Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(zyzane @ 2008 01 21, 15:57)
Nusiunciau tau emailu!
Savaitgali teciui nupirkau knygyne, kompiuterinio varianto neskaito, sako akys skauda. Laikysiu ciurikus smile.gif
Maciau Akropolyje is negroziniu knygu sita buvo TOP5 pirmoj vietoj, valio!  thumbup.gif

Zyzane, čia kalba Julius smile.gif
Čia Klaipėdos Akropoly taip puikiai ji pakilus? notworthy.gif
Kai gruodį keletą kartų lankiausi tame knygyne, tai ji buvo tik šiaip sveikatos skyriuje padėta, jokiuose topuose nesimatė, nors Vilniuje tuo pat metu buvo šoktelėjus aukštokai.

Beje, tėtis turėtų atkreipti dėmesį, kad šriftas didesnis, nei daugumos įprastų knygų. Čia taip tyčia sugalvojau, naiviai tikėdamasis sugundyti skaityti savo tetą, kuriai kažkada atprintinau sąlyginai smulkų kompiuterinį variantą (angliškai tada dar) ir susilaukiau komentaro "Ech, vargšės mano akys", o mano galvoje virė visai kita mintis - "vargšai tavo plaučiai" gun_rifle.gif

Dar kita paslaptis - popierius tyčia storesnis toks, kad atrodytų, jog čia laaabai ilgam skaitymo bus ir kad taip būtų mažiau baisu ją bent jau atsiversti ir pradėti skaityti, su mintimi, kad "kol baigsiu skaityt, nuo manęs visi geradariai atsiknis ir leis toliau sau ramiai rūkyt" book.gif ax.gif

Ir tą gi, aną gi - vis dar laukiu pagalbos dėl tų "alkoholio" vertimo neaiškumų, kur minėjau prieš keletą dienų.. Hmz, ir gal iš viso šitą žinutę reikėjo privačiai emailu siųst... Aj,nevermind smoke.gif
Atsakyti
Jo, dideli srifta jau pastebejo ir jam patiko smile.gif Sakau tai galejai ir internetinio varianto srifta pasididint, sako vis tiek ne tas.
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 01 21, 15:57)
Nusiunciau tau emailu!
Savaitgali teciui nupirkau knygyne, kompiuterinio varianto neskaito, sako akys skauda. Laikysiu ciurikus smile.gif
Maciau Akropolyje is negroziniu knygu sita buvo TOP5 pirmoj vietoj, valio!  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aliooooo ??!!?? bigsmile.gif

Cia visos taip sekmingai metete kad net nebekalbate apie tai ar atvirksciai? blink.gif
Atsakyti
Man tai šiek tiek gėda rašyti,praeitą savaitgalį nesusilaikiau ir parūkiau,buvo rūkančių svečių. blush2.gif O šią savaitę tai nei vienos.Ir noro beveik nėra, tiksliau galima sakyti, kad iš viso nėra noro rūkyti.Tik va bėda, nežinau, kaip bus šį savaitgalį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2008 01 24, 19:12)
Man tai šiek tiek gėda rašyti,praeitą savaitgalį nesusilaikiau ir parūkiau,buvo rūkančių svečių. blush2.gif O šią savaitę tai nei vienos.Ir noro beveik nėra, tiksliau galima sakyti, kad iš viso nėra noro rūkyti.Tik va bėda, nežinau, kaip bus šį savaitgalį blush2.gif

ziurek, vyk tokias mintis, kaip, "praeita savaitgali parukiau ir nieko, kodel negaliu ir si"
mad.gif nes patapsi viena is tu rukaliu, kurie visa savaite pratempia, kol gales supest ta vienintele, nepakartojama, savaitgaline cigarete. tai taip pat savotiska priklausomybe.
as stengiuosi visai negalvot apie tai kad is vis kazkada rukiau, man to nieks neprimena, todel lengviau. jau trys savaites thumbup.gif negaliu patiket
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 24, 21:24)
ziurek, vyk tokias mintis, kaip, "praeita savaitgali parukiau ir nieko, kodel negaliu ir si"
mad.gif nes patapsi viena is tu rukaliu, kurie visa savaite pratempia, kol gales supest ta vienintele, nepakartojama, savaitgaline cigarete. tai taip pat savotiska priklausomybe.
as stengiuosi visai negalvot apie tai kad is vis kazkada rukiau, man to nieks neprimena, todel lengviau. jau trys savaites  thumbup.gif  negaliu patiket

Pritariu. Pasakei viska, ko nespejau as smile.gif
As jau irgi nebeatsimenu, kad kazkada rukiau - baisiai keistas jausmas.
Neringa30, LAIKAU CIURIKUS! ninini nono.gif
Atsakyti
Niu va šiandien lygiai mėnuo be cigaretės yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Dar ir vyras iš ryto gėlytę įteikė ta proga tai jausmas nerealus smile.gif
(o aš vakar vos visko nesugadinau, bet atsilaikiau tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikadi: 25 sausio 2008 - 08:41
Sveikinu ir as!!!!
thumb_yello.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 01 25, 10:00)
Sveikinu ir as!!!!
thumb_yello.gif  birthday.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 01 25, 10:40)
Niu va šiandien lygiai mėnuo be cigaretės  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Dar ir vyras iš ryto gėlytę įteikė ta proga tai jausmas nerealus smile.gif
(o aš vakar vos visko nesugadinau, bet atsilaikiau  tongue.gif )

saunuole thumbup.gif ir tavo vyras saunuolis. tai ne mano "ZIUREK NERUKYK! mad.gif o tai vel iklimsi". na ka galiu pasakyti, staciokas kaimietis (nors ir ne is kaimo)
Atsakyti
Man dar tik 12 dienu kai nerukau, bet šį karta kaškaip lengviau adaptavausi prie nerukimo biggrin.gif Visada kai tik užeina noras parukyti...tuojaus pat atsiranda ir pasididžiavimo jausmas kad nerukau ir taip gera pasidaro thumbup.gif
Nusipirkau ir knygą "Lengvas būdas mesti rukyti" beje pagriebiau iš TOP 10 skyriaus...paskutine biggrin.gif sakau kai man užtikrintai nebereikės broliui padovanosiu biggrin.gif
Atsakyti