Įkraunama...
Įkraunama...

Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?

QUOTE(dovilepp @ 2008 01 07, 20:36)
parasyk savo emaila, butinai atsiusiu 4u.gif

oi,kaip faina biggrin.gif fizire@gmail.com.Didelis aciukas is anksto assa.gif 4u.gif
Atsakyti
ka tik uzsiregistravau www.balansas.lt kazkurioj temoj radau nuorodele. Is pirmo zvilgsnio labai faina, susidelioji kokiose parduotuvese dazniausiai perki, kokios islaidu grupes, pajamos...labai patogu kad internete, nes gali kad ir ne namie susivesti islaidas, nors jei priejima prie interneto turi ribota tada netinka sis variantas
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 07, 19:36)
parasyk savo emaila, butinai atsiusiu 4u.gif

Gal ir man galėtumei atsiųsti tą excelio failiuką ax.gif Būčiau lb dėkinga...
detule@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2008 01 08, 12:03)
Gal ir man galėtumei atsiųsti tą excelio failiuką  ax.gif Būčiau lb dėkinga...
detule@gmail.com

Ir man, jei galima blush2.gif VPaplauskiene@dalkia.lt

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!

As irgi pati vis ziurinejau kur man cia susirasius visas islaidas. ir is visu jusu siulytu..pabandziau (saziningai tikrai smile.gif ) tai man labiausiai patiko www.balansas.lt

gali paziureti kiek kur isleidi ir prideti smulkias islaidas ir jas apibudinti su komentarais, netgi gali del saves paziureti kokiam is pvz maximos filialu labiausiai apsipirkineji. nes gali ivesti viska hierarchiniu budu . tarkim VP market ir po juo maxima pasilaiciai arba maxima akropolis. kartais juk apsipirkineji ir neatkreipi demesio kodel butent ten perki maista. tai padeda pastebeti ir produktu asortimenta ir isleidziama suma smile.gif kuo didesne parduotuve tuo daugiau ir isleidi.. rolleyes.gif
Atsakyti
mergaites,issiunciau jums tai, ka praset thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir man galėtumei atsiųsti tą excelio failiuką Būčiau lb dėkinga...
detule@gmail.co

jei dar nepabodo siusti,ir as labai noreciau;email-evelinastraksaite@hotmal.com blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evelincikas @ 2008 01 08, 21:12)
Gal ir man galėtumei atsiųsti tą excelio failiuką  Būčiau lb dėkinga...
detule@gmail.co
jei dar nepabodo siusti,ir as labai noreciau;email-evelinastraksaite@hotmail.com blush2.gif

Atsakyti
issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 08, 22:33)
issiunciau smile.gif

Gal galėtumei ir man? 4u.gif 4u.gif 4u.gif mano e-mail katyte2222@one.lt

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
sveikos =) as irgi susirupinusi namu buhalterija, tai vyras rado mano programa butas, tai saziningai vedziau, labiau nei ekselis patiko, bet...nezinau ar as nerandu ar kaip bet negaliu dabar paziureti tos rutulines diagramos praeito menesio( Ta rutuline akivaizdziai parodydavo kur isleidziam pinigelius), rodo tik grafini seimos balansa, kuris nera toks informatyvus g.gif Gal nusipirkus licenzija gali tai matyti? ech jauciuosi visas mano darbas per niek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgga @ 2008 01 09, 00:15)
sveikos =) as irgi susirupinusi namu buhalterija, tai vyras rado mano programa butas, tai saziningai vedziau, labiau nei ekselis patiko, bet...nezinau ar as nerandu ar kaip bet negaliu dabar paziureti tos rutulines diagramos praeito menesio( Ta rutuline akivaizdziai parodydavo kur isleidziam pinigelius), rodo tik grafini seimos balansa, kuris nera toks informatyvus  g.gif Gal nusipirkus licenzija gali tai matyti? ech jauciuosi visas mano darbas per niek  doh.gif

As ir naudojuos "Butas" ir su tuo paciu klausimu susiduriau tik neturiu ko paklausti. doh.gif O zinai kaip darau? Kompe nustatau praeito menesio data, ijungiu "Buta" ir rodo to menesio rutuline diagrama. mirksiukas.gif
Atsakyti