Leksa, 14 Kov 2012 - 22:38, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Leksa, 14 Kov 2012 - 22:38, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Na ir nesamone
paklausk tevu ir kitu panasaus amziaus zmoniu, po kiek metu jiems paskirdavo. Mano tevai gavo paskirtini buta is darbovietes, kai mano vyriausias brolis jau i mokykla ejo. O iki tol, kaip manot, neteko nuomotis??? Ir ne jie vieninteliai. Ne taip greitai tie butai is dangaus nukrisdavo. O apie atlyginimus teko girdeti? Tai va, gavus buta ji apstatyti baldais reikedavo, o santaupu jauni zmones su mazais vaikais ir besinuomoje kazkur kambarius nedaug beturedavo. Ir tame jiems paprastai tevai padedavo. O mano mama kai dar i mokykla ejo, kiekvienai ziemai jai seneliai miestelyje kambari nuomojo, nes nuo namu kaime iki mokyklos toli buvo ir bendrabucio ten nebuvo.
Arba ziauriai jauna(jaunas) esate arba nenorite praeities atsiminti (gal idealizuojat), bet ne viskas is dangaus krito.

Arba ziauriai jauna(jaunas) esate arba nenorite praeities atsiminti (gal idealizuojat), bet ne viskas is dangaus krito.
Negaliu idealizuoti,ar prisiminti,nes tuo metu dar buvau ,tik teveliu planuose.Ir nesu sakiusi,jog viskas is dangaus krito...
Del busto paklausiau mamytes,pasirodo ,kad ji gavo vieno kambario butuka,salia instituto kuriame atlikinejo praktika,o veliau ir dirbo laaaaabai daug metu,ir jokiose eilese nestovejo.O vat kai susituoke su teciu tuomet jau lauke kazkokioje eileje,kad gautu buta kaip seima.Po nepilnu metu gavo didesni,prie to pacio instituto.
Ir aplamai,mano nuomone pirmiausia reikia susitvarkyti (anot jusu apsistatyti) busta ir tt.o,tik poto gimdyti leliukus.