SEKMES VISOMS!
Is tiesu, visokiu nuomoniu yra apie sia knyga, vakar kaip tik susiduriau su viena ne kokia. Kaip visada galioja posakis kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet siuo klausimu leisiu sau pabuti kategoriska. Man atrodo, kad tie, kam knyga nepadejo arba padejo tik laikinai paprasciausiai NEATIDZIAI SKAITE. Arba is anksto buvo nusiteike "man nepades". As nesisivaizduoju, kaip gali nepadeti jei tikrai atveri savo prota visoms ten destomoms mintims. Pagrindine taisykle - netureti jokio isankstinio nusiteikimo (o tai zinoma, ne kiekvienas gali).
labas. aš irgi norėčiau tos knygutės jei nesunku. karaneckiene@marinet.lt
QUOTE(meumeuke @ 2008 03 13, 02:44)
As gavau. Aciu. Bandysiu ir MB priverst skaityt.
As tai kaledoms padovanojau ir pasakiau, kad galetu perskaityti, juk visgi dovana per prievarta nekisau..bet maniskis smalsus, tai susidomejo, kas cia do stebuklinga knyga
QUOTE(Indula @ 2008 03 13, 09:33)
Gavau ir aš jau knygutę gretimam kabinete, bendradarbis, užkietėjęs rūkorius su 30 metų stažu irgi jos užsiprašė .Tikiuosi, kad bus efektyvu
Stazas neturi jokio skirtumo su sia knyga svarbu, kad zmogus bent krisleli noro turetu
laba diena ir as noreciau tos knygutes gudytejol@gmail.com
aciu
aciu
Hopeidea, matai kaip tavo reklama suveike ???
Super
siunciu.
Super
siunciu.
QUOTE(zyzane @ 2008 03 13, 15:47)
kaip smagu
Bet tai jums visos merginos turi dekoti, nes siunciat elektronini knygos varianta , kaip suprantu beje, man irgi praverstu Nusiusciau pusseserei i Amerika...
Mano emeilas : uzsakymai123@gmail.com Aciu
QUOTE(zyzane @ 2008 03 13, 07:45)
SEKMES VISOMS!
Is tiesu, visokiu nuomoniu yra apie sia knyga, vakar kaip tik susiduriau su viena ne kokia. Kaip visada galioja posakis kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet siuo klausimu leisiu sau pabuti kategoriska. Man atrodo, kad tie, kam knyga nepadejo arba padejo tik laikinai paprasciausiai NEATIDZIAI SKAITE. Arba is anksto buvo nusiteike "man nepades". As nesisivaizduoju, kaip gali nepadeti jei tikrai atveri savo prota visoms ten destomoms mintims. Pagrindine taisykle - netureti jokio isankstinio nusiteikimo (o tai zinoma, ne kiekvienas gali).
visiskai tau pritariu
na mano stazas palyginti su kitu tikriausiai nera labai didelis, bet rukau jau 8 metai suskaiciavau ir pakraupau nesu didele uzkietejus rukore, bet manasis neruko ir rukanciu labai nemegsta, todel mane labai agituoja mesti... ir pati noreciau tik neuztenka kazko... pati bandziau mesti pries kokius ketverius metus, keisdama cigarete maistu, bet baigesi tuo, kad sugriesijau ta viena cigarete per diena... buvo laikas kai surukydavau ir po pakeli per diena dabar 3-6. net manasis sako kaip tu nemeti rukyt su tokiais pasizaidimais...
labai noreciau dziaugtis kaip kitos nors savaite nerukymo
tik dabar svorio priaugimas nebe problema butu, o dziaugsmas nes nikotinas neleidzia augti taip trokstamiems kilogramams
pati turiu rusu kalba knyga Легкий способ бросить курить 85metu, gal ta pati cia? tik gal lietuviska, nes labai sunku skaityti rusisksai... gal galeciau ir as gauti jusu knygele? vanilinevaniline@gmail.com
labai noreciau dziaugtis kaip kitos nors savaite nerukymo
tik dabar svorio priaugimas nebe problema butu, o dziaugsmas nes nikotinas neleidzia augti taip trokstamiems kilogramams
pati turiu rusu kalba knyga Легкий способ бросить курить 85metu, gal ta pati cia? tik gal lietuviska, nes labai sunku skaityti rusisksai... gal galeciau ir as gauti jusu knygele? vanilinevaniline@gmail.com
Kaip supratau, cia ir eina kalba apie ta Allen Kar knygele rusu kalba. Bet dabar jau neseniai pasirode si knyga isversta i lietuviu kalba, galima nusipirkt bet kuriam knygyne
Taip, knygynuose si knyga taip pat parduodama.
Kai atradau Lengvaji Buda, knygynuose lietuvisko vertimo dar nebuvo. Man asmeniskai daug labiau patinka skaityti knygas laikant jas rankose, o ne is kompiuterio ekrano. Bet jei del ivairiu priezasciu negalite jos nusipirkti - esu cia, kad atsiusciau jums elektronini varianta. Tik dar kart ispeju - tai tik pusiau redaguotas ne visai sklandus vertimas.
egliosha, gaudyk, persiunciau.
Kai atradau Lengvaji Buda, knygynuose lietuvisko vertimo dar nebuvo. Man asmeniskai daug labiau patinka skaityti knygas laikant jas rankose, o ne is kompiuterio ekrano. Bet jei del ivairiu priezasciu negalite jos nusipirkti - esu cia, kad atsiusciau jums elektronini varianta. Tik dar kart ispeju - tai tik pusiau redaguotas ne visai sklandus vertimas.
egliosha, gaudyk, persiunciau.
Labuka visoms, labai ruosiuosi atsikratyti sio negero iprocio,,,noriu paklaust ar kas megino mesdamos vartoti homeopatini preparata ACOTINUM? Ir jei butu galima gauti knygele, butu didelis dekui sarlote2001@hotmail.com.
QUOTE(sarlote @ 2008 03 14, 17:48)
Labuka visoms, labai ruosiuosi atsikratyti sio negero iprocio,,,noriu paklaust ar kas megino mesdamos vartoti homeopatini preparata ACOTINUM? Ir jei butu galima gauti knygele, butu didelis dekui sarlote2001@hotmail.com.
issiunciau
jai turi noro atsikratyt sio iprocio, perskaityk knyga atrodys juokinga mintis, kad turi kazka naudoti vietoj cigareciu, tau pilnai uzteks tavo blaivaus proto, kad neimtum to brudo i burna.
pazistu neviena zmogu, kuris megino mesti rukyti vartodamas ivairius pakaitalus, bet nepazistu nei vieno, kuriam pavyko tai padaryti ilgiasniam laikui. pazystu pora zmoniu, kurie perskaite sia knyga ir jie abu jau neberuko