agniukasssss@one.lt busiu labai dekinga merginos laikykites ir nerukyk itjug nerukyti taip saunu kai kas nors sako einam parukyt o tu isdidziu balsu pranesi kad metei vien tas man leidzia nepaluzt
QUOTE(agniukasssss @ 2008 02 07, 20:33)
agniukasssss@one.lt busiu labai dekinga merginos laikykites ir nerukyk itjug nerukyti taip saunu kai kas nors sako einam parukyt o tu isdidziu balsu pranesi kad metei vien tas man leidzia nepaluzt
issiunciau
JUECHIKAS---nepritruks as visiska bevale bet jau 3sav.nerukau net paciai keista ir tikiu kad tau pavyks
sveikos merginos, ko tokios tylios, niugis pasipasakokit kaip jums sekasi
man labai gerai gavau darba, ofise, kolektyvas nedidelis ir nei vienas neruko. dziaugiuosi jog ir as jau nerukanti nes jei reiktu dar galvoti, kaip cia man vienai nusimuilint parukyti, arba kaip cia vadovei pasakyti kad jau noreciau trumpam isbegt, tai butu nekas be to ir kiti bendradarbiai is kart kitaip i mane ziuret pradetu paciu laiku meciau
man labai gerai gavau darba, ofise, kolektyvas nedidelis ir nei vienas neruko. dziaugiuosi jog ir as jau nerukanti nes jei reiktu dar galvoti, kaip cia man vienai nusimuilint parukyti, arba kaip cia vadovei pasakyti kad jau noreciau trumpam isbegt, tai butu nekas be to ir kiti bendradarbiai is kart kitaip i mane ziuret pradetu paciu laiku meciau
QUOTE(mamavaida @ 2008 02 14, 21:57)
Labas labas!!! Is tiesu kazkaip labai ramu-tylu cia, nebegirdeti nei sekmes, nei nesekmes istoriju... Nors vakar po pertraukos persiunciau knygas dar 2 zmonem
Sveikinu tave su nauju darbu! Ir tikrai, kaip liuks, kad aplinkybes susikloste taip palankiai
As neseniai buvau kelioneje, vaziavome su didele kompanija, dauguma rukanciuju.. Gaila man ju budavo kai rytais susitrauke is salcio slinkdavo i balkona.. Pavydo - nulis. Tik dar karta isitikinau, koks tai PRAEITAS etapas man..
QUOTE(mamavaida @ 2008 02 14, 20:57)
Sveikos sveikos,
tikrai kaip čia ramu, aš vis kasdien pasižiūriu ar kas ką parašė o čia vis tylu buvo.
Na ką sveikinu su nauju darbu
Dabar prisiminiau, prieš porą metų dirbau irgi nedideliam kolektyve kur niekas nerūkė, tai aš laukdavau pietų kaip išganymo kad galėčiau parūkyt, supešdavau 2 per piet ir tada skaičiuodavau laiką iki darbo galo kad vėl galėčiau parūkyt. Prisimenu kokia kančia buvo . Tai net pietaut neidavau su bendradarbiais vis sugalvodavau kokių priežasčių kodėl su jais negaliu eiti. Gerai kad buvusi grupiokė netoli dirbo tai per piet su ja susitikdavom ir aš "atsigaudavau". Dabar kai pagalvoju tai net saves gaila pasidaro kaip aš kankinausi
Negaliu sakyt kad dabar nebegalvoju apie rūkymą, bet vis rečiau ir rečiau, jau 53 dienos kaip nerūkiau
QUOTE(Vikadi @ 2008 02 15, 11:24)
Negaliu sakyt kad dabar nebegalvoju apie rūkymą, bet vis rečiau ir rečiau, jau 53 dienos kaip nerūkiau
Labai labai smagu tai suzinoti is taves, nes atsimenu, kad vienu momentu apturejai sunku perioda. Tu nugalejai
QUOTE(zyzane @ 2008 02 15, 10:32)
Labai labai smagu tai suzinoti is taves, nes atsimenu, kad vienu momentu apturejai sunku perioda. Tu nugalejai
Bet labai fainiai nuteikia tokia palaikančių kompanija, lenkiuosi jums žemai
Sveikos as irgi metu rukyti,labai noreciau kad ir man atsiustumete ta knygute Lengvas būdas mesti rukyti,knygynuose nerandu,lvanagaite@gmail.com aciu
QUOTE(loriuxas @ 2008 02 18, 21:53)
Sveikos as irgi metu rukyti,labai noreciau kad ir man atsiustumete ta knygute Lengvas būdas mesti rukyti,knygynuose nerandu,lvanagaite@gmail.com aciu
knygyne sake, kad jas nespeja vezti, labai greit isperka. as ir vienu momentu ieskojau, neradau, gal su tiekimu ten kokios problemos
aciu merginos uz sveikinimus nauju darbu labai dziaugiuosi, tik kad nelabai laiko dabar liko cia uzsukti ir su jumis pabendrauti. tiek minciu dabar mano galvoj, tiek rupesciu mielu apie rukyma galvot nera kada, lyg kitas zmogus buciau, totaliai pasikeiciau po naujuju metu, pati saves nepazistu, pradejau keisti pati apie save nuomone. metimas rukyt mane labai sustiprino, pradejau siekti geresnio gyvenimo sau, ir man po truputi sekasi labai aciu sitam forumui
Laba
Noriu ir as prisijungti prie jusu
Rukiau ir nesekmingai bandziau mesti beveik 8 metus (kaip siaubingai skamba) Ir jokie griezti pasakymai sau, kad "neberukau" nepadedavo Kol galiausiai sis sprendimas atejo labai naturaliai - tiesiog atsisakiau viena diena, po to antra ir tapo vis lengviau
Man labai padejo tai,kad pradejau sportuoti - sportuojant rukyti - tai jau visiska nesamone Jokiu nei nerimo nei alkio priepuoliu as nepatiriu, kazkaip viskas normaliai...
Nerukau dar nedaug laiko (liniuotej matyti kiek), bet man tai laaaabai daug, nes apie rukyma as net negalvoju. Tiesa, mano nerukymo trumpoj istorijoj yra nuodemiu (irgi matyt kiek ) Tai sutrauktos cigaretes per baliukus Nemelavai ir nemeluoju nei sau, nei kam kitam, kad per rimtus baliukus prie poros kokteiliu neatsiras ir cigarete, nes tai man laaaabai ilga laika buvo tiesiog nepamainomas ritualas. Svarbiausiai man buvo nerukyti KASDIEN, o dabar jau dirbu ties baliukais Manau, kad sekasi vis geriau, nes per praita baliuka jau atsisakiau
O su senais "surūkovais" einu kartais tiesiog i lauka pastovet, kad nepraleisti, kaip cia kazkas rase itin prasmingu pokalbiu, kylanciu berukant
Va, ilga mano ispazintis, bet parasiau Jums, kad buciau dar labiau isipareigojusi nerukyti
Sekmes visoms
Noriu ir as prisijungti prie jusu
Rukiau ir nesekmingai bandziau mesti beveik 8 metus (kaip siaubingai skamba) Ir jokie griezti pasakymai sau, kad "neberukau" nepadedavo Kol galiausiai sis sprendimas atejo labai naturaliai - tiesiog atsisakiau viena diena, po to antra ir tapo vis lengviau
Man labai padejo tai,kad pradejau sportuoti - sportuojant rukyti - tai jau visiska nesamone Jokiu nei nerimo nei alkio priepuoliu as nepatiriu, kazkaip viskas normaliai...
Nerukau dar nedaug laiko (liniuotej matyti kiek), bet man tai laaaabai daug, nes apie rukyma as net negalvoju. Tiesa, mano nerukymo trumpoj istorijoj yra nuodemiu (irgi matyt kiek ) Tai sutrauktos cigaretes per baliukus Nemelavai ir nemeluoju nei sau, nei kam kitam, kad per rimtus baliukus prie poros kokteiliu neatsiras ir cigarete, nes tai man laaaabai ilga laika buvo tiesiog nepamainomas ritualas. Svarbiausiai man buvo nerukyti KASDIEN, o dabar jau dirbu ties baliukais Manau, kad sekasi vis geriau, nes per praita baliuka jau atsisakiau
O su senais "surūkovais" einu kartais tiesiog i lauka pastovet, kad nepraleisti, kaip cia kazkas rase itin prasmingu pokalbiu, kylanciu berukant
Va, ilga mano ispazintis, bet parasiau Jums, kad buciau dar labiau isipareigojusi nerukyti
Sekmes visoms