Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

drinks_cheers.gif SEKMES VISOMS!

Is tiesu, visokiu nuomoniu yra apie sia knyga, vakar kaip tik susiduriau su viena ne kokia. Kaip visada galioja posakis kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet siuo klausimu leisiu sau pabuti kategoriska. Man atrodo, kad tie, kam knyga nepadejo arba padejo tik laikinai paprasciausiai NEATIDZIAI SKAITE. Arba is anksto buvo nusiteike "man nepades". As nesisivaizduoju, kaip gali nepadeti jei tikrai atveri savo prota visoms ten destomoms mintims. Pagrindine taisykle - netureti jokio isankstinio nusiteikimo (o tai zinoma, ne kiekvienas gali).
cool.gif
Atsakyti
labas. aš irgi norėčiau tos knygutės jei nesunku. karaneckiene@marinet.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2008 03 13, 02:44)
As gavau. Aciu.  4u.gif  Bandysiu ir MB priverst skaityt. mirksiukas.gif

As tai kaledoms padovanojau biggrin.gif ir pasakiau, kad galetu perskaityti, juk visgi dovana lotuliukas.gif per prievarta nekisau..bet maniskis smalsus, tai susidomejo, kas cia do stebuklinga knyga biggrin.gif

QUOTE(Indula @ 2008 03 13, 09:33)
Gavau ir aš jau knygutę bigsmile.gif gretimam kabinete, bendradarbis, užkietėjęs rūkorius su 30 metų stažu irgi jos užsiprašė  blink.gif .Tikiuosi, kad bus efektyvu mirksiukas.gif

Stazas neturi jokio skirtumo su sia knyga 4u.gif svarbu, kad zmogus bent krisleli noro turetu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 13 kovo 2008 - 11:09
laba diena ir as noreciau tos knygutes ax.gif gudytejol@gmail.com
aciu ax.gif
Atsakyti
Hopeidea, matai kaip tavo reklama suveike ??? lotuliukas.gif
Super thumbup.gif

siunciu.
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 03 13, 15:47)
Hopeidea, matai kaip tavo reklama suveike ???  lotuliukas.gif
Super  thumbup.gif

siunciu.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
kaip smagu drinks_cheers.gif
Bet tai jums visos merginos turi dekoti, wub.gif nes siunciat elektronini knygos varianta , kaip suprantu ax.gif 4u.gif beje, man irgi praverstu blush2.gif Nusiusciau pusseserei i Amerika... 4u.gif
Mano emeilas : uzsakymai123@gmail.com 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 03 13, 07:45)
drinks_cheers.gif SEKMES VISOMS!

Is tiesu, visokiu  nuomoniu yra apie sia knyga, vakar kaip tik susiduriau su viena ne kokia. Kaip visada galioja posakis kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet siuo klausimu leisiu sau pabuti kategoriska. Man atrodo, kad tie, kam knyga nepadejo arba padejo tik laikinai paprasciausiai NEATIDZIAI SKAITE. Arba is anksto buvo nusiteike "man nepades". As nesisivaizduoju, kaip gali nepadeti jei tikrai atveri savo prota visoms ten destomoms mintims. Pagrindine taisykle  - netureti jokio isankstinio nusiteikimo (o tai zinoma, ne kiekvienas gali).
cool.gif

visiskai tau pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
na mano stazas palyginti su kitu tikriausiai nera labai didelis, bet rukau jau 8 metai blink.gif suskaiciavau ir pakraupau doh.gif nesu didele uzkietejus rukore, bet manasis neruko ir rukanciu labai nemegsta, todel mane labai agituoja mesti... ir pati noreciau tik neuztenka kazko... pati bandziau mesti pries kokius ketverius metus, keisdama cigarete maistu, bet baigesi tuo, kad sugriesijau ta viena cigarete per diena... buvo laikas kai surukydavau ir po pakeli per diena blink.gif dabar 3-6. net manasis sako kaip tu nemeti rukyt su tokiais pasizaidimais...
labai noreciau dziaugtis kaip kitos nors savaite nerukymo blush2.gif
tik dabar svorio priaugimas nebe problema butu, o dziaugsmas bigsmile.gif nes nikotinas neleidzia augti taip trokstamiems kilogramams doh.gif
pati turiu rusu kalba knyga Легкий способ бросить курить 85metu, gal ta pati cia? tik gal lietuviska, nes labai sunku skaityti rusisksai... gal galeciau ir as gauti jusu knygele? vanilinevaniline@gmail.com
Atsakyti
Kaip supratau, cia ir eina kalba apie ta Allen Kar knygele rusu kalba. Bet dabar jau neseniai pasirode si knyga isversta i lietuviu kalba, galima nusipirkt bet kuriam knygyne 4u.gif
Atsakyti
Taip, knygynuose si knyga taip pat parduodama.
Kai atradau Lengvaji Buda, knygynuose lietuvisko vertimo dar nebuvo. Man asmeniskai daug labiau patinka skaityti knygas laikant jas rankose, o ne is kompiuterio ekrano. Bet jei del ivairiu priezasciu negalite jos nusipirkti - esu cia, kad atsiusciau jums elektronini varianta. 4u.gif Tik dar kart ispeju - tai tik pusiau redaguotas ne visai sklandus vertimas.

egliosha, gaudyk, persiunciau. cool.gif
Atsakyti
4u.gif Labuka visoms, labai ruosiuosi atsikratyti sio negero iprocio,,,noriu paklaust ar kas megino mesdamos vartoti homeopatini preparata ACOTINUM? Ir jei butu galima gauti knygele, butu didelis dekui sarlote2001@hotmail.com.
Atsakyti
QUOTE(sarlote @ 2008 03 14, 17:48)
4u.gif Labuka visoms, labai ruosiuosi atsikratyti sio negero iprocio,,,noriu paklaust ar kas megino mesdamos vartoti homeopatini preparata ACOTINUM? Ir jei butu galima gauti knygele, butu didelis dekui sarlote2001@hotmail.com.

issiunciau 4u.gif
jai turi noro atsikratyt sio iprocio, perskaityk knyga mirksiukas.gif atrodys juokinga mintis, kad turi kazka naudoti vietoj cigareciu, tau pilnai uzteks tavo blaivaus proto, kad neimtum to brudo i burna.
pazistu neviena zmogu, kuris megino mesti rukyti vartodamas ivairius pakaitalus, bet nepazistu nei vieno, kuriam pavyko tai padaryti ilgiasniam laikui. pazystu pora zmoniu, kurie perskaite sia knyga ir jie abu jau neberuko thumbup.gif
Atsakyti