Šiandien savaitė kaip nerūkau. Džiaugiuosi dėl to, nesitikėjau, kad taip visai normaliai ištempsiu. Bet kažin ar šį vakarą beišlaikysiu. Taip norisi Gal pora dūmų nieko nesugadintų? Nors prieš 7 dienas galvojau, kad jeigu ištempsiu nors porą dienų, tai tikrai niekada neberūkysiu... Bet kai yra rūkantis vyras namie, tai cigarečių visada nesunku pasiimti
QUOTE(Failas @ 2008 04 03, 20:49)
Šiandien savaitė kaip nerūkau. Džiaugiuosi dėl to, nesitikėjau, kad taip visai normaliai ištempsiu. Bet kažin ar šį vakarą beišlaikysiu. Taip norisi Gal pora dūmų nieko nesugadintų? Nors prieš 7 dienas galvojau, kad jeigu ištempsiu nors porą dienų, tai tikrai niekada neberūkysiu... Bet kai yra rūkantis vyras namie, tai cigarečių visada nesunku pasiimti
nerukyk gal? tie keli dumai tik sugadins viska,o naudos ,pati zinai ,kad nelabai yra.Puikiai suprantu kaip noris,man uzvakar tas pats buvo,bet prakentejau ir baigesi.Aisku rukanciu namie nera,tas lengviau.Bet uz tai 5 blokai cigareciu spintelej stovi nu negroja man jos ant nervu,yra ar nera man jau kazkaip tas pats.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 04 04, 11:14)
nerukyk gal? tie keli dumai tik sugadins viska,o naudos ,pati zinai ,kad nelabai yra.Puikiai suprantu kaip noris,man uzvakar tas pats buvo,bet prakentejau ir baigesi.Aisku rukanciu namie nera,tas lengviau.Bet uz tai 5 blokai cigareciu spintelej stovi nu negroja man jos ant nervu,yra ar nera man jau kazkaip tas pats.
man panasiai buvo visa diena kazkaip pratempi lengvai, o i vakara uzeina toks noras bet dziaugiuosi kad atsilaikiau. as vis knyga pasiimdavau, perskaitydavau skyriu ir praeidavo o atsikelus ryte, apimdavo euforija jog nerukau, ir kvepuot atrodo taip lengva bet tas noras gal kokius 3 vakarus buvo atejes ir daugiau negrizo nugalejau ta pinciuka savo galvoje, as uz ji, pasirodo, buvau stipresnė. taip ir liko beveik pilnas blokas cigareciu, kuri veliau lengva ranka draugei atidaviau svarbiausia pazink savo priešą!!!
Ir vis gi įtraukiau porą dūmų Galva apsisuko, prismirdo burna, trečias lyg ir nieko jau pasirodė, bet po jo išmečiau cizą, pabijojau, kad gali penktasis visai patikti. AŠ NENORIU VĖL SUGRĮŽTI Į PRAEITĄ ETAPĄ Šiandien šito sau nebeleisiu! Beja, labai šauniai nuramina brendžio taurelė, bet baisu, kad po tokio atsikratymo nikotinu nereiktų dalyvauti forume "Metančioms gerti".
manau 50 gr yra daug sveikiau,nei rukymas,nesvarbu ar 5 ar 15 cigareciu.
Beje Allen Carr isleides knyga "lengvas budas atsisakyti alkoholio" ,tik nezinau ar liet kalba yra. Jei kas galima nuo vienos knygutes prie kitos pereit
Dar ir apie svori yra knyga,manau is esmes visu principas tas pats.
Beje Allen Carr isleides knyga "lengvas budas atsisakyti alkoholio" ,tik nezinau ar liet kalba yra. Jei kas galima nuo vienos knygutes prie kitos pereit
Dar ir apie svori yra knyga,manau is esmes visu principas tas pats.
mane tai domintu knyga apie mityba, girdejau, kad ten propaguojamas vegetarizmas, nezinau ar noreciau atsikratyti mesos, bet gal pakeistu i gera mastyma apie mityba. tik idomu kada iseis lietuviu kalba
Na siaip tai i lietuviu kalba verciamos abi knygos - ir apie alkoholi, ir apie mityba - sita suzinojau is leidejo. Susizavejusi jo knyga apie metima rukyti isverciau pati knyga apie metima gerti - reikejo padeti artimam. Pati gerti kol kas nemeciau. Bet visooookiuu minciu tikrai sukelia.... Verda viskas galvoje, o jau kaip bus, taip...
Knygos apie mityba neskaiciau.
Manau kad LB mesti rukyti vis tiek yra autoriaus bestas.. Bet tikrai idomu paskaityti ir visas kitas. Aplamai gerbiu ji uz gebejima pazvelgti kitaip!!!
Knygos apie mityba neskaiciau.
Manau kad LB mesti rukyti vis tiek yra autoriaus bestas.. Bet tikrai idomu paskaityti ir visas kitas. Aplamai gerbiu ji uz gebejima pazvelgti kitaip!!!
[quote=zyzane,2008 04 06, 01:09]
Na siaip tai i lietuviu kalba verciamos abi knygos - ir apie alkoholi, ir apie mityba - sita suzinojau is leidejo. Susizavejusi jo knyga apie metima rukyti isverciau pati knyga apie metima gerti - reikejo padeti artimam.
OHO ar veiksminga buvo tokia pagalba? Gal ir alkoholikų knygos yra elektroninis variantas?
T.P.Keberiokst, ar tik ne šiandien švenčiamas dešimtadienis? Kaip sekasi?
Na siaip tai i lietuviu kalba verciamos abi knygos - ir apie alkoholi, ir apie mityba - sita suzinojau is leidejo. Susizavejusi jo knyga apie metima rukyti isverciau pati knyga apie metima gerti - reikejo padeti artimam.
OHO ar veiksminga buvo tokia pagalba? Gal ir alkoholikų knygos yra elektroninis variantas?
[quote=Failas,2008 04 08, 06:40]
[/quote]
Svenciamas !!!! Surukytu cigareciu 0 !!! Meluociau jei sakyciau,kad visai apie rukyma nepagalvoju,bet butinybes rukyti tikrai nejauciu.Vyras tikriausiai tik pries kelias dienas patikejo ,kad visai neberukau.Anksciau is vis netikejo,kad mesiu,nes valios pas mane tikrai nera.
O kaip tu?Kiek jau laiko nerukai?
Beje,del svorio,tai kazkiek priaugau kas baisiausiai ,kad butent sito tai man maziausiai reikia,ir taip jau visais imanomais budais stengiuos jo atsikratyt,o del suletejusios skydliaukes veiklos jis,bjaurybe,nekrenta Na,tikekimes cia laikini nesklandumai....
[/quote]
Svenciamas !!!! Surukytu cigareciu 0 !!! Meluociau jei sakyciau,kad visai apie rukyma nepagalvoju,bet butinybes rukyti tikrai nejauciu.Vyras tikriausiai tik pries kelias dienas patikejo ,kad visai neberukau.Anksciau is vis netikejo,kad mesiu,nes valios pas mane tikrai nera.
O kaip tu?Kiek jau laiko nerukai?
Beje,del svorio,tai kazkiek priaugau kas baisiausiai ,kad butent sito tai man maziausiai reikia,ir taip jau visais imanomais budais stengiuos jo atsikratyt,o del suletejusios skydliaukes veiklos jis,bjaurybe,nekrenta Na,tikekimes cia laikini nesklandumai....
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 04 08, 14:11)
Svenciamas !!!! Surukytu cigareciu 0 !!! [...]
Sveikinu!
O del svorio - nepergyvenk. Jau dabar zinai, kad rukydama silpninai visa savo imuniteta, visa organizma, uztersei visas jo sistemas aplamai - tai dar neaisku, kaip jis cia atsidekos uz tai, kad nuodo i save nebetrauki!!! Metus rukyti viskas pamazu gryzta i savo vietas, tavo "masina" valosi - tai tikekimes ir skydliauke pamazu susitvarkys ir nebeliks esminiu priezasciu svoriui augti!!!! O tai daug geriau uz bet kokia dieta
O del svorio - nepergyvenk.
Pergyvenk, priaugau 5 kg, kai meciau pirma karta. Po to, stabdziau save. Labai sunku. Kai uzuosdavau dumu kvapa, galedavau eiti i kioska, pirkti pakeli. Taip ir darydavau. Samoningai meciau koki 100 kartu. Viska suprantam visi, kad kenkia, kad blogai ir t.t. kai pakeli 50 gr., viskas tampa "dzin". Rukiau nuo 14, su pertraukom. Tai labai rimta beda. Neberukau 6 metus, nei karto...nei metiniu, nei cigaru, nei po 50 gr. Nes zinau, jei pradesiu, vel bus sunku mesti.
Pergyvenk, priaugau 5 kg, kai meciau pirma karta. Po to, stabdziau save. Labai sunku. Kai uzuosdavau dumu kvapa, galedavau eiti i kioska, pirkti pakeli. Taip ir darydavau. Samoningai meciau koki 100 kartu. Viska suprantam visi, kad kenkia, kad blogai ir t.t. kai pakeli 50 gr., viskas tampa "dzin". Rukiau nuo 14, su pertraukom. Tai labai rimta beda. Neberukau 6 metus, nei karto...nei metiniu, nei cigaru, nei po 50 gr. Nes zinau, jei pradesiu, vel bus sunku mesti.
Dalg - tipiskas metimo valios metodu atvejis;
sunku nepriaugti svorio, jei bandai maistu pakeisti cigaretes.
sunku manyti, kad bent kiek uztraukus, pradesi rukyti vel. Esi labai valinga, jei taip istverei jau 6 metus, bet tai nera tikroji laisve.
Viska lemia tik tavo paties POZIURIS.
sunku nepriaugti svorio, jei bandai maistu pakeisti cigaretes.
sunku manyti, kad bent kiek uztraukus, pradesi rukyti vel. Esi labai valinga, jei taip istverei jau 6 metus, bet tai nera tikroji laisve.
Viska lemia tik tavo paties POZIURIS.