Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(laimcė @ 2008 03 07, 16:52)
as ir tos knygeles noreciau 4u.gif laukiss@one.lt

issiunciau, tikiuosi pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 02 25, 15:02)
Sveikos visos naujokes  mirksiukas.gif

labai smagu, kad ateinate cia papasakoti savo isgyvenimu - tikrai labai verta, is savo patirties zinau, kaip idomu skaityti, kaip tai pavyko KITIEMS - gal kurios nors istorija paskatins kazka, kas tyliai skaito komentarus, pasekti jusu pavyzdziu!!!  thumbup.gif

Man metus rukyti taip pat pasikeite ne vien tai, kad neberukau. Teigiami IVAIRIAPUSISKI dalykai, nes pamaciau, kad galbut ne viskas yra taip, kaip isivaizdavau visa gyvenima (niekada netikejau, kad mesiu, uztikrintai, visam ir taip lengvai). Aisku, savimi didziuojuosi, labiau save myliu ir to pasekoje jauciu visokiausiu kitu teigiamu pokyciu!

Bus nuostabus pavasaris!  clap.gif be cigareciu.

Gal ir man tą knygelę atsiustumet, ir as svajoju ir planuoju.... 4u.gif
Papildyta:
kristemic@anet.lt
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2008 03 08, 23:47)
Gal ir man tą knygelę atsiustumet, ir as svajoju ir planuoju....  4u.gif
Papildyta:
kristemic@anet.lt

issiunciau
laukiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 09 kovo 2008 - 10:21
QUOTE(mamavaida @ 2008 03 09, 10:55)
issiunciau
laukiu atsiliepimu  smile.gif

LABAI AČIŪ, GAVAU. aš tikiu, kad prisijungsiu prie jūsų, jau metusiųjų. Šaunuolės jūs! Laikykitės ir niekada nebesusigundykit!
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Norejau pasidalinti patirtimi: vakar rukiau kaljana. Visada laikiau ji kazkokiu zaidimeliu, vaisiniu dumeliu. Bet tik vakar pajutau, kad ten yra ir normalaus tabako! blink.gif Kol dar rukiau, visai to nejausdavau!

Ne, nepradesiu vel rukyti smile.gif ne, nejauciau poreikio dar ir dar patraukti. Siap. Nustebau, kad kazkada tokiu nekaltu atrodes daiktas is tiesu yra visai kaltas!!! blink.gif Ir visai neskanu!!!
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 03 10, 10:15)
Labas rytas smile.gif

Norejau pasidalinti patirtimi: vakar rukiau kaljana. Visada laikiau ji kazkokiu zaidimeliu,  vaisiniu dumeliu. Bet tik vakar pajutau, kad ten yra ir normalaus tabako!  blink.gif Kol dar rukiau, visai to nejausdavau!

Ne, nepradesiu vel rukyti smile.gif ne, nejauciau poreikio dar ir dar patraukti. Siap. Nustebau, kad kazkada tokiu nekaltu atrodes daiktas is tiesu yra visai kaltas!!!  blink.gif Ir visai neskanu!!!

kaljanas kenkia mažiau, nes ten nera dervu ir viso to š.. kurį maišo į paprastas cigaretes. jis kaip ir tas sukamas tabakas, sako, sveikiau, bet vistiek tabakas.
Atsakyti
Tame ir esme - as jame tabako NIEKADA nejausdavau anksciau! Pajutau tik dabar - veee. schmoll.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as prie jusu. Bandau mazint. Jau menuo gal. Surukau po 10 per diena dabar. Anksciau po pakeli. Negalvojau, kad taip bus sunku mest. verysad.gif
Gal ir man ta knygele padetu... unsure.gif bugausis@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 01, 22:34)
gal galit ir mane psichologiskai palaikyti,bandau mesti.bet ziauru,dabar i diena tik po viena cigarete surukau,o anksciau budavo po daugiau,budavo kad tipo metu po savaite nerukau,bet cia grynai ne prisirisimas o neturejimas ka veikti,kai ner ka veikt neislaikau ir parukau.
kaip mest.tik prasideda sesija egzai susinervinu ir vel parukau doh.gif  doh.gif  doh.gif

As irgi. Susinervinu -- rukau. Kai visa diena namie sedziu, streso ner, tai ir rukyt taip nesinori. Bet vos tik iseinu kur, tai cigarete po cigaretes. Siaubas... doh.gif
Atsakyti
Labas merginos na mano vyras perskaite ta knyga ir jau 2 diena nerūko, jam tai tikrai paveike ta knyga jis jau pora dienu tik apie tai ir šneka biggrin.gif
Atsakyti
ooo.. ir as noriu tokios knygeles..atsiuskit prasau emailu vaivaliux@mail.ru ax.gif
Atsakyti
Priaugsi svoriogarantuoju. Noresi valgyti. Bus sunku, bet tai to verta.
Atsakyti
QUOTE(Dalg @ 2008 03 11, 13:31)
Priaugsi svoriogarantuoju. Noresi valgyti. Bus sunku, bet tai to verta.

NIEKO PANNASAUS. Tai bus tik metant valios metodu, jei galvosi, kad kazka aukoji.
Jei viska darysi teisingai, nei svorio piaugsi, nei bus sunku. Viskas priklauso nuo to, KAIP tai padarysi.
Atsakyti