Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(zyzane @ 2008 01 18, 10:55)
stazas 11 metu, i diena minimum 7, maximum net negaliu suskaiciuot - per visokias sventes, atostogas ir tusus gal koks 30.
Skoni pajutau tikrai netrukus - jau kazkur cia rasiau, kad isidejau i burna kasni salotu su svieziai maltu pipiru ir net apmiriau is malonumo, kaip ryskiai pajutau visus skonius  cool.gif

Na pas mane pertrauktas stazas 10 metu. Kol nesiojau ir maitinau ne dumelio.
Po maitinimo iki dabar labai mazai.Pakelio paciu silpniausiu ir ploniausiu uztenka savaitei, kartais ir daugiau. Buna, kad po kelias dienas ar atostogas visai nerukau.Kai geriu irgi ne, nes nepatinka.
O vat darbe tai negaliu atsisakyti. Maziausiai 3 cig.per diena. ax.gif
Atsakyti
LAbas merginos!
As irgi meciua rukyt nuo sausio 1 dienos taip neplanuotai patekau i ligonine po to ant operacinio stalo blink.gif ir kaip jau po narkozes prabudau isgirdau kaip vienas gydytojas pradejo sneket apie kita moteri, kad ka ji negali prabust ir kviepot pati negali kad ji ruko nu merginos taip paveike kad nezinot,vyras ruko man dzin ir visada cigareciu yra namuose ir dabar jau nebenoriu net bandyt .
bet dar noriu ir vyra i savo bureli irasyt gal galit atsiust knyga apie kuria cia kalbejot buciau dekingaregina123@gmail.com
Atsakyti
issiunciau aleksai
Atsakyti
Aciu gavau biggrin.gif
Atsakyti
as irgi meciau. pagaliau. 100 kartu meciau, 100 vel pradejau, nusibodo ta pasaka be galo. aisku dar neilagai, bet 9 dienos manau jau si tas, palygint su tuo, kad surukydavau kartais vos ne po pokeli kasdien. pirmom nerukymo dienom buvo sunku, labai nervuota buvau, bet dabar viskas kazkaip susitvarko po truputi lotuliukas.gif
Didziuojuos savo stipria valia ax.gif
Sekmes visoms metancioms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš irgi vis bandau mest, bet niekaip nepavyksta, nes visi draugai ir bendradarbiai aplinkui rūko, tai labai sunku verysad.gif o apie kokia knygą jūs čia kalbat? gal ir man padėtų g.gif
Atsakyti
Pas mane 5 nerukimo diena, bet pirmas savaitgalis...tai vat jis man sunkiau einasi be cigaretes verysad.gif bet ir kas bebutu ištversiu gun_rifle.gif
Dabar sėdžiu skaitau knygute atsiusta..kad mintys visos išgaruotu verysad.gif
Atsakyti
meciau visai netiketai liepos 18 rukiau, vyras pasake , noreciau kad nerukytum pasakiau gerai, ir neberukiau , nors pries tai bandziau kankinausi tai dvi dienas, tai savaite kazkada negalejau atsidziaugti istvertom dviem savaitem, labai dziaugiuosi, kad nerukau jau vien del to kad labai labai nekvepia rukanciuju plaukai rubai , ir nebutina pabuti prirukytose patalpose, niekada seniau neuzuosdavau dabar jau zinau kad nerukanciu uosle kitokia, labai tikiuosi negrizti prie sitokio iprociau, ot kad taip ir persivalgyt be pastangu nustociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparnuota @ 2008 01 19, 20:46)
Sveikos,

aš irgi vis bandau mest, bet niekaip nepavyksta, nes visi draugai ir bendradarbiai aplinkui rūko, tai labai sunku verysad.gif  o apie kokia knygą jūs čia kalbat? gal ir man padėtų g.gif

netikiu, kad taip visi ir ruko, pas mus kompanijose rukanciu mazuma, isejo is mados biggrin.gif
jei nori knygutes atsiusk man el.p.adresa i az
Atsakyti
Sveikos, as jau kiek kartu bandziau mesti, bet niekaip neiseina, o tikrai reiketu, gal galima ir man ta knygute i meila indregalin@yahoo.com, aciu 4u.gif
Atsakyti
Nusiunciau tau emailu!
Savaitgali teciui nupirkau knygyne, kompiuterinio varianto neskaito, sako akys skauda. Laikysiu ciurikus smile.gif
Maciau Akropolyje is negroziniu knygu sita buvo TOP5 pirmoj vietoj, valio! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 01 21, 12:57)
Nusiunciau tau emailu!
Savaitgali teciui nupirkau knygyne, kompiuterinio varianto neskaito, sako akys skauda. Laikysiu ciurikus smile.gif
Maciau Akropolyje is negroziniu knygu sita buvo TOP5 pirmoj vietoj, valio!  thumbup.gif

Sveikos,
4u.gif

Sudominote mane ta knyga. Atsiusiu savo email i a.z.

IS anksto dekui 4u.gif

Atsakyti