Aš kol skaičiau tai netgi gerokai daugiau pešiau, negu visada.Tiesiog, mąsčiau, kad čia mano paskutinės cigaretės.O paskutinę dieną apsirūkiau taip, kad net gerokai pykino.Sakau, gal tą šlykštų jausmą ir skonį burnoj ilgai prisiminsiu.
Aš kol skaičiau tai netgi gerokai daugiau pešiau, negu visada.Tiesiog, mąsčiau, kad čia mano paskutinės cigaretės.O paskutinę dieną apsirūkiau taip, kad net gerokai pykino.Sakau, gal tą šlykštų jausmą ir skonį burnoj ilgai prisiminsiu.
man ir toks jausmas, kad skaitymas sukelia dar didesni nora rukyt , nes dar nesu taip daznai susidurus su zodziu RUKYMAS
as ir anksciau pasigaudavau save, jei tik pasivadindavo kas nors rukyt, tai iskart ir atsirasdavo pas mane tas potraukis, nors pries tai net nepagalvodavau apie tai... kazkoks kvailas bandos jausmas
mergaites,o kur galima isigyti sia knyga lietuviu kalba?noriu savo MB duoti paskaityti.Nes kosulys nuo rukymo jau ilgus metus kankina O gal kas nors galetu man ja atsiusti?Buciau dekinga gustule22@yahoo.com
Šiandien jau kol kas daug geriau nei vakar, nes minčių mažiau ir argumentų įvairiose situacijose, kad galiu to nedaryt - daugiau. Valio Pripažįstu knygos naudą
mergaites,o kur galima isigyti sia knyga lituviu kalba?noriu savo MB duoti paskaityti.O gal kas nors galetu man ja atsiusti?Buciau dekinga gustule22@yahoo.com
Siunciu tau emailu. Bet cia tik puse knygos redaguota, kita puse sunkiau skaitysis.
Pardavime is tiesu pasirode lietuviskas leidimas - cia jei noretusi sklandesnio pilnai redaguoto teksto. Siaip ji turetu buti daugumoje knygynu, o pagrindiniai tai "Baltos Lankos" Vilniaus, Kauno ir Klaipedos Akropoliuose.
Siunciu tau emailu. Bet cia tik puse knygos redaguota, kita puse sunkiau skaitysis.
Pardavime is tiesu pasirode lietuviskas leidimas - cia jei noretusi sklandesnio pilnai redaguoto teksto. Siaip ji turetu buti daugumoje knygynu, o pagrindiniai tai "Baltos Lankos" Vilniaus, Kauno ir Klaipedos Akropoliuose.
O man kaip tik mažiau rūkosi, pradėjau skaityt nuo anos savaitės, tai jau nuo šio pirmadienio tik 3 cigaretės surūkytos, nes kai tik rūkau pagalvoju apie kojų amputavimą (ši knygos vieta mane labai šokiravo ) jei nebūtų parašyta, kad jei rūkai, tai nemesk, kol neperskaitysi, tai turbūt jau neberūkyčiau, nors kartais būdavo, kad mažai surūkydavau eilinėm dienom Žiūrėsiu kaip bus po knygos perskaitymo
O man kaip tik mažiau rūkosi, pradėjau skaityt nuo anos savaitės, tai jau nuo šio pirmadienio tik 3 cigaretės surūkytos, nes kai tik rūkau pagalvoju apie kojų amputavimą (ši knygos vieta mane labai šokiravo )