlei paskeitinėt. įdomu, ar buvo čia tokių, kurioms ta knyga nepadarė jokio įspūdžio? (kažkaip aš negaliu patikėt, kad kažkokia knygelė mane galėtų kažkuom įtikint biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 23 balandžio 2008 - 14:40
QUOTE(Brasa @ 2008 04 23, 16:39)
Sveikos!!!
Persiuntė ir man vyras šiandien tą Carro knygą (mat jis pas mane gyvatė nerūkantis, tai vis mane graužia) biggrin.gif Rūkau gal kokius 7m., na su pertraukom. Jau gal daugiau kaip pusę metų rūkau tik išgėrus (taip išeina, kad kai kuriais savaitgaliais). O šiaip tai nei darbe, nei namie eilinę dieną net minčių tokių nekyla. Tai kažkaip labai ir abejoju, kad ta knyga man labai padėtų. Nu, neturiu aš noro visiškai mest rūkyt ax.gif (kaip ir neturiu jokio noro rūkyt dažniausiai). Bet gal reiks smalsumo dėlei paskeitinėt. įdomu, ar buvo čia tokių, kurioms ta knyga nepadarė jokio įspūdžio? (kažkaip aš negaliu patikėt, kad kažkokia knygelė mane galėtų kažkuom įtikint biggrin.gif )

Taip, zinoma buvo ir tokiu, kam nepaliko jokio ispudzio ar nesuveike. Bet turi ismeginti ant saves, kitaip nezinosi. Bet kokiu atveju, nieko neprarasi, o atrasti gali tik kai ka nuostabaus - gyvenima be cigareciu. As ja pradejau skaityti irgi labiau is smalsumo negu is noro mesti ir esu labai laiminga iki siol thumbup.gif
Atsakyti
Nu vat aš ir galvoju, kad turi norėt atsikratyt šio žalingo įpročio, kad ta knyga rūkalių įtakotų. O jei nėr to noro doh.gif (matyt ir proto nėr, kad rūkymas netrukdo gyvent blink.gif )
Atsakyti
Na jei ir knyga skaitysi taip "atidziai" kaip mano posta, tai tikrai jokiu vilciu! lotuliukas.gif

Gi rasau:
turi ismegint ant saves
bet kokiu atveju nieko neprarasi
ir as skaiciau ne todel, kad norejau mesti, o todel, kad smalsu buvo, kas ten parasyta

ISVERCIU: skaityk, nieko neprarasi, o jei pades, tai dar ir atrasi!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tik vėliau pažiūrėjau, kokią nesąmonę parašiau... blush2.gif Bandysiu skaityt tą knygą, nors ir sunkoka prisiverst... Bent jau nepakenks tai tikrai biggrin.gif

O dėl to tapimo laimingesniu metus rūkyt, tai nežinau. Seniau tikrai daug rūkydavau (po pusę pakelio per dieną), dabar tik retkarčiais rūkau (kažkaip man čia savaime gavosi, be jokių nusiteikinėjimų mest smile.gif ), bet kažkaip nejaučiu realios naudos - nei fizinės, nei moralinės. Na, niekas nepasikeitė. Matyt reik mest visiškai - gal tada pajusiu realią nerūkymo naudą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 23 balandžio 2008 - 15:15
QUOTE(Brasa @ 2008 04 23, 17:11)
Tik vėliau pažiūrėjau, kokią nesąmonę parašiau... blush2.gif Bandysiu skaityt tą knygą, nors ir sunkoka prisiverst... Bent jau nepakenks tai tikrai biggrin.gif

Zinai, as irgi galvojau, kad rukyti yra KAIFAS ir kad visai as nenoriu mesti. Taip galvojau tik kol nemeciau. Nerukyti KAIFAS daug didesnis wink.gif Sekmes!
Atsakyti