Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

Sveikos dar viena pirmadieni!!!

Neringa30, kaip tau sekasi? Tikiuos nepagalvojai kad cia uzhsipuoleme tave kaip blogiete, tik labai jau norejosi paskatinti to nekartoti!!! A-uuuu?
4u.gif
As sianakt sapnavau kad rukau (sapnuoju daznokai), tai toki pralaimejimo kartely sapne isgyvenau, kad oij, nesinori to patirti realybeje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 28 sausio 2008 - 12:29
QUOTE(Itka @ 2008 01 26, 18:50)

Nusipirkau ir knygą "Lengvas būdas mesti rukyti" beje pagriebiau iš TOP 10 skyriaus...paskutine biggrin.gif 

siandien ieskojau Megos Vagos knygyne, tai nebuvo, sake tik atveza, tai moment isperka, sake, kad jau iskritus is perkamiausiu penketuko, tai as nusijuokiau, kad kaip neiskris, jei ju ten nera tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 28, 17:29)
siandien ieskojau Megos Vagos knygyne, tai nebuvo, sake tik atveza, tai moment isperka, sake, kad jau iskritus is perkamiausiu penketuko, tai as nusijuokiau, kad kaip neiskris, jei ju ten nera  tongue.gif

Tai aš Megoje ir paėmiau paskutine...bet jiketvirtadieni dar buvo perkamiausiu lentynoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 01 28, 12:27)
Sveikos dar viena pirmadieni!!!

Neringa30, kaip tau sekasi? Tikiuos nepagalvojai kad cia uzhsipuoleme tave kaip blogiete, tik labai jau norejosi paskatinti to nekartoti!!! A-uuuu?
4u.gif
As sianakt sapnavau kad rukau (sapnuoju daznokai), tai toki pralaimejimo kartely sapne isgyvenau, kad oij, nesinori to patirti realybeje  doh.gif

Ne, tikrai nepagalvojau, kad užsipuolėte, bet vis tiek neišėjo to nekartoti. blush2.gif Kažkaip nesusilaikau ir viskas.Paprastą dieną tai nei minčių nebūna, nereikia ir viskas.Iš viso to potraukio nebėra,nei po kavos, nei po pietų.Bet šeštadienį buvom klube, visos aplink rūkančios, nu tiesiog ne mano jėgom buvo atsilakyti. Kai pagalvoji, tai bent kurį laiką reikėtų tokių vakarėlių atsisakyti, bet viskas seniai buvo suplanuota.Užtat šis savaitgalis turįtų būti ramus.
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2008 01 29, 10:44)
Ne, tikrai nepagalvojau, kad užsipuolėte, bet vis tiek neišėjo to nekartoti. blush2.gif Kažkaip nesusilaikau ir viskas.Paprastą dieną tai nei minčių nebūna, nereikia ir viskas.Iš viso to potraukio nebėra,nei po kavos, nei po pietų.Bet šeštadienį buvom klube, visos aplink rūkančios, nu tiesiog ne mano jėgom buvo atsilakyti. Kai pagalvoji, tai bent kurį laiką reikėtų tokių vakarėlių atsisakyti, bet viskas seniai buvo suplanuota.Užtat šis savaitgalis turįtų būti ramus.

Netiesa, kad reikia vengti vakareliu schmoll.gif - tai tik dar labiau pablogins padeti, nes jausiesi nuskriausta ne tik del to, kad nerukai, bet dar ir todel, kad neini i vakarelius. Butinas visiskai priesingas elgesys - ne vengti, o kuo dazniau buti tokioje aplinkoje ir suvokti pagaliau, kad nerukydama linksminiesi lygiai taip pat. Siaip viskas surasyta knygoje, todel jei pati i tai uzmerki akis, vadinasi dar neesi apsisprendusi mesti.... Man atrodo taip... Galiu tik palinketi daug sekmes ir noro bigsmile.gif
Atsakyti
Mielosios mamytes, noriu visas padrasinti rolleyes.gif Saunuoles, kad zyzotes biggrin.gif
As pati meciau rukyti pries 1,5 metu. Sunkiausia buvo pirmi 3 menesiai, o po to kuo toliau, tuo lengviau! Dabar galiu tiesiog stoveti sialia rukancio ir megautis tik bendravimu biggrin.gif
Sekmes visoms! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lulutu @ 2008 01 29, 17:55)
Mielosios mamytes, noriu visas padrasinti  rolleyes.gif Saunuoles, kad zyzotes  biggrin.gif
As pati meciau rukyti pries 1,5 metu. Sunkiausia buvo pirmi 3 menesiai, o po to kuo toliau, tuo lengviau! Dabar galiu tiesiog stoveti sialia rukancio ir megautis tik bendravimu  biggrin.gif
Sekmes visoms!  thumbup.gif

aciu uz palaikyma mirksiukas.gif
man, zinokit, labai sunkiu dienu nebuvo, na, gal pati pirma smile.gif
jau po savaites stovejau prie rukancio ir negalejau atsidziaugti kad to nedarau. vakar su drauge masina vaziavom, ji prisidege, bet kada numete nepastebejau, kazkaip net negalvojau apie tai,kad ji ruko o as ne.
pastebejau viena labai smagu dalyka, nors dar tik kiek daugiau nei 3 sav. kaip nerukau, bet mano oda tiesiog svytet pradejo, tokia skaisti, net be pudros grazi. nesitiki, kad taip greitai rezultatas matosi. labai idomu, kaip kitoms reikalai su veido odyte? man tai ryskiai matosi, net sesuo siandien pastebejo.
ar bandot, merginos, parekomenduoti savo geram draugui sia knyga? as tai jau nuleidau rankas g.gif labai keista, visi nori mesti, o kai jiems pasiulai lengva buda, atsisako, teisinasi laiko stoka, silpnom akim ir t.t. pasijunti lyg kokia ikyri fanatike. daugiau nesiulau, nebent pasakau, kad tokia knyga yra, bet nieko per daug nepasakoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 29 sausio 2008 - 17:11
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 29, 19:02)
.........ar bandot, merginos, parekomenduoti savo geram draugui sia knyga? as tai jau nuleidau rankas  g.gif labai keista, visi nori mesti, o kai jiems pasiulai lengva buda, atsisako, teisinasi laiko stoka, silpnom akim ir t.t. pasijunti lyg kokia ikyri fanatike. daugiau nesiulau, nebent  pasakau, kad tokia knyga yra, bet nieko per daug nepasakoju.

Mano drauge drinks_cheers.gif AS jau ne karta jauciausi ikyria fanatike, siulydama sia knyga draugams ir pazystamiems, jums taip pat smile.gif ir i mane ziurejo kaip i sektante ar kazka tai, turbut laukia kol pradesiuu pasakoti apie atsiverusias chakras doh.gif doh.gif BET. Paskui va atsiranda vienas-kitas zmogus, kuriam realiai padeda ir tada tooooks dziaugsmas uzplusTa.......... drinks_cheers.gif Tada supranti, kad verta buvo ir durnele pabut, kad tik dar kazka isvaduot pavyko!!! Simteriopa laime thumbup.gif
O siaip per prievarta mielas nebusi - belieka stengtis skleisti info apie sia knyga visais imanomais budais... Daug ka is rukaliu atbaido ta pati placiai aprasyta BAIME, kad jiems nepavyks. Manau, kuo daugiau apie tai bus kalbama, tuo daugiau zmoniu pabandys skaityti vien is smalsumo.. Ir didzioji dalis liks amzinai dekingi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 29 sausio 2008 - 21:34
vienas draugas, kuriam paciam pirmam issinciau knyga, nes zinojau, jog jis jau ne karta bande mest rukyti, sake, kad jau 19 psl.perskaite ir kad visai idomu thumbup.gif net smagiau pasidare, gal ir perskaitys, nors jis tikrai uzsiemes zmogelis.
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 29, 18:02)
pastebejau viena labai smagu dalyka, nors dar tik kiek daugiau nei 3 sav. kaip nerukau, bet mano oda tiesiog svytet pradejo, tokia skaisti, net be pudros grazi. nesitiki, kad taip greitai rezultatas matosi. labai idomu, kaip kitoms reikalai su veido odyte? man tai ryskiai matosi, net sesuo siandien pastebejo.
ar bandot, merginos, parekomenduoti savo geram draugui sia knyga? as tai jau nuleidau rankas  g.gif labai keista, visi nori mesti, o kai jiems pasiulai lengva buda, atsisako, teisinasi laiko stoka, silpnom akim ir t.t. pasijunti lyg kokia ikyri fanatike. daugiau nesiulau, nebent  pasakau, kad tokia knyga yra, bet nieko per daug nepasakoju.

Aš gal po kokių poros savaičių nerūkymo pastebėjau kad dingo mane nervinusi raukšlė ant kaktos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Irgi buvo labai netikėta.
Kas dėl draugų tai jei gerai pamenat pas mane darbe buvo tokia "psihozė" visus apėmusi. Trise metėm skaitydami knygą (aš buvau pradininkė tongue.gif ) ir vienas šiaip neskaitęs metė. Kol kas aš tik dėl savęs esu garantuota kad nerūkiau. Bendradarbė pirmas kelias dienas vaikščiojo kaip ant sparnų, bet kuo toliau jai tas optimizmas blėsta. Vis apie tai pasikalbam, matau kad jai sunku, vieną savaitgalį neišlaikė ir pasak jos sutraukė tris dūmus ir supykino, tai taip išmetė cigaretę. Bet dabar žiūriu kad jai panašiai kaip ir man po trijų savaičių nerūkymo dar labiau norisi nei prieš tai. Kitas bendradarbis kuris taip pat metė perskaitęs knygą praėjusį savaitgalį parašė tai mano bendradarbei sms su tekstu "parūkom" tai va su juo nekalbėjau ar jis bandė ar ne. Aš ką ant savęs pastebėjau kad apie cigaretes pagalvoju tik kai susinervinu (jei pamenat po 3sav.man norėjosi labiau nei kada anksčiau).
Jokiu būdu nenoriu numušti optimizmo tiems kas apsisprendė nerūkyt tokiais savo pasisakymais. Tiesiog manau kad mano bendradarbiai nebuvo tam pilnai pasiruošę ir apsisprendę mest rūkyt. Aš prieš skaitydama tą knygą gal kokį mėnesį pastoviai apie tai galvojau kad reikia mest, užtenka nuodytis, o jiems ta knyga buvo pateikta gal netikėtu momentu, tiesiog buvo ydomu paskaityt kas ten parašyta, kad privertė mane mest rūkyt.
Taigi sėkmės visiems 4u.gif
Atsakyti
Visu pirma tai labai dziaugiuosi uz Vikadi thumbup.gif
Realiai as nepajutau jokio "3 savaiciu sindromu". Keista!!!!
Del noro rukyti... Na neturiu as tokio - nei isgerus, nei susinervinus. Man taip uzteko isaiskinimo apie perankshtus batus... Tiesiog suprantu, kad jei norisi gerti, o ant stalo tik sausainiai - juk nepulsi ju rubalinti? blink.gif Va tokia alegorija nebloga gavosi doh.gif
NA NEDUODA NIEKO TOS CIGARETES - NEI ATSIPALAIDAVIMO, NEI NUSIRAMINIMO, NA - NIEKO.. tai ir nesinori!
Atsakyti
maciau, kad knyga ,,kaip lengvai mesti rukyti" dalinates - gal ir man persiustumete?.. liepune@gmail.com
As kol kas tik trecia diena be cigaretes...Vyras ruko (bet pas mus susitarimas per menesi, po to, kai mesiu as, ir jis tures mesti), tai as vos laikausi...Bet laikausi:)
Labai bijau valgymo protrukio, bet is tos baimes tik dar maziau valgau, net pora kilu numeciau:) O to esme- nuejau i parduotuve, prisipirkau galybe (na, gerai, 5 pokelius) skaniausiu ivairiausiu arbatu (sveriamu) ir geriu jas istisa diena.Aisku, ir valgau, bet tik grieztai- pusryciai (ne visada), pietus, vakariene.Visa kita- arbata:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 31 sausio 2008 - 17:27