Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(gustule22 @ 2008 01 17, 14:51)

mamavaida o gal tu turi pilnai isversta knyga? ax.gif

pas mane tas pats variantas kaip ir pas mus visas
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2008 01 17, 16:44)
jau pastebėjau  smile.gif kai pagalvoju, kaip gera bus būti nerūkančia mergina  tongue.gif

man taip pat labiau padeda, kai galvoju apie tai kaip gera nerukyti, negu kai galvoju, kaip blogai rukyti blush2.gif
Atsakyti
O gal, kurios metė rūkyt, gali išvardint kas gero joms iš nerūkymo smile.gif
Manau bus stipresnė motyvacija kitoms ax.gif
Atsakyti
man tai kazkokia auforija net uzplusdavo pirmom dienom, kai pagalvodavau jog nerukau ir tai daryti taip lengva. as tiek kartu apie metima galvojau ir bijojau, kad nepavyks, o pabandziau ir supratau jog tai nera taip sunku. dabar gal ramiau reaguoju. gal del to kad mano dienos buvo, jautresne buvau, bet tikrai norejosi verkt is laimes
Papildyta:
vakar vakare,kai zaidziau su dukryte, pagalvojau, kad kaip gerai jog nuo manes jau nesmirda rukalais. juk kalbi su vaiku, buciuoji, myluoji, o jis tai ta mamos kvapa visam gyvenimui isimena unsure.gif
dabar laisvo laiko visa valanda padaugejo, o gal dar ir daugiau, kol nubegi i balkona parukyt, kokios 5 min. praeina. 12 cigareciu - 60 min. biggrin.gif
Atsakyti
As tai net bijau smulkiai pasakoti, kad nepasirodyciau isprotejusia smile.gif
Bet jauciausi lygiai taip pat, apeme didziulis palengvejimo ir dziaugsmo jausmas. Desines rankos nagai nebegeltoni, tikrai pajutau kitoki maisto skoni, dinges BLOGAS BLOGAS BLOGAS kvapas nuo manes kai parukydavau, nebera isbyrejusio tabako rankinuke, mylimas zmogus mane priglaudes nebesuraukia nosies, paskaiciavau, kad sutaupiau jau minimum 200Lt, puikus pasididziavimas savimi, bet svarbiausia - LAISVE ir DINGES KALTES (pries save ir nerukancius) JAUSMAS.
Atsakyti
Man jau 3 dienos kaip nerukau ax.gif noriu kad ir man ta knyga atsiustumet 4u.gif
eduff@erdves.lt
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 01 17, 19:10)
Man jau 3 dienos kaip nerukau ax.gif  noriu kad ir man ta knyga atsiustumet  4u.gif
eduff@erdves.lt

sveikinu prisijungus prie musu saunios kompanijos group.gif
knygute issiunciau.
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 17, 17:16)
sveikinu prisijungus prie musu saunios kompanijos  group.gif
knygute issiunciau.

Ačiu lendu skaityti 4u.gif
Bet man šiandien savijauta tai kaip gripu sirgčiau ir gerklė skauda ir galva ir prie lovos trauke. Turbut čia ir bus gripas verysad.gif ...nes kai anksčiau mečiau nieko tokio nebuvo.
O aš turiu knygute "Patikimas budas mesti rukyti" tai ja vis prieš miega skaitineju.
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2008 01 17, 19:22)
Ačiu lendu skaityti 4u.gif
Bet man šiandien savijauta tai kaip gripu sirgčiau ir gerklė skauda ir galva ir prie lovos trauke. Turbut čia ir bus gripas verysad.gif ...nes kai anksčiau mečiau nieko tokio nebuvo.
O aš turiu knygute "Patikimas budas mesti rukyti" tai ja vis prieš miega skaitineju.

o tai cia ne ta pati knyga? pas mus lengvas budas mesti rukyti smile.gif
gal jei turi internetini varianta savosios permesk man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 01 17, 13:29)
As tai net bijau smulkiai pasakoti, kad nepasirodyciau isprotejusia smile.gif
Bet jauciausi lygiai taip pat, apeme didziulis palengvejimo ir dziaugsmo jausmas. Desines rankos nagai nebegeltoni, tikrai pajutau kitoki maisto skoni, dinges BLOGAS BLOGAS BLOGAS kvapas nuo manes kai parukydavau, nebera isbyrejusio tabako rankinuke, mylimas zmogus mane priglaudes nebesuraukia nosies, paskaiciavau, kad sutaupiau jau minimum 200Lt, puikus pasididziavimas savimi, bet svarbiausia - LAISVE ir DINGES KALTES (pries save ir nerukancius) JAUSMAS.

Labas 4u.gif Tai po kiek cia laiko pajutai maisto skoni??? mirksiukas.gif
Koks buvo stazas ir kiek per diena surukydavai?

Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2008 01 18, 14:25)
Labas  4u.gif Tai po kiek cia laiko pajutai maisto skoni???  mirksiukas.gif
Koks buvo stazas ir kiek per diena surukydavai?

stazas 11 metu, i diena minimum 7, maximum net negaliu suskaiciuot - per visokias sventes, atostogas ir tusus gal koks 30.
Skoni pajutau tikrai netrukus - jau kazkur cia rasiau, kad isidejau i burna kasni salotu su svieziai maltu pipiru ir net apmiriau is malonumo, kaip ryskiai pajutau visus skonius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 01 18, 13:55)
stazas 11 metu, i diena minimum 7, maximum net negaliu suskaiciuot - per visokias sventes, atostogas ir tusus gal koks 30.
Skoni pajutau tikrai netrukus - jau kazkur cia rasiau, kad isidejau i burna kasni salotu su svieziai maltu pipiru ir net apmiriau is malonumo, kaip ryskiai pajutau visus skonius  cool.gif

Aha, skonis labai greit ir man atsirado po kokiu poros dienu gal, jau net nepamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2008 01 18, 10:58)
o tai cia ne ta pati knyga? pas mus lengvas budas mesti rukyti  smile.gif
gal jei turi internetini varianta savosios permesk man  ax.gif

Ne čia netapati biggrin.gif knigyne pirkau...atrodo va taipčia
Atsakyti