Įkraunama...
Įkraunama...

Metančioms rūkyti

QUOTE(zyzane @ 2008 01 17, 13:58)
Tau ji ir neturi padeti mesti nuo pirmu puslapiu, as gi  rasiau - jei vis dar rukai iki sio momento - rukyk ir toliau, kol perskaitysi iki galo.

skaitydama jau priejau ta vieta, kurioje rasoma apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kol skaičiau tai netgi gerokai daugiau pešiau, negu visada.Tiesiog, mąsčiau, kad čia mano paskutinės cigaretės.O paskutinę dieną apsirūkiau taip, kad net gerokai pykino.Sakau, gal tą šlykštų jausmą ir skonį burnoj ilgai prisiminsiu.
Atsakyti
QUOTE(Neringa30 @ 2008 01 17, 14:10)
Aš kol skaičiau tai netgi gerokai daugiau pešiau, negu visada.Tiesiog, mąsčiau, kad čia mano paskutinės cigaretės.O paskutinę dieną apsirūkiau taip, kad net gerokai pykino.Sakau, gal tą šlykštų jausmą ir skonį burnoj ilgai prisiminsiu.

man ir toks jausmas, kad skaitymas sukelia dar didesni nora rukyt g.gif , nes dar nesu taip daznai susidurus su zodziu RUKYMAS doh.gif
as ir anksciau pasigaudavau save, jei tik pasivadindavo kas nors rukyt, tai iskart ir atsirasdavo pas mane tas potraukis, nors pries tai net nepagalvodavau apie tai... kazkoks kvailas bandos jausmas mad.gif
Atsakyti
mergaites,o kur galima isigyti sia knyga lietuviu kalba?noriu savo MB duoti paskaityti.Nes kosulys nuo rukymo jau ilgus metus kankina doh.gif O gal kas nors galetu man ja atsiusti?Buciau dekinga gustule22@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustule22: 17 sausio 2008 - 12:50
QUOTE(vaidulliux @ 2008 01 17, 13:44)
man ir toks jausmas, kad skaitymas sukelia dar didesni nora rukyt g.gif , nes dar nesu taip daznai susidurus su zodziu RUKYMAS doh.gif

Aga, man tai irgi tas pats buvo beskaitant doh.gif

Šiandien jau kol kas daug geriau nei vakar, nes minčių mažiau ir argumentų įvairiose situacijose, kad galiu to nedaryt - daugiau. Valio bigsmile.gif Pripažįstu knygos naudą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gustule22 @ 2008 01 17, 14:46)
mergaites,o kur galima isigyti sia knyga lituviu kalba?noriu savo MB duoti paskaityti.O gal kas nors galetu man ja atsiusti?Buciau dekinga gustule22@yahoo.com

Siunciu tau emailu. Bet cia tik puse knygos redaguota, kita puse sunkiau skaitysis.
Pardavime is tiesu pasirode lietuviskas leidimas - cia jei noretusi sklandesnio pilnai redaguoto teksto. Siaip ji turetu buti daugumoje knygynu, o pagrindiniai tai "Baltos Lankos" Vilniaus, Kauno ir Klaipedos Akropoliuose.
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 01 17, 13:49)
Siunciu tau emailu. Bet cia tik puse knygos redaguota, kita puse sunkiau skaitysis.
Pardavime is tiesu pasirode lietuviskas leidimas - cia jei noretusi sklandesnio pilnai redaguoto teksto. Siaip ji turetu buti daugumoje knygynu, o pagrindiniai tai "Baltos Lankos" Vilniaus, Kauno ir Klaipedos Akropoliuose.

aciu 4u.gif o kaip si knyga tiksliai vadinasi?Reiktu knygynose paieskoti g.gif
mamavaida o gal tu turi pilnai isversta knyga? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustule22: 17 sausio 2008 - 12:56
QUOTE(gustule22 @ 2008 01 17, 14:51)
aciu 4u.gif  o kaip si knyga tiksliai vadinasi?Reiktu knygynose paieskoti g.gif

Allen Carr Lengvas Budas Mesti Rukyti
Ir NE - as neesu niekaip susijusi su ja isleidusia imone ir mano pasisakymai nera reklamamos sumetimais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 17 sausio 2008 - 12:56
QUOTE(zyzane @ 2008 01 17, 13:55)
Allen Carr Lengvas Budas Mesti Rukyti

aciu 4u.gif
Atsakyti
O man kaip tik mažiau rūkosi, pradėjau skaityt nuo anos savaitės, tai jau nuo šio pirmadienio tik 3 cigaretės surūkytos, nes kai tik rūkau pagalvoju apie kojų amputavimą doh.gif (ši knygos vieta mane labai šokiravo verysad.gif ) jei nebūtų parašyta, kad jei rūkai, tai nemesk, kol neperskaitysi, tai turbūt jau neberūkyčiau, nors kartais būdavo, kad mažai surūkydavau eilinėm dienom g.gif
Žiūrėsiu kaip bus po knygos perskaitymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 01 17, 16:14)
O man kaip tik mažiau rūkosi, pradėjau skaityt nuo anos savaitės, tai jau nuo šio pirmadienio tik 3 cigaretės surūkytos, nes kai tik rūkau pagalvoju apie kojų amputavimą  doh.gif (ši knygos vieta mane labai šokiravo  verysad.gif )

Tik nesibaiminkit, ten tik keliose vietose taip raso, siaip knyga nera gasdinancio tipo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2008 01 17, 14:26)
Tik nesibaiminkit, ten tik keliose vietose taip raso, siaip knyga nera gasdinancio tipo smile.gif

jau pastebėjau smile.gif kai pagalvoju, kaip gera bus būti nerūkančia mergina tongue.gif
Atsakyti