Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(sarlote @ 2008 03 14, 16:48)
4u.gif Labuka visoms, labai ruosiuosi atsikratyti sio negero iprocio,,,noriu paklaust ar kas megino mesdamos vartoti homeopatini preparata ACOTINUM? Ir jei butu galima gauti knygele, butu didelis dekui sarlote2001@hotmail.com.

Patarciau pirma paskaityti knyga, o veliau spresti, ar pirkti ACOTINUM bigsmile.gif
ne man ir MB po knygos perskaitymo teko ismesti 3 beveik pilnus pokelius Nicorete gumos doh.gif O taigi nepigi bjaurybe doh.gif
QUOTE(mamavaida @ 2008 03 14, 22:31)
issiunciau 4u.gif
jai turi noro atsikratyt sio iprocio, perskaityk knyga  mirksiukas.gif  atrodys juokinga mintis, kad turi  kazka naudoti vietoj cigareciu, tau pilnai uzteks tavo blaivaus proto, kad neimtum to brudo i burna.
pazistu neviena zmogu, kuris megino mesti rukyti vartodamas ivairius pakaitalus, bet nepazistu nei vieno, kuriam pavyko tai padaryti ilgiasniam laikui. pazystu pora zmoniu, kurie perskaite sia knyga ir jie abu jau neberuko  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 14 kovo 2008 - 21:41
thumbup.gif kokia gera tema,gal ir as galeciau gauti knyga i jurgica@info.lt aciu
Atsakyti
Merginos ,nepykit ,bet ką gali TOKIO padaryti knyga .Tiesiog neįsivaizduoju ,kad perskaitai ir kažkoks stebuklas su žmogumi atsitinka ,-tiesiog neįtikima. g.gif Sunku mesti ,žinau mečiau ne kartą ir vėl noriu mesti ,gal pavyks visam ,bet ,kad kažkokia knyga padėtų ,na nežinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(setule @ 2008 03 15, 19:53)
Merginos ,nepykit ,bet ką gali TOKIO padaryti knyga .Tiesiog neįsivaizduoju ,kad perskaitai ir kažkoks stebuklas su žmogumi atsitinka ,-tiesiog neįtikima. g.gif Sunku mesti ,žinau mečiau ne kartą ir vėl noriu mesti ,gal pavyks visam ,bet ,kad kažkokia knyga padėtų ,na nežinau... g.gif

tu net neisivaizduoji (as ir neisivaizdavau) kokius stebuklus gali musu pasamone, tai tik irodo, kad mes save ne taip ir gerai pazistam, tereikia gero psichologo ir visos bedos ligos ir ligeles kaip dumas issisklaido. si knyga, puikiausias to irodymas 4u.gif
Atsakyti
Rūkau jau 18 metų. svajoju kadanors tai užbaigti, bet vis nesulaukiu to momento. GAVAU iš jūsų tą knygą, ačiū jums labai 4u.gif , atsispausdinau, bet bijau skaityti. O jei man ir perskaičius nepavyks?.. ax.gif Nusiteikiu, kad tai paskutinis šansas man. BIJAU "nevaldomo" noro rūkyt, bijau nemalonių pašalinių reiškinių atsisakius nikotino. Vyras perskaitė knygą, bet nemetė, sakė, aš vienas iš tų 5 procentų.. kurie nemeta verysad.gif Bijau, kad man taip nenutiktų. Buvau nusiteikusi neberūkyt nuo kovo 1, kai pabrangs cigaretės, lyg ir nenorėjau, nesunkiai pratempiau gerą pusdienį, bet buvo užsilikę namuose dar pusė pakelio, tai pamaniau, kas čia tokio ta viena - kita tiek prarūkius,- pamyniau savo nusistatymus sulig cigaretės pridegimu, tai dabar vis griebiuosi dar daugiau to dūmo, lyg paskubėčiau, suspėčiau, nors ir tikiuosi, kad sulauksiu tokios dienos, kai neberūkysiu, bet dabar lyg ir dar nepasiruošus. Rodos, jei ryt bandysiu nerūkyt, tai visą dieną tik apie tai ir galvosiu... Gal reiktų daugiau nusistatyt prieš rūkymą, morališkai pasiruošt, kad laukia tik privalumai atsisakius cigarečių ir tada pradėt skaityt...?
Atsakyti
setule, toki posaki kaip "KA TOKIO GALI PADARYTI KNYGA" sutiksi ir jos puslapiuose smile.gif Taip kad sis klausimas kyla ne tik tau vienai, cia normalu.

Ji tiesiog panaikina nora rukyti. Ne gasdinant, ne moralizuojant, bet... LENGVUOJU BUDU smile.gif. Bet geriau ne klausti ir ne klausytis ka cia mes sakom, o isbandyti paciai - juk nieko neprarasi bet kokiu atveju. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Failas @ 2008 03 16, 00:33)
Rūkau jau 18 metų. svajoju kadanors tai užbaigti, bet vis nesulaukiu to momento. GAVAU iš jūsų tą knygą, ačiū jums labai  4u.gif , atsispausdinau, bet bijau skaityti. O jei man ir perskaičius nepavyks?..  ax.gif Nusiteikiu, kad tai paskutinis šansas man. BIJAU "nevaldomo" noro rūkyt, bijau nemalonių pašalinių reiškinių atsisakius nikotino. Vyras perskaitė knygą, bet nemetė, sakė, aš vienas iš tų 5 procentų.. kurie nemeta  verysad.gif Bijau, kad man taip nenutiktų. Buvau nusiteikusi neberūkyt nuo kovo 1, kai pabrangs cigaretės, lyg ir nenorėjau, nesunkiai pratempiau gerą pusdienį, bet buvo užsilikę namuose dar pusė pakelio, tai pamaniau, kas čia tokio ta viena - kita tiek prarūkius,- pamyniau savo nusistatymus sulig cigaretės pridegimu, tai dabar vis griebiuosi dar daugiau to dūmo, lyg paskubėčiau, suspėčiau, nors ir tikiuosi, kad sulauksiu tokios dienos, kai neberūkysiu, bet dabar lyg ir dar nepasiruošus. Rodos, jei ryt bandysiu nerūkyt, tai visą dieną tik apie tai ir galvosiu... Gal reiktų daugiau nusistatyt prieš rūkymą, morališkai pasiruošt, kad laukia tik privalumai atsisakius cigarečių ir tada pradėt skaityt...?

Esi klasikinis rukaliaus egzempliorius, labai placiai ir smulkiai aprasomas toje knygoje wink.gif taip kad tikrai neesi "ITIN SUNKUS ATVEJIS", patikek! Mano patarimas vienareiksmiskas - pradet skaityti DABAR, kuo skubiau. Tai ne ta knyga, kuri privers tave jausti kalte uz tai ko darai ar nedarai - PRIESINGAI. Tame jos sekmes paslaptis.

Tikrai nebijok smile.gif Net jei nemesi, tikrai igausi nauju ziniu, jos sukels daug minciu. Skaityk kaip zurnalo straipsni ir mesk is galvos tai, kad PRIVALAI MESTI. Nieko tu neprivalai. Vienas geras ir sumanus zmogus su jumoru pasakoja apie savo atradimus metimo srityje - argi neidomu ishklausyti ? KA JAU TOKIO JIS ATRADO?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 15 kovo 2008 - 22:42
Radau puslapiuka, kur galima parsisiusti yvairius sios knygos variantos, taip pat ir lietuviška stai cia
nagi dalinkites biggrin.gif visiems uzteks
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Norejau paklausti, ka galvojat apie ''Nicorette'' pleistriukus? Kiek jie padeda metant rukyti? Ar tik pinigus i bala ismesiu g.gif ? Kazkada bandziau gumos ''Nicorette'' tai labai jau slyksti pasirode schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 03 16, 03:16)
Radau puslapiuka, kur galima parsisiusti yvairius sios knygos variantos, taip pat ir lietuviška stai cia
nagi dalinkites  biggrin.gif visiems uzteks

na taip, cia tas pats neredaguotas entuziasto vertimas. 4u.gif Busiu jam dekinga visa gyvenima, nes butent sis variantas papuole man i rankas ir padejo. Tas pats, kurio puse jau isverciau "ant virsaus", is naujo - bet tik puse. Bet jei galite isigyti knygyne, tikrai rekomenduoju labiau - teksto aiskumas ir sklandumas taip pat svarbu suvokime.
Atsakyti
Ir aš prisijungiu į šitą temą, nes manu, jog jau atėjo laikas atsisveikinti su ta prakeikta lazdele smile.gif Tai kiek supratau, turėčiau pradėti nuo didelio noro ir nuo tos knygos biggrin.gif
Atsakyti
juo drinks_cheers.gif

Sveika prisijungusi!!!

--> amita, del pleistru. Nutylejau, galvojau gal pasisakys kas nors, kam jie padejo. Bet nesinori ignoruoti tavo klausimo. Mano nuomone - NE NE ir NE - kaip gali nugaleti nikotina, naudodama ji ir toliau, tik kitoje formoje? Visi rukymo pakaitalai - ne isietis.
Atsakyti
tie pleistriukai yra tik del vadinamos abstinencijos, knygoje apie tai raso mirksiukas.gif organizmas pradeda valytis uzgesinus cigarete, o abstinencija daugiau psichologine, kai susinervini is ipratimo surukai cigarete juk, butent to norisi, atlikti veiksma...
neperskaiciau iki galo, bet jau dabar zinau, kad malonumo man sitai nesuteikia... maciau narkomanu susileidus "doze", cigaretes gi jokios euforijos ar pasitenkinimo neteikia
Atsakyti