QUOTE(lipke @ 2008 01 31, 17:26)
maciau, kad knyga ,,kaip lengvai mesti rukyti" dalinates - gal ir man persiustumete?.. liepune@gmail.com
As kol kas tik trecia diena be cigaretes...Vyras ruko (bet pas mus susitarimas per menesi, po to, kai mesiu as, ir jis tures mesti), tai as vos laikausi...Bet laikausi:)
Labai bijau valgymo protrukio, bet is tos baimes tik dar maziau valgau, net pora kilu numeciau:) O to esme- nuejau i parduotuve, prisipirkau galybe (na, gerai, 5 pokelius) skaniausiu ivairiausiu arbatu (sveriamu) ir geriu jas istisa diena.Aisku, ir valgau, bet tik grieztai- pusryciai (ne visada), pietus, vakariene.Visa kita- arbata:)
As kol kas tik trecia diena be cigaretes...Vyras ruko (bet pas mus susitarimas per menesi, po to, kai mesiu as, ir jis tures mesti), tai as vos laikausi...Bet laikausi:)
Labai bijau valgymo protrukio, bet is tos baimes tik dar maziau valgau, net pora kilu numeciau:) O to esme- nuejau i parduotuve, prisipirkau galybe (na, gerai, 5 pokelius) skaniausiu ivairiausiu arbatu (sveriamu) ir geriu jas istisa diena.Aisku, ir valgau, bet tik grieztai- pusryciai (ne visada), pietus, vakariene.Visa kita- arbata:)
Nu pavydžiu aš tau, kad gali nevalgyti. Aš tai pradėjau daugiau valgyti.Svoris lyg ir neauga, nes kartą per sav. darau iškrovos dieną, bet vakarais jau pradedu valgyti, nors buvau pripratusi taip, kad nuo pietų valgydavau nedaug, vaisius, daržoves. Lyg rūkyti ir nesinori, lyg ir nebėra to jausmo, kad kažko trūksta, bet niekaip negaliu sustoti kramtyti. O jei taip valgysiu, tai svoris tikrai pradės augti.
Ir dar.Tikiuosi šį savaitgalį kaip nors išsilaikyti. Tiesiog jokių progų nenusimato, jokių baliukų su rūkančiais.
P.S. labai gera mintis su tom arbatom.Reikės nuvažiuoti į arbatos parduotuvę ir prisipirkti kvepiančių arbatų.