Taip cia viskas priklauso tik nuo tavo mastymo. Jei tikrai nuosirdziai noresi mesti bus tikrai lengva o pasitenkinimo jausmas metus begalinis!!!!
penktadieni bus menuo kaip nerukau
mergytės, ir aš norėčiau knygutės .Jau tiek kartų mečiau, kad net nesuskaičiuočiau .bet ir stažas mano ne toks jau menkas 17 m .Siaubas kažkoks Gal šį kart pavyks
i.semetiene@gmail.com
i.semetiene@gmail.com
QUOTE(Indula @ 2008 03 12, 16:21)
mergytės, ir aš norėčiau knygutės .Jau tiek kartų mečiau, kad net nesuskaičiuočiau .bet ir stažas mano ne toks jau menkas 17 m .Siaubas kažkoks Gal šį kart pavyks
Persiunciau. Del stazo nepergyvenk - Lengvas Budas dar net efektyviau padeda ilgai rukiusiems, teisingiau ju dziaugsmas ir nuostaba buna didziausia, nes tie, kas ruko tiek ilgai, paprastai negali patiketi, kad mesti taip lengva As rukiau 11 metu - sakyciau irgi nemazai! Sekmes!
Žiūriu kad skyrelis atgijo, buvo ko tai užmirštas
Na ka mergytės, vis neišdrysdavau prisipažinti, bet prieš 2 savaites sugriešijau Tą dieną buvo lygiai 2 mėn nerūkymo stažas ir aš kvailė sugadinau visą reikalą, visą šitą džiaugsmą užgožė ta vienintelė cigaretė. Ir ką galiu pasakyti, kad kelias dienas po to sąžinė graužė baisiniai, daugiau apie cigaretes net pagalvot nenoriu. Supratau kad nieko ji man gero nesuteikė. Gal man to reikėjo kad šitai supraščiau
O šiandien padariau gerą darbą , daviau knygos kopiją bendradarbiui
(priminsiu kad mes 3 bendradarbiai metėm perskaitę šią knygą, gal bus ir ketvirtas)
Na ka mergytės, vis neišdrysdavau prisipažinti, bet prieš 2 savaites sugriešijau Tą dieną buvo lygiai 2 mėn nerūkymo stažas ir aš kvailė sugadinau visą reikalą, visą šitą džiaugsmą užgožė ta vienintelė cigaretė. Ir ką galiu pasakyti, kad kelias dienas po to sąžinė graužė baisiniai, daugiau apie cigaretes net pagalvot nenoriu. Supratau kad nieko ji man gero nesuteikė. Gal man to reikėjo kad šitai supraščiau
(priminsiu kad mes 3 bendradarbiai metėm perskaitę šią knygą, gal bus ir ketvirtas)
QUOTE(Vikadi @ 2008 03 12, 17:29)
Žiūriu kad skyrelis atgijo, buvo ko tai užmirštas
Taip, atgijo siek tiek As ji seku pastoviai, neleidziu numirti
Sakai sugriesijai, bet liuks, kad taip gerai pasibaige tau! As per visa savo nerukymo laika itraukiau viena duma is kito rukaliaus cigaretes, grynai is sportinio idomumo, koki jausma tai man sukels - tai vos plauciu neiskosejau ant saligatvio - tiesiog isitikinau, kad jokiu sentimentu TIKRAI nebeturiu sitam daiktui O sazines grauzaciu isgyvenau daug - sapnuose- sapnuodavau, kad rukau ir kad labai del to grauziuosi - visai kaip knygoje - taip gera budavo pabusti ir suprasti, kad tai tik sapnas!
SVEIKINU VISAS NERUKYMO SUKAKTUVININKES
QUOTE(zyzane @ 2008 03 12, 16:43)
Taip, atgijo siek tiek As ji seku pastoviai, neleidziu numirti
Sakai sugriesijai, bet liuks, kad taip gerai pasibaige tau! As per visa savo nerukymo laika itraukiau viena duma is kito rukaliaus cigaretes, grynai is sportinio idomumo, koki jausma tai man sukels - tai vos plauciu neiskosejau ant saligatvio - tiesiog isitikinau, kad jokiu sentimentu TIKRAI nebeturiu sitam daiktui O sazines grauzaciu isgyvenau daug - sapnuose- sapnuodavau, kad rukau ir kad labai del to grauziuosi - visai kaip knygoje - taip gera budavo pabusti ir suprasti, kad tai tik sapnas!
Aš pačioj pradžioj sapnuodavau irgi kaip rūkau ir sažinę irgi sapne grauždavo. Geriausias sapnas buvo kai sapnavau pilną karutį (kitaip tačka) cigarečių pokelių (gerai kad ne visas kamazas) , jas nusipirko vyro draugas ir laikė pas mus namie . Tai dar dabar šitas sapnas šypsena sukelia
QUOTE(Indula @ 2008 03 12, 18:41)
na negavau dar
LABAI KEISTA, nes siunciau 14:30val. Gal pastrigo pastas.
Gal koki dar viena emaila turi (gali i AZ parasyti).
QUOTE(aleksa @ 2008 03 10, 23:45)
Labas merginos na mano vyras perskaite ta knyga ir jau 2 diena nerūko, jam tai tikrai paveike ta knyga jis jau pora dienu tik apie tai ir šneka
Atejau i si , seniau mano lankyta skyreli pasidziaugti, kad neberukau nuo naujuju metu , o vyras su 24 metu stazu irgi neberuko ir norejau kaip paslapti pasakyti apie sia fantastiska knyga bet ziuriu cia ne as viena tokia gudri
Sveikinu, visas susivokusias ir atsisakiusias priklausomybes
O rimtai nusiteikusioms neberukyti tikrai siulau paskaityti sia fantastiska knyga ir tureti savo nuomone apie ja
As gavau. Aciu. Bandysiu ir MB priverst skaityt.
Gavau ir aš jau knygutę gretimam kabinete, bendradarbis, užkietėjęs rūkorius su 30 metų stažu irgi jos užsiprašė .Tikiuosi, kad bus efektyvu