Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

Sveikos wink.gif pati nerukau, ir net nebandzius dar bigsmile.gif biggrin.gif bet vat mano sesei tai problema, ir gana didele, o jau laikas tuoj bus jai tapti ir mama, ir noreciau jai padeti 4u.gif aisku, cia svarbiausia kad ji pati noretu mesti, bet tikiuosi "ateis i prota" rolleyes.gif jei galit atsiuskit ir man ta knyga ax.gif irmukas8@gmail.com dekui is anksto 4u.gif smile.gif
Atsakyti
labas,rukyt pradejau dar pauglystej ir kuri laika tikrai stipriai duma traukiau biggrin.gif ,bet po to kazkaip dasuto ,kad tai nera gerai smile.gif ir nusprendziau mesti.Buvo sunku,nes beveik visos drauges taip pat ruke ax.gif Tai pradzioje dar per baliukus sutraukdavau cigarete kita biggrin.gif ,bet dabar jau 9menuo ne vienos,ir net nesinori thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes

Is patirties galiu pasakyti kad mesti rukyti tiesiog saltai, yra labai sunku ir daug kas po trumpo laiko vel pradeda rukyti, jug rukoma nes "organizmas reikalauja" o ypac po kokios kavos ar alkoholio, arba tiesiog kai nera ka veigti. Praeitais metais bandziau mesti rukyti , kaskaip buvo apemusi paranoja kad turiu rimtu problemu su sveikata (veliau pasirode kad nieko nera:) ) ir is baimes mirti meciau rukyti he he. Istveriau tik 6 savaites , pirmom savaitem atrode kad vaizdas dvejinasi smile.gif) Sunkiausia kada visi pazystami ir draugai ruko aplinkui. Ilga istorija trumpai, pradejau rukyti.
Vis girdedavau mete rukyti pasakodavo kad saltai mesti rukyti mazai kam pasiseka reikia viena yproty keisti kitu, siuo atveju rukyma pakeisti kaskuom teigiamu. Senei buvau galvojusi kad noreciau lankyti sporto kluba, seip broblemu su svoriu niekad neturejau , bet galvojau sirdelei pataisyti ir seip sveikai gyventi butu visai faina. Pries keleta savaiciu nuejau i netoliese esanty sporto kluba tiesiog pasizvalgyti paziureti kas ir kaip su trenereis pasikalbeti. Ir kaskaip akys atsivere, ziuriu visi esantys sportuoja , kas ant treniruokliu kas grupese kokius pratimus daro visi nori buti stiprus ir sveiki, o as pabandziau pora treniruokliu ir vos neuzdusau, kraujo spaudimas vos ne iki nenormaliu ribu pakilo, o nei antsvorio neturiu nieko, treneris sako, nu zurudijusi visai, o jug man tik 25m kur as nebusiu uzdusus ir aprudijus jaigu prarukiau 6 metus. Isejau as is sporto klubo su sazines grauzatim ir kalta jausdamasi, galvoju , nugi tie zmogenai plusa laksto ten duodasi devynis prakaitus pila, o as sveikata savo gadinu, jug noriu pamatyty sunu augant. Ir pasijutau taip kai jauciausi kai suzinojau kad laukiuosi, ta snoras rukyti automatiskai praejo kai niestumo testa pasidariau ir beveik du metus tada nerukiau. Ir ta penktadieny pries dvi savaites pakeliui namo is sporto klubo iskraciau is tases paskutyni pokely cigareciu. Sekancia diena pasirasiau metu laiko kontrakta su sporto klubu susimokejau ir negaliu atsidziaugti gad pagaliau daejo. Dvi savaites nera daug, bet noras rukyti isvis praejo, nemoku apsakyti jausmo, paciau labai keista. Psiziuriu i rukancius ir man ju gaila darosi smile.gif))
Tai va tokia mano istorija. Sekmes motereles , rukymas baisei slygstus yprotis sendinantis anksciau laiko. Bukim sveikos stiprios ir rodykime savo vaikuciams tinkama pavyzdy. Jug stovedama su cigarete dantyse savo vaikui neirodysi kad rukyti negalima.
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu 4u.gif
as jau nerukau 12 dienu. Perskaiciau Alano Karo knygute. Patiko.
Ir siaip buvau nusprendusi mesti, bet kazkaip vis nepasiryzdavau, bet perskaicius knyga tvirtai nusprendziau.
Rukyti jau visai nera noro, ir paziurejus i rukancius tikrai ju gaila. Kai ziuri i juos dar labiau didziuojiesi savimi, labai geras jausmas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos visos naujokes mirksiukas.gif

labai smagu, kad ateinate cia papasakoti savo isgyvenimu - tikrai labai verta, is savo patirties zinau, kaip idomu skaityti, kaip tai pavyko KITIEMS - gal kurios nors istorija paskatins kazka, kas tyliai skaito komentarus, pasekti jusu pavyzdziu!!! thumbup.gif

Man metus rukyti taip pat pasikeite ne vien tai, kad neberukau. Teigiami IVAIRIAPUSISKI dalykai, nes pamaciau, kad galbut ne viskas yra taip, kaip isivaizdavau visa gyvenima (niekada netikejau, kad mesiu, uztikrintai, visam ir taip lengvai). Aisku, savimi didziuojuosi, labiau save myliu ir to pasekoje jauciu visokiausiu kitu teigiamu pokyciu!

Bus nuostabus pavasaris! clap.gif be cigareciu.
Atsakyti
Sveikos, gal galit ir man atsiūsti knygą į brs@citynetlt ax.gif . Gelbėsiu vyrą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2008 02 25, 19:11)
Sveikos, gal galit ir man atsiūsti knygą į brs@citynetlt ax.gif . Gelbėsiu vyrą 4u.gif .

Nusiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 02 25, 19:52)
Nusiunciau  smile.gif

Gal galite ir man atsiusti? 4u.gif irmukas8@gmail.com, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2008 02 25, 18:11)

Labai dėkinga aciuks.gif .
Atsakyti
O kaip itikinti drauga perskaityti ta knyga? Jis nemegsta skaityti ir po darbo pavarges buna... doh.gif
Gal reikes paciai vakarais jam bandyti skaityti rolleyes.gif
Pasaka pries miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astushke @ 2008 02 27, 13:02)
O kaip itikinti drauga perskaityti ta knyga? Jis nemegsta skaityti ir po darbo pavarges buna...  doh.gif 
Gal reikes paciai vakarais jam bandyti skaityti  rolleyes.gif
Pasaka pries miega  biggrin.gif

Siaip internete kazkada buvau radusi AUDIO versija rusu kalba. Bet tas puslapis neveike g.gif .
Jei supranta rusiskai, gali pabandyti "parsipusti" is visokiu emule ar kokiu rusisku saitu PVZ
rolleyes.gif
Atsakyti
laba diena,

pagaliau suradau toki skyreli, kur tiek daug pasisakančių apie sią baisią yda. Ir as atrodo esu pasiruosusi mes rūkyti, bet vis sakau nuo rydienos tai tikrai...o kada ateis ta rydiena? Skaitau,kad jūs visos kažkokia knyga gerą skaitot? Gal ir man galėtumėt ja atsiūsti. sraige78@one.lt. būciau labai dėkinga. Gal taip greičiau ta rydiena ateitų 4u.gif
Atsakyti