Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

Labas vakaras metusioms ir metančioms 4u.gif Visos esat šaunuolės, nes jei jau čia atėjot tai jau šaunu mirksiukas.gif Rašiau čia kai buvau metus kažkur pusę metų, tada buvo nervingas etapas, viskas aplinkui mane erzino, bet viskas susitvarkė, net nemalonu dabar prisimint kokia pabaisa tada buvau tapus, tada maniau , kad nuo metimo rūkyt , bet dabar kai prisimenu, tai šiaip buvo visokių problemų o viską norėjau suverst nerūkymui doh.gif Net nebežinau kiek laiko nerūkau, tiesiog nebeskaičiuoju, nes pamirštu ,kad išvis kažkada rūkiau smile.gif na jau tikrai gerokai virš metų. Svoris priaugo dėl mano pačios kaltės , nereikėjo tiek grūst viską kas po ranka papuola doh.gif dabar jau gįžtu į savo ankstesnį svorį sportuodama.Žinau tik viena, kad reikia tik labai norėt ir pats didžiausias rūkalius su stažu , pvz. kaip buvau aš , gali mest rūkyt smile.gif Jausmas nerealus, siūlau visoms , bent pabandyt thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 04 08, 20:19)
Dalg - tipiskas metimo valios metodu atvejis;
sunku nepriaugti svorio, jei bandai maistu  pakeisti cigaretes.
sunku manyti, kad bent kiek uztraukus, pradesi rukyti vel. Esi labai valinga, jei taip istverei jau 6  metus, bet tai nera tikroji laisve.

Viska lemia tik tavo paties POZIURIS.  rolleyes.gif

as manau, kad tikroji laisve nuo cigareciu, tai ramia sazine stoveti salia rukanciojo, galbut ir paciai uztraukti po 50 gr. ir sekancia diena net negalvot, kad stai, as vel to noriu. esu nuo ju visiskai laisva, cigaretes netapo kazkokiu mano priešu. tai man toks pats normalus dalykas, kaip ejimas i kino teatra, as galiu i ji eiti, bet niekada nebus taip, kad as negalesiu be jo. gal but man kitaip nei kitom, prisipazinsiu, pris gera menesi per baliuka isgerus parukiau, ir nieko... as vel laiminga nerukanti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 04 08, 13:11)
Svenciamas !!!!  smile.gif Surukytu cigareciu 0 !!! Meluociau jei sakyciau,kad visai apie rukyma nepagalvoju,bet butinybes rukyti tikrai nejauciu.Vyras tikriausiai tik pries kelias dienas patikejo ,kad visai neberukau.Anksciau is vis netikejo,kad mesiu,nes valios pas mane tikrai nera.

O kaip tu?Kiek jau laiko nerukai?

Beje,del svorio,tai kazkiek priaugau  smile.gif  kas baisiausiai ,kad butent sito tai man maziausiai reikia,ir taip jau visais imanomais budais stengiuos jo atsikratyt,o del suletejusios skydliaukes veiklos jis,bjaurybe,nekrenta  doh.gif  Na,tikekimes cia laikini nesklandumai.... smile.gif

Sveikinu! 4u.gif Džiaugiuosi už Tave, už save ir už visas čia esančias. Man jau 12 dienų... Skaičiuoju lyg pirmagimio pragyventas valandas, tik netikėjau, kad taip greit gali pasimiršti gimdymo skausmai nestuke.gif , tikriau jų lyg ir nebuvo, o gal visai nieko ir nebuvo, nes jaučiuosi lyg niekada nerūkiusi, o pilvas auga lyg prieš gimdymą biggrin.gif Juokauju, galvoju apie parūkymus, bet ne todėl, kad to norėčiau, bet kad tai būdavo įprasta. Gal šiek tiek pastambėjau, bet nesuverčiu viso to gyvenimo būdo pasikeitimui. Amžinos problemos. Jeigu ir surūkyčiau po 20 cigarečių, labai lengvai galėčiau priaugti svorio. Bet kaip aš didžiuojuosi savim!!! 4u.gif Sekantis planas - atsikratyti alkoholio, tada keisiu savo požiūrį į mitybą, o toliau, tai nors ir sunku patikėti, bet Allen Carr gali mane visiškai žmogumi paversti, gal net pradėčiau ir sportuoti. blush2.gif JEIGU JAU SUGEBĖJOM MESTI RŪKYTI, TAI GALIM IR KITUS KALNUS NUVERSTI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kąten tie keli gramai - kilogramai...
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 04 08, 21:08)
Sveikinu!  4u.gif  Džiaugiuosi už Tave, už save ir už visas čia esančias. Man jau 12 dienų... Skaičiuoju lyg pirmagimio pragyventas valandas, tik netikėjau, kad taip greit gali pasimiršti gimdymo skausmai  nestuke.gif  , tikriau jų lyg ir nebuvo, o gal visai nieko ir nebuvo, nes jaučiuosi lyg niekada nerūkiusi, o pilvas auga lyg prieš gimdymą  biggrin.gif  Juokauju, galvoju apie parūkymus, bet ne todėl, kad to norėčiau, bet kad tai būdavo įprasta. Gal šiek tiek pastambėjau, bet nesuverčiu viso to gyvenimo būdo pasikeitimui. Amžinos problemos. Jeigu ir surūkyčiau po 20 cigarečių, labai lengvai galėčiau priaugti svorio. Bet kaip aš didžiuojuosi savim!!!  4u.gif  Sekantis planas - atsikratyti alkoholio, tada keisiu savo požiūrį į mitybą, o toliau, tai nors ir sunku patikėti, bet Allen Carr gali mane visiškai žmogumi paversti, gal net pradėčiau ir sportuoti.  blush2.gif  JEIGU JAU SUGEBĖJOM MESTI RŪKYTI, TAI GALIM IR KITUS KALNUS NUVERSTI  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Kąten tie keli gramai - kilogramai...

Man tas pats,reiktu ir alkoholio atsisakyt,ir sportuot pradet.Mityba jau pakeista,aisku ne 100 proc sveika,bet tikrai daug sveikiau maitinuos ne anskciau.Dabar vienintelis sportas tai ,kad i darba pesciom vaiskstau.Na vis valanda ax.gif Gal kita savaite uzsisakysiu ta knyga del svorio,paziuresiu ka ten raso.
Paminkla tam Carrui reikia statyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 04 09, 13:07)
Man tas pats,reiktu ir alkoholio atsisakyt,ir sportuot pradet.Mityba jau pakeista,aisku ne 100 proc sveika,bet tikrai daug sveikiau maitinuos ne anskciau.Dabar vienintelis sportas tai ,kad i darba pesciom vaiskstau.Na vis valanda ax.gif  Gal kita savaite uzsisakysiu ta knyga del svorio,paziuresiu ka ten raso.
Paminkla tam Carrui reikia statyt  smile.gif

Jo, pritariu thumbup.gif
Man labiausiai patinka kad jis pats neidealus, pats pripazysta kad jo knygos nera tobulos, kad kartais buna labai kategoriskas ir/arba labai kartojasi - bet visi tie neva "trukumai" is tiesu yra tobulai sukurtos psichologinio poveikio sistemos dalis.
As tai labai noreciau paskaityti jo knyga kaip nugaleti skrydzio baime. Jei kas rasit, pasidalinkit smile.gif Jei ne 100% poveiki, tai bent jau peno pamastymams tikrai randu viskame, ka skaiciau is jo parasytu dalyku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 09 balandžio 2008 - 11:23
QUOTE(zyzane @ 2008 04 09, 10:23)
Jo, pritariu  thumbup.gif
Man labiausiai patinka kad jis pats neidealus, pats pripazysta kad jo knygos nera tobulos, kad kartais buna labai kategoriskas ir/arba labai kartojasi - bet visi tie neva "trukumai" is tiesu yra tobulai sukurtos psichologinio poveikio sistemos dalis.
As tai labai noreciau paskaityti jo knyga kaip nugaleti skrydzio baime. Jei kas rasit, pasidalinkit smile.gif Jei ne 100% poveiki, tai bent jau peno pamastymams tikrai randu viskame, ka skaiciau is jo parasytu dalyku.

Nezinojua,kad dar ir tokia yra.Jei rasiu ,duosiu zinot !
Atsakyti
Ei Ei! 4u.gif

Kaip visoms sekasi? Kur prapuolėt? ax.gif Gal netikėtai užsirūkėt ir dabar gėda čia ir akis berodyti? biggrin.gif

MAN ŠIANDIEN JAU TRYS SAVAITĖS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aha,tylu ramu cia !!
sveikinu tave su 3 savaitem 4u.gif
Svaria sazine prisiduodu-as nerukau,siaip nelabai ir prisimenu ,kad aplamai kada nors rukiau.ne per greit kazin? g.gif
Atsakyti
As taip pat sveikinu su nerukymu 4u.gif ...

Pati nerukau jau 3 diena, labai sunku, bet stengiuosi laikytis, nezinau kaip jums, bet man net savotiski panikos priepuoliai (ar baimes, net nezinau tiksliai) kartais uzeina verysad.gif ... Gal turit patarimu kaip mazinti abstinencijos pozymius?? verysad.gif

Kazkur skaiciau (gal ir SM) kad metant vandeni reikia gerti - reguliuoja kraujo spaudima, o kas dar padetu?????
Atsakyti
QUOTE(Zhulia @ 2008 04 18, 16:33)
As taip pat sveikinu su nerukymu 4u.gif ...

Pati nerukau jau 3 diena, labai sunku, bet stengiuosi laikytis, nezinau kaip jums, bet man net savotiski panikos priepuoliai (ar baimes, net nezinau tiksliai) kartais uzeina verysad.gif ... Gal turit patarimu kaip mazinti abstinencijos pozymius?? verysad.gif

Kazkur skaiciau (gal ir SM) kad metant vandeni reikia gerti - reguliuoja kraujo spaudima, o kas dar padetu?????

is manes nekoks patarejas,man pavyko gal lengvai.Na tik galva baisiai skaudejo,bet nuo to vaistuku yra...Stenkis kuo labiau but uzsiemus,maziau apie tai galvosis.O Carr knyga skaitei,ji gal padetu?As ja pradejau skaityt 3 nerukymo diena smile.gif
Bet kokiu atveju sekmes,3 dienos tai jau daug,o po tik lengviau bus ! mirksiukas.gif
Beje,kiek laiko rukei pries tai?
Atsakyti
vakar nebeiskentus pradejau nicorete guma kramtyt - tai siandien jau zymiai geriau jauciuos thumbup.gif

Knygute turiu, paskaitineju kartais, nelabai laiko tam yra...

Rukiau 8 metus, buvau bandziusi ir anksciau mesti, bet tokiu simptomu kaip si karta, dar nera buve g.gif g.gif
Atsakyti
P.S. Keberiokst - aciu uz palailyma!! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti