Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

Taip cia viskas priklauso tik nuo tavo mastymo. Jei tikrai nuosirdziai noresi mesti bus tikrai lengva thumbup.gif o pasitenkinimo jausmas metus begalinis!!!!
penktadieni bus menuo kaip nerukau clap.gif
Atsakyti
mergytės, ir aš norėčiau knygutės ax.gif .Jau tiek kartų mečiau, kad net nesuskaičiuočiau doh.gif .bet ir stažas mano ne toks jau menkas 17 m doh.gif .Siaubas kažkoks unsure.gif Gal šį kart pavyks cool.gif
i.semetiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2008 03 12, 16:21)
mergytės, ir aš norėčiau knygutės ax.gif .Jau tiek kartų mečiau, kad net nesuskaičiuočiau doh.gif .bet ir stažas mano ne toks jau menkas 17 m doh.gif .Siaubas kažkoks unsure.gif Gal šį kart pavyks  cool.gif

Persiunciau. Del stazo nepergyvenk - Lengvas Budas dar net efektyviau padeda ilgai rukiusiems, teisingiau ju dziaugsmas ir nuostaba buna didziausia, nes tie, kas ruko tiek ilgai, paprastai negali patiketi, kad mesti taip lengva smile.gif As rukiau 11 metu - sakyciau irgi nemazai! 4u.gif Sekmes!
Atsakyti
Žiūriu kad skyrelis atgijo, buvo ko tai užmirštas smile.gif
Na ka mergytės, vis neišdrysdavau prisipažinti, bet prieš 2 savaites sugriešijau blush2.gif Tą dieną buvo lygiai 2 mėn nerūkymo stažas ir aš kvailė sugadinau visą reikalą, visą šitą džiaugsmą užgožė ta vienintelė cigaretė. Ir ką galiu pasakyti, kad kelias dienas po to sąžinė graužė baisiniai, daugiau apie cigaretes net pagalvot nenoriu. Supratau kad nieko ji man gero nesuteikė. Gal man to reikėjo kad šitai supraščiau blush2.gif

O šiandien padariau gerą darbą smile.gif, daviau knygos kopiją bendradarbiui smile.gif
(priminsiu kad mes 3 bendradarbiai metėm perskaitę šią knygą, gal bus ir ketvirtas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 03 12, 17:29)
Žiūriu kad skyrelis atgijo, buvo ko tai užmirštas smile.gif
Na ka mergytės, vis neišdrysdavau prisipažinti, bet prieš 2 savaites sugriešijau  blush2.gif Tą dieną buvo lygiai 2 mėn nerūkymo stažas ir aš kvailė sugadinau visą reikalą, visą šitą džiaugsmą užgožė ta vienintelė cigaretė.  Ir ką galiu pasakyti, kad kelias dienas po to sąžinė graužė baisiniai, daugiau apie cigaretes net pagalvot nenoriu. Supratau kad nieko ji man gero nesuteikė. Gal man to reikėjo kad šitai supraščiau  blush2.gif

O šiandien padariau gerą darbą smile.gif, daviau knygos kopiją bendradarbiui smile.gif
(priminsiu kad mes 3 bendradarbiai metėm perskaitę šią knygą, gal bus ir ketvirtas) smile.gif

Taip, atgijo siek tiek thumbup.gif As ji seku pastoviai, neleidziu numirti mirksiukas.gif
Sakai sugriesijai, bet liuks, kad taip gerai pasibaige tau! As per visa savo nerukymo laika itraukiau viena duma is kito rukaliaus cigaretes, grynai is sportinio idomumo, koki jausma tai man sukels - tai vos plauciu neiskosejau ant saligatvio - tiesiog isitikinau, kad jokiu sentimentu TIKRAI nebeturiu sitam daiktui schmoll.gif O sazines grauzaciu isgyvenau daug - sapnuose- sapnuodavau, kad rukau ir kad labai del to grauziuosi - visai kaip knygoje - taip gera budavo pabusti ir suprasti, kad tai tik sapnas! ax.gif
SVEIKINU VISAS NERUKYMO SUKAKTUVININKES bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 03 12, 16:43)
Taip, atgijo siek tiek thumbup.gif  As ji seku pastoviai, neleidziu numirti  mirksiukas.gif
Sakai sugriesijai, bet liuks, kad taip gerai pasibaige tau! As per visa savo nerukymo laika itraukiau viena duma is kito rukaliaus cigaretes, grynai is sportinio idomumo, koki jausma tai man sukels - tai vos plauciu neiskosejau ant saligatvio -  tiesiog isitikinau, kad jokiu sentimentu TIKRAI nebeturiu sitam daiktui  schmoll.gif  O sazines grauzaciu isgyvenau daug - sapnuose- sapnuodavau, kad rukau ir kad labai del to grauziuosi - visai kaip knygoje - taip gera budavo pabusti ir suprasti, kad tai tik sapnas!  ax.gif
SVEIKINU VISAS NERUKYMO SUKAKTUVININKES  bigsmile.gif

Aš pačioj pradžioj sapnuodavau irgi kaip rūkau ir sažinę irgi sapne grauždavo. Geriausias sapnas buvo kai sapnavau pilną karutį (kitaip tačka) cigarečių pokelių (gerai kad ne visas kamazas) smile.gif, jas nusipirko vyro draugas ir laikė pas mus namie doh.gif . Tai dar dabar šitas sapnas šypsena sukelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 03 12, 15:27)
Persiunciau.  4u.gif  Sekmes!

na negavau dar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2008 03 12, 18:41)
na negavau dar unsure.gif

LABAI KEISTA, nes siunciau 14:30val. Gal pastrigo pastas.
Gal koki dar viena emaila turi (gali i AZ parasyti). g.gif
Atsakyti
Man irgi tokie sapnai buna... labai nemalonus jausmas schmoll.gif
as tai net nebandziau rukyti, kad isitikinti, man uztenka dumu kvapa uzuosti ir jau net nesinori kisti tos bjaurybes i burna blush2.gif smirda slykstu fui wacko.gif
ypac rytais negaliu pakesti to kvapo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2008 03 10, 23:45)
Labas merginos na mano vyras perskaite ta knyga ir jau 2 diena nerūko, jam tai tikrai paveike ta knyga jis jau pora dienu tik apie tai ir šneka  biggrin.gif

Atejau i si , seniau mano lankyta skyreli pasidziaugti, kad neberukau nuo naujuju metu ax.gif , o vyras su 24 metu stazu irgi neberuko thumbup.gif ir norejau kaip paslapti pasakyti apie sia fantastiska knyga wub.gif biggrin.gif bet ziuriu cia ne as viena tokia gudri lotuliukas.gif
Sveikinu, visas susivokusias ir atsisakiusias priklausomybes drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O rimtai nusiteikusioms neberukyti tikrai siulau paskaityti sia fantastiska knyga wub.gif ir tureti savo nuomone apie ja mirksiukas.gif
Atsakyti
As gavau. Aciu. 4u.gif Bandysiu ir MB priverst skaityt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau ir aš jau knygutę bigsmile.gif gretimam kabinete, bendradarbis, užkietėjęs rūkorius su 30 metų stažu irgi jos užsiprašė blink.gif .Tikiuosi, kad bus efektyvu mirksiukas.gif
Atsakyti